Великобритания - тема 15, почти юбилейна

• 26 407
  • 293
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Мире, още не сме решили окончателно, какво да правим, просто проучвам вариантите, благодаря ти пак   love001 .
Тролипен, ще съм ти благодарна за телефон на вановете, ако предпочиташ може и на лични. Не се притеснявай за коремчето, рано или късно влизаш във форма, важното е че бебока е добре и папка и наддава  Hug .
Македа стискам палци за изпитите, всичко е добре когато свършва добре!!! newsm10
Лиде, честито, знам че точно това искаше Simple Smile желая ти много прекрасни моменти с детенце и с коремче Hug

# 121
IGNIS,1ОО сто пъти мерете, един път режете.

Момичета, какви подаръци носите, когато се прибирате?

Аз нещо не мога да се разбера с моя мъж, какво и 'що Confused

Толкова съм се откъснала от Б-я - нито знам вече какво има по магазините, нито хората на какво биха се зарадвали.  Crazy
Ще посещавам роднини с деца и не мога с празни ръце да отида. Още повече,че не съм ги виждала от сватбата си (8години)

# 122
  • София
Мире, за децата може и дрешки, може и играчки, зависи на каква възраст са. В България например, все още има пластелини от тия комунистическите, докато в UK съм виждала много хубави цветни в големи кутии с различни формички, които даже не цапат. Друго което на мен ми харесва са магнитните дъски и килимчетата aqua doddle, няма ги в БГ. Дъски има но са 6-то качество... Книжки на английски, ако децата учат и каквото друго ти хрумне.
Иначе хубви дрешки от GAP или Адамс също стават. Сладкиши и бонбони за по-големите.
Ако се сетя друго ще драсна.
Успех и целувки!  Kissing Heart

# 123
IGNIS, благодаря ти много за идеите. Децата варират от 14 -4годишна възраст.

чай. В Б-я няма как да няма чай. Бонбони и бисквити- единствено май- от Маркс и Спенсър бих купила, че гаранция, че такива няма да има в България. Но пък да нося бонбони и сладки неща от Англия...незнам. Засега като, че ли това най - ми приляга на сърце - тенекиени кутии със бисквити, чай, сладки неща. Но 20кг?

На всичкото отгоре трябва и моя и на детето багаж да нося за 20дена.

В България има ли  CADBURY DAIRY MILK chocolate?
Вие бихте ли се зарадвали на кутия бонби?

Дрехи- нито им знам размерите, снимки не съм виждала на някои от тях от три години, другите пък само на снимки съм виждала...Да не говорим, че едната ми леля, при която ще стоя една седмица не съм я виждала от детските си години.

След две седмици ще ходя да пазарувам в Plymouth, че при нас няма никакви магазини и дотогава трябва да имам готов списък Crazy

# 124
Привет момичета,

Мире, на всичко ще се зарадват близките ти, а най-много на теб  Hug В България има отдавна много неща, включително и шоколадите на CADBURY. Аз лично бих се зарадвала на всичко  Grinning

Ингис, eya, благодаря за пожеланията! Ще имам нужда от късмет!

Алиса, финанси уча от миналата година. Втора година съм и ако не се проваля, догодина може и да завърша...  Rolling Eyes

Мишолина, завиждам ти благородно, че си в П-в. Аз ще си ходя чаааак август. Преди това чакаме гости тук на 3 смени - моя приятелна началото на юни; края на юни родителите ми; началото на август - родителите на мъж ми.

# 125
  • София
Simple Smile Mире, както е казала Македа, ще се зарадват на всичко, наи-много на теб и фамилито Simple Smile
Аз се радвам на тенекиените кутии със сладокусни вкусотии ..., даже си имам едни любими бонбонки дето си поръчвам - шоколадови бадеми, а има и едни звездички на Milkyway дето ги няма в БГ.
Сещам се и за една игра Twister май се казваше и става за 14-годишните.
Хайде успех. Hug

# 126
Мишолина, завиждам ти благородно, че си в П-в.

Simple Smile и аз си завиждам, ама малко остана  Simple Smile Хайде, ще пием кафе с теб другата седмица, приключвай ги тези изпити  Simple Smile Късмет!

И аз ще имам гости за прословутите "майски празници" - даже ще се застъпят сестрата на мъжа ми/нейния годеник и братовчед ми със съпругата си  Sunglasses Купон да има, пълна къща ще е за Великден.

Някой ако иска да му нося боя за яйца, да казва! В събота пътувам.

Мира, гласувам за този aqua doodle, за по-малки деца (до 5 става) - поне 6 има-няма съм донесла вече до БГ, тук няма.

# 127
Makeda, IGNES, Мишолина, благодаря много  Hug Hug Hug
Аqua doodle е бебешка играчка, но докато я гледах сега в нета изведнъж ме осени прозрение Laughing - ЛЕГО - леко и компактно.  Хвърлих око в един онлайн магазин и като видях цените в България... -  Shocked

Кое дете не обича Лего и никое дете няма достатъчно Лего Grinning (поне тези момчета около мен са така)?!

Така, три момчета са готови.

Македа, успех с изпитите. Занимавала ли си се с финанси преди това или ти е напълно непозната материята?

Последна редакция: сб, 12 апр 2008, 01:07 от miravmbd

# 128
  • Bristol
Мира, купи им от Драконите на Мегаблокс със светещи диаманти на гърдите  Peace В България уж ги има същите, обаче диамантите не светят  ooooh! Не знам фалшификат ли са или специално производство за Родината   newsm78 Друго, което взимах за момче са трансформерите, обикновено новите им модели пристигат на БГ пазар с голямо закъснение. За момиче, последно носих ръчна плетачна машина от TK maxx. Купувала съм и дансинг мат, за телевизор, но според мъж ми софтуерът не бил добър  Thinking
А за Кадбъри, не мисля че са популярни в БГ, даже не знаех и че ги продават. Никога не съм ги виждала, въпреки че съм голяма шоколадоманка  Embarassed Аз нося от тяхната селекция бонбони в картонени кесийки, Cadbury Heroes.

# 129
Mери,прекрасна идея за мега блокс и трансформерите.  Heart Eyes

ЗА Хироусите и аз си мислех по едно време. И все още го мисля, наред с Маркс и Спенсърс.

Последна редакция: сб, 12 апр 2008, 23:19 от miravmbd

# 130
  • София
Ей как запецна темата... smile3523
Мире, купи ли подаръците, кога ще сте в БГ?

# 131
Да се разпиша и аз в темата.
Научих се да плета чорапи Simple Smile, то друго какво да прави човек на село в това смотано време.
Дъжд, сняг, градушки, комари ... дано змии да не плъзнат лятото Simple Smile

# 132
здравейте , и аз съм със същите въпроси какво да купя за подарък на дете на 3 години и 2 на эпо 12 и 14  и съм решила да си купя количка с по -големи гуми , че ще сме на плажа в България , а и улиците  в София са много разбити - ние сме с тази в момента http://www.mothercare.com/gp/product/B000IERJPM/sr=1-1/qid=12082 … 7031&mcb=core , но искам да си взеma britax vigour 3  http://www.mothercare.com/gp/product/B000ZNMKJ6/sr=1-1/qid=12082 … UTF8&mcb=core  какво ще ме посъветвате

# 133
axel_chiara ,ако си в София тази количка как я виждаш да мине по тротоар пълен с паркирани коли? За плажа-няма да си постоянно в пясъка ,за да ти трябват такива големи гуми. Лесно ли се сгъва за самолета и багажника на колата? Хвалила съм ги и преди и пак да се потретя  Mr. Green  : над 5-6 месеца  това С една ръка се сгъва,бута,сваля,вдига. Изключително маневрена и удобна и за мама и за бебе.И ще те изкара докато имате нужда от количка.  Peace

Makeda много хубава снимка!  Simple Smile
AG ,как е кафе машината? При нас времето е преобладаващо  хубаво  Laughing.Не сме се спряли от разходки.

# 134
  • Bristol
Мира, нали ти беше питала преди време за Нинтендото. Какво стана, купи ли на малкия за из път? Ели от известно време се е заплеснала по него. Играе на Zoo Tycoon. Разбира се не по правилата, но се кефи да прави клетки и да слага различни животни там, както и да се грижи за тях. Като й омръзне го изключва, без да запомня играта и после пак от начало.
axel_chiara, за 3 годишно дете, каквото й да вземеш, все ще е щастливо, а 12 и 14 годишните вече са доста трудни. Зависи от интересите на децата. Някой аксесоар от Гап  Thinking Ако е момче може да си пада все още по конструкторите, има една поредица на Лего за по-големи деца. За по-големи момичета пък има интересни комплекти, да си правят аксесоари, да бродират, рисуват картини или на стъкло в Хоби Крафт.
На плажа с количка не съм ходила, но щерката беше над годинка, когато за първи път отидохме на море, а в София и с малки гуми би се справила лятото. И аз като macoball, ползвам бъги, но на Чико Wink Все пак ти си прецени, за мен това е излишен разход  Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт