Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Случва ли ви се изпускане, когато кихате или се смеете?
Как мога да разбера кога коремът ми се е повдигнал по време на бременност?
Какво да правя, ако се изпотявам на странни места?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Случва ли ви се изпускане, когато кихате или се смеете?
-
Как мога да разбера кога коремът ми се е повдигнал по време на бременност?
-
Какво да правя, ако се изпотявам на странни места?
-
Как да се справя с дискомфорта по време на бременност, като контракции и стрии?
-
Как мога да разбера дали това са околоплодните води?
? Съвсем съм откачила. Аз мисля да взема термометър за уше или челце, да не бъркам в дупета. Макар че четох че не мерели много точно.
. Сетили се за онова удобно нещо за преповиване, забравих как се казваше

. Няма как всичко наведнъж.
.
. По ехографа термина е 10 и понеже и Марков ми каза същата дата, помолих доктора ми да ми го коригира в картона и така да мога да изляза малко по-рано в 45-дневния болничен. Не знам колко е коректно, но лично за себе си ще съм много по-спокойна така, защото Алекс го родих само 1 ден след термин, а беше ужасно преносен и нямах капка околоплодни води. Много се беше мъчил горкия, след това и двамата бяхме 5 дни на АБ. Затова сега не ми се рискува пак. Добре че доктора ми не ми отказа на молбата, но аз бях чакала 1 час пред кабинета, бях ужасно изнервена и настроена да се карам и той май ме усети в какво настроение съм. Иначе ми каза, че всичко ми било наред, бебо си бил високо над пъпа, не знам защо го усещам толкова ниско, водите са си нормални, шийката също. Абе с две думи ми каза, че проблемите са ми само в главата, но за това лечение няма 
) и тъй...
, но смятам в най-скоро време да започна по малко да купувам. но като все си правя едни планове, а после нещата се променят коренно и не смея вече да планирам много занапреди да накупувам твърде много неща, при положение, че може да ходим да живеем в чужбина за известно време и не мога да омъкна всичко оттук 
.