Пъстра пролет е дошла, пак навън лудеят Юнските деца

• 20 433
  • 289
  •   1
Отговори
# 240
Здравейте момичета!
Благодаря ви от сърце за пожеланията HugЛюбе,Ане Heart Eyes

Черпя ви с по едно питие Wine Glass beer2 beer3

Аз днес от гости немога да се отърва и сега пак чакам затова отново ще съм скромна откъм писане Embarassed,но обещавам тези дни да се включа и да пусна снимки на Тея.
Янан ,страхотна прическа Peace,много е свежа
Люба я видях на снимките на Калинка и просто newsm10 се накефих,егати мацката си Stop
Чуш, стискам палци и аз,мила Praynig
Айде до скоро,целувки на всички  bouquet

# 241
  • Варна
Честит рожден ден, Роси!
Бъди много здрава, щастлива и птиченцето на късмета никога да не отлита от рамото ти! Много любов да има в семейството ти!
Много поздрави на наборката Тея!

Набързо влизам, защото с мъжа ми започнахме един проект и нямам много време. А иначе съм в платен годишен отпуск, поне докато ми изтече майчинството и после ще си търся нова работа.
Дари е добре и е станала една голяма бърборана и папагал - е поне уцелва точно да каже почти всички думички. Надявам се в края на месеца да сме в списъка за детска ясла  Praynig
Скоро ще пусна снимки на Дари.

Лека и спокойна нощ на всички!
А на Роси пожелавам много як купон  cheers

# 242
Честит рожден ден на Котето!Много здраве,късмет и любов!    bouquet
Ние сме добре,Диди от събота е командирован в баба си,днеска ми го донесоха и баща ми го взема с него на другото село  Rolling Eyesхич не ми се даваше ни на едните ни на другите ама като го искат  Confusedскучно ми е без него,все се сещат да го искат като нямам никаква работа,пък и неумея да си почивам,не обичам да спя през деня и само се чудя какво да правя.В сряда вече мисля да го пращам на ясла,много време искара в нас ама пак едни сополи заточи днеска ще видим пак накъде ще избият.Преди 4 дена спря да кашля и сега хрема  TiredДано не лепнем нещо,че вече ще се  #2gunfire
яНА добре си с новата прическа,наистина е лесна подръжката на къса коса.Бебе Емо е голям сладур както и бате Ники  Heart Eyes
Пепи Embarassed абе и аз се зачудих дали си ти,но все пак попитах.Щото аз ден с ден не си приличам изобщо  Laughing
Саси  е дано ви вземат в яслата,а м/у другото ти как си в платен отпуск като не ти е изтекло майчинството?Аз мисля да си пускам 40 дни плат.отпуска сега и да откарам до август,а после може и неплатената  Rolling Eyes Търся работа различна от шивашката професия ама ниц исериозно и аз се замислям за второ дете та да не ми е скучно само с бандиткото  Laughing
Айде пускайте някоя снимка на дечицата сигурно много са порастнали освен,че и почват да бръщолевят.
Чууууш Hug дано всичко мине ок и се радвате на здраво бебче ще стискам палци.
ОХ това е засега от мене лека нощ

# 243
Честит рожден ден, Роси!
Пожелавам ти много любов, здраве, щастие! Само хубави и сбъднати мечти!

Sonka, дано сополките на Диди не са нещо сериозно. Стискаме палци.
Ане, почивай си повече. Радвам се, че Стефан е добре. Пък за пола каквото се падне Heart Eyes Живи и Здрави Heart Eyes
Таби, Иванна е голяма сладурка!
Пепи страхотни снимки, моите адмирации за тортата. А малката Кики чаровница и половина! Да е здравичка и щастлива!
Yanan много са ти сладки мъжете Heart Eyes
Таталина и аз, като Ане да попитам "къде сте"?
Чуш   Hug
Ние много хубаво си изкарахме 5 дена: мързел, хубавата компания на братовчедките на мъжа ми, но другите два дни ни тръгнаха зъби и ни писна от Принцеса-Киселка и се прибрахме.
Аз нещо съм се ядосала, че се чух със свекито. Та нещо ми раздваше акъл. ooooh! Той сина й бил толкова "кротък" Outta Joint !? , та чичо му на Великден пък ми обесняваше, че един път го гледал и после отказавал изобщо и за 10 минути да го гледа. Ама то явно свеки не помни  newsm78 ... Или както се казва, всичко лоши гени трябва да са от снахата! Laughing
Аз й обеснявам, че факторите: Зъби и бебешки пубертет предполагат лошо поведение. Ама ей, на! Явно се очаква "телевизор да си отглеждаме". Включваме/Изключваме като не ни кефи. Ама-ха! Другия път литерататура ще нося, децата Ни през какви периоди минават и ще я  hahaha"тиквам" под носа на такива дето се опитват да ни дават акъл!
Хайде Лека Нощ и от мен! Hug Heart Eyes

