Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Къде мога да направя изследване за хепатит В в Младост?
Какви напитки могат да се консумират за лечение на кашлица?
Кога се извършва първият скрининг за синдром на Даун?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Къде мога да направя изследване за хепатит В в Младост?
-
Какви напитки могат да се консумират за лечение на кашлица?
-
Кога се извършва първият скрининг за синдром на Даун?
-
Какви напитки мога да приема за главоболие по време на бременност?
-
Как мога да получа болнични и направление за раждане, ако не съм в женската консултация?
) - семестриално завърших реклама и маркетинг. В момента по стечения на обстоятелствата не работя - раздавам го безделник
а преди безделничеството работех в кабелна телевизия.
Най-смешно ми е като ме питат в кой месец съм и се чудя кой обикновен или лунарен
Коремчето ми е ниско и вече старите панталони не са ми удобни макар и да ми стават все още.Качила съм 3кг и от днес спирам сладкото и хляба.

Хайде ще помисля малко.

За панталона, обещавам да се щракна с него съвсем скоро.Днес дори съм с него на работа.Много е удобен
Доста сте написали и ви четох с интерес.
Първо сутринта ми се обадиха, че са ми разбили офиса. Не са откраднали кой знае какво, ама всичко е наопаки, а полицията за капах наръси целия офис с прах за снемане на отпечатаци. Другото гадно е, че въпреки старанието ми и опитите да се излекувам с чай, лимон и мед, не ми се получи. Днес се събудих защото не можех да дишам, почнах и да кашлям и всичко ме боли. Отидох при доктора и ми изписа антибиотик. Аз се възпротивих, но той каза че антибиотика няма да навреди, доколкото една бактериална инфекция би навредила много. Наложи се да му повярвам и да почна да го пия.
Да живее суетата