Пъстра пролет е дошла, пак навън лудеят Юнските деца

• 20 432
  • 289
  •   1
Отговори
# 285
Здравейте мацки!
И аз преди малко се прибрах от работа и се оказа че децата са на разходка с баба си и аз реших да намина макар че съм много изморена.
Мимик, да ти е жива и здрава малката принцеска и да расте весела и щастлива  bouquet Heart Eyes

Момичета,още веднъж ви благодаря за поздравите по случай моя РД Hug Heart Eyes

Анитка, да ти е живо и здраво християнчето и бързо да му минава варицелата Heart Eyes Hug Чакам снимките от кръщенето и разказче от теб как е минало Wink И честита ти нова-стара работа Peace
Любе, много се изложих със снимките ,но мъжо преди да замине качи една нова програма за снимки на компа и сега изобщо немога да кача снимка от компа в някой сайт,дали размерите са големи или нещо друго бъркам незнам,но работата не е за медицински мозък като моя EmbarassedЩе видя  какво ще направя по въпроса newsm78
Сонка Praynig ,бързо да се възстановиш
Ане,казаха ли ти пола на бебчо,много ми е любопитно,и да знаете че много ви завиждам на всички,които чакате пак бебчета,и аз много искам ама три май ще ми дойдат множко Crazy
Е,това е засега от мен,до скоро Hug

# 286
Не, Роси, не го знам пола. Вчера бях на консултация, но доктреса я нямаше. Така и не й звъннах. Ще опитам в понеделник. Странното е, че и аз нямам интуиция, абсолютно никакво предположение. Без значение е за мен, само всичко да върви добре и при двама/двете ни Simple Smile
От няколко дни ми се въртят варианти за женски имена. Искам да е нещо кратко - Мина, Мира, Мая, Мари ( него по не го приемам като вариант, много френско ми звучи)...Все в този ред и да е с М Вариант има и за Надя, на кумата ми. Хубав човек е, пък името ми харесва. Вчера преди да си легнем питах Стефан как е минало в яслата, отговора беше Мая. Онемях. Отивам днес и гледам на таблото, че наистина имат Мая. Така сладко го произнесе, без да знае, че ми едно от фаворитите за име.

# 287
Ане,попитах те за пола защото те сънувах ,че имаш момиченце Laughing

# 288
  • Варна
Роси, благодаря  Hug Ето снимките. Много лошо нещо била тази варицела  Confused По цял ден и нощ е крив и ревлив, такива изпълнения и от зъби не сме имали... Отивам да си гушкам мъничето, лека нощ.

# 289
  • Пловдив
Момичета, заповядайте в НОВАТА ТЕМА
В момента нямам грам време за украсяването и, дано утре намеря Wink

Общи условия

Активация на акаунт