# 244
Привети !  Simple Smile
Влизам набързо , за да кажа Честит празник на всички празнуващи днес !   bouquet
Роси , макар и късно честит рожден ден и на теб !   bouquet
Чуш  Hug
Яна , много са ти сладки дечицата! Heart EyesЧестита прическа на теб!
Целувки! Grinning

# 245
Честито на именниците!Весел празник!
Боши Hug дано мила,че смятам утре вече да го хвърля на лелките от яслата  Rolling Eyesче май загубихме тренинг и режим.Аз отивам да си чистя кочинката и после нагости .Приятно изкарване нан празника на всички!

# 246
Честит рожден ден на Ива78!Да е жива и здрава и все така силна!
Честито и на вчерашните именници-да са много щастливи и късметлии!

# 247
Добро утро на всички от мен !

Ива , честит празник !
Пожелавам ти да си все така силна , да се сбъднат всичките ти мечти и много те прегръщам !

Мацки , исках да ви питам нещо - много ме притеснява поведението на Нана .Първо иска всичко да прави сама , което е изпитание дори и за най - здравите нерви , освен това посяга и ме бие , пита ме имам ли уши и защо не я чувам като ми говори ... казва ми да не съм е лигавела ...все нетипични неща за възрастта и , направо не мога да повярвам че това момиченце може да се държи така агресивно ....  Rolling Eyes да си кажа честно много ми е притеснено .Знаете ли дали това е период или просто характер , попадала ли ви е литература по въпроса , защото аз не знам как да реагирам вече .... Sad
Мерси предварително на всички отзовали се  Hug

# 248
  • София
Ехо, банда, имаме си още едно бебе в редиците  Party

Чуш  вече е мама на двама - преди малко ми звънна с чудесната новина.
Бебе Данаил се е представил на света с класическите мерки 3,400 кг. и 50 см.

Секциото е минало нормално, но Чуш трепери от болка, каза, че била по-силна от първия път. Звучеше изтощена, но щастлива. Каза, че бебчо е много хубав и всичко е наред.

Чуш, от цялото си сърце стискам палци болката да мине бързо и да си добре! Бързо възстановяване и много щастие за цялото ви семейство  Hug

Последна редакция: ср, 07 май 2008, 11:21 от Tatalina

# 249
Прекрасна  новина .... миличка дано бебо да ти е жив и здрав , много да те радва и слуша !
на теб пожелавам бързо възстановяване и те прегръщам , макар и виртуално !

Аз тайно си надничах ... да не пропусна новината !
Много ми е радостно !  Laughing 

# 250
Честито братче на Марти и нова радост на мама Чуш!да е жив и здрав малкия Данаил-дано само радост да носи на семейството си!На мамчето-пожелавам бързо възстановяване и много търпение/не само `щото са телчета,а `щото сега ще пада голяма веселба Wink/

# 251
Честито на Чуш, на Марти и на щастливия татко!

бързо възстановяване на Чушчица
много се радвам че всичко е минало добре Hug

# 252
Честит син, Чуш Hug!
Много щастие и безброй усмивки с двете ти прекрасни дечица!
Бързо възстановяване ти желая Heart Eyes

# 253
  • Пловдив
Чуш, честита ти втора мъжка рожба. Бързо възстановяване и скорошно прибиране у дома с разказче и снимки на малкия Данаил Simple Smile

# 254
Честито бебенце и от мен  Hug Да е жив и здрав малкия сладур , а на мама пожелаваме  бързо възстановяване  Praynig
  Целувки и лек ден

Общи условия

Активация на акаунт