Пъстра пролет е дошла, пак навън лудеят Юнските деца

• 20 433
  • 289
  •   1
Отговори
# 270
  • Варна
Здравейте! Най-накрая успях да прочета последните 2 страници и сега ще напиша някой ред.

Най-напред да честитя синчето Данаил на Чушчицата- Чуш, пожелавам ти бързо да