ОКТОМВРИЙЧЕТО върти се бясно - ту наляво, ту надясно ...

• 12 596
  • 288
  •   1
Отговори
# 150
Аз съм ЗА. Хайде наистина всеки да се предстваи с по няколко думи, ще ми е интаресно и кой какво работи, може да сме си много полезни  Peace

# 151
  • София
Добре, хайде ще започна аз, защото аз дадох предложението.

Казвам се Рени /от Райна/ и съм почти на 29 г. от София.
Имам съпруг от 3 г. и дъщеря Соня на почти 2 г. Имаме и куче кокер шпаниол. Simple Smile
По професия съм юрист и работя в Агенция по обществени поръчки.

Нещо не се сещам друго. Това ли съм аз - в 3 изречения newsm78 Ще допълвам според инфото от другите.

# 152
Здравейте, кукли, бърз запис и отивам да ви чета!

# 153
  • София
Анджи, 3Д е ехограф, който дава триизмерен образ на бебчето. Така можеш да го видиш как изглежда реално.
Лактацид ползвам от много време и съм изключително доволна. Това е интимен гел за лична хигиена, но за разлика от козметичните марки, този е съобразен с физиологичните нужди на жената.
Сутринта като гледах проф. Кременски и съвсем се ошашавих. Имам вече час за биохимичен скрининг за Даун (изследването в първия триместър така се казва) при д-р Вранглева във ФЕМИНА. Надявам се да е добър специалист. За д-р Димитрова първия свободен час бил за май. Аз се обадих на някаква жена във Фемина да питам това онова защото ме плашеше неирформираността ми. Обясни ми, че на това изследване се мерела някаква костица и ако всичко е ок няма нужда от кръвното изследване в Майчин дом при Кременски, който сутринта обясни, че не е все едно дали ще направиш изследването в първия триместър или това във втория. Първото изследване давало точност от 90%, а второто драстично по-малко. Моята докторка ми каза да пропусна първото защото тя ме гледала. Членувала в "асоциацията" newsm78, което аз не го разбрах дали просто не е искала да ми каже, че и тя може да го направи. Както и да е по-добре да дублирам прегледа отколкото да го пропусна.
Кали, аз ползвам крема против стрии и отделно този за укрепване на бюста на Мустела. Баба ми направи този с маста, но още не съм го пробвала. А мен ужасно ме мързи да се цапотря и вечер карам мъжа ми  Embarassed Той няма нищо против, особено, когато трябва да ме маже с кремчето за гърди Laughing
И аз съм ЗА да се запознаем виртуално. Аз съм Мариана, на 27г., адвокат от София, омъжена от миналия май, без деца. Hug

# 154
Приятно ми е да се запознаем  - аз съм Мариета на 28г . , от Карлово , но живея в София . Все още неомъжена , с бъдещия ми мъж сме от 8 г. заедно . По професия  съм лекар .

# 155
Е-хей и аз съм юрист. На 32 г. от София. Валя се казвам. Имаме дъщеря на 6 год.

# 156
  • Lovech
Привет и от мен. Казвам се Бистра, на 36 години, от Ловеч, омъжена с един син на 10 години. Учила съм туризъм, но съм държавен служител в МВР

# 157
    Ариана, колко време продължава прегледът при Янкова ? Внимателна ли е ? Като на ехограф ли се вижда ?  Rolling Eyes

Thinking
На това ще мога да отговоря след 31.03  Laughing
Доколкото четох инфо към 30-40 мин и струва 65 лева
http://www.1agb.com/news.php?id=19

# 158
А иначе казвам се Гери имам син на 1.9 години.В момента не работя още съм майчинство омъжена съм от 5-6 месеца, на 24 години съм и термина ми е деня преди да направя 25 LaughingЖивея в жк. Надежда в София Whistling

# 159
Ама че сте изписали! newsm53

Аз се казвам Галина. От 2 години с приятеля ми /живеем на семейни начела/, решихме да дойдем да живеем в долината на шарените гащи newsm62 иначе живеехме в София и затова ми е толкова позната. Иначе сме заедно от 5 години. Аз Съм на 26 год., а нашия тати е 34 вече навършени. Икономист съм, работех като "Офис-мениджър", но от този месец работя в нашата си фирма. Имаме производствен цех за мебели. Това ще ни е първо бебенце и сме много ентусиазирани и щастливи.

А пък днес да ви кажа, че това да избираш и купуваш бебешки дрешки и принадлежности си е такава занимавка, аз днес го направих и трябва да ви кажа че се смеех непрекъснато. Но пък магазинерките са такива сухарки, че ме гледаха толкова странно, защото аз непрекъснато се смеех наглас и повтарях "егати сладурите" като си представях малката ми племенница Михаела.

Вече много се изписа за изследванията, аз лично се доверих напълно на моя доки. Мен не ме изпрати на специално изследване за Даун, защото видя, че няма малформации. Аз на по-предни страници писах какво точно мереше и какво точно ми обясни за прегледа за Даун. Аз съм спокойна. Сега най-вероятно като отида следващия път пак ще ми направи прегледа за Даун, предполагам и за Спина Бифида, ако не е много рано. Но факта, че следващите две ходения са напълно задължителни ме навява на мисълта, че ще правим нещо сериозно.

Аз преставам да коментирам въпроса за майките, които се чувстват пренебрегвани. Имаше два момента в които се почувствах леко излишна, но смятам, че в никакъв случай това не е умишлено. Въпреки че исках да повдигна две много сериозни теми, които вече май изчерпахме.

Много ви мисля, когато не съм на линия, но и сега си изгорях лещатаааааааааааааааа smile3511

# 160
С риск да обърна темата на чат забравих да кажа за моя БХМ
По принцип мислех да не правя защото съм голямо шубе и като си представя че трябва да чакам зарезултата и т.н. умирам от ужас, но в Шейново е задължително влиза си в пакета и др. месец т.е. в 17-та седмица ще го правим

# 161
Привет и от мен, казвам се Екатерина, на 31 години съм, омъжена имам син на 2г Simple Smile По професия съм ИТ (това съм завършила) и работя като ИТ.

# 162
Привет и от мен, казвам се Екатерина, на 31 години съм, омъжена имам син на 2г Simple Smile По професия съм ИТ (това съм завършила) и работя като ИТ.

Какво е ИТ Embarassed

# 163
Здравейте и от мен. Аз се казвам Северина на 23 г., родом съм от Кюстендил, но от няколко години живея в София. Омъжена съм от 2 г.
Работя в строителна компания в отдел Продажби. Това лято трябва да съм дипломиран иконимист.

# 164

Какво е ИТ Embarassed
информационни технологии - компютри най-общо казано  Wink

Общи условия

Активация на акаунт