Най-напред да честитя синчето Данаил на Чушчицата- Чуш, пожелавам ти бързо да преминат болките. А на бебчо пожелавам да не плачка, да слушка и много да радва мама и да си хапва добре.
Иве, Честит Рожден Ден
и съжалявам за закъснението! Пожелавам ти твоите две прекрасни слънчица много да те радват и от тук нататък да имаш само хубави емоции покрай тях 
Роси, и теб съм те пропуснала мила
Честит ти Рожден Ден, с пожелание да намираш все по-често време за себе си 
Лида, стискам палци скоро да се разсеят съмненията на лекарите за бебчето ти и всичко да е наред

Меган, дано ти минат леко последните седмици и раждането. Как е бъдещата кака, покажи ни някоя снимка.
Ние както сте разбрали вече бяхме на Кръстова Гора и правихме кръщене на Крис. Времето за наше щастие беше хубаво, заваля чак в понеделник преди обяд когато си тръгвахме. Снимки има доста, но от самото кръщене са на фотоапаратите на майка ми и снаха ми. По-късно ако имам време ще Ви покажа някоя от останалите снимки сред прекрасната природа на Родопите.
Другото ново при нас е варицелата. Бяха ми казали в яслата, че имат заразено детенце преди 2 седмици, и тази сутрин след почти безсънна и много ревлива нощ Криско се събуди с обривче. Гледаха се с баща ми цял ден, а преди 2 часа лекарката потвърди, че е варицела. А аз за капак вчера започнах работа и от утре в болничен. Чудно се получи
. Сега с майка ми ще правим схеми за следващата седмица и ще го гледаме на смени докато отмине...
И аз си мислех дали не е много трудно да се гледат така,че сега каквито са бесове.Дано се справиш с купа задачи и децата 

Той и без това нищо не яде по цял ден та остава и да му го спра.Интересно обаче,че като го вземам от ясла все ми вика мома ам-ам бабата
сутринта като смъквах Диди на ясла ми се схвана пак пустия кръст.Цял ден съм като една бабичка приведена ,щото не мога изобщо да се изправя,не ме питайте как готвих и чистих.Добре че седнала мога,че да драсна някой ред,а мъжо мие чинийте от вечерята,която сложи той и направи салатка

А за тортите нямам думи... не мога да си събера устните 
За една седмица всичко ще мине - какво ви изписа педиатърката? Пиши нещо за работата - с какво се занимаваш и къде работиш.
Засега имат моето стимулиращо 
...каката беше 4650 гр 57 см
.По едно време даже и го тиках в устата,само i само да си отдъхна аз,че ме ползваше мен и за храна,и за биба
.Между другото кърмих е доста(1 год.и 7 мес),просто кърмата ми спря в 4 мес.от бременноста..иначе още щеше да ме цоца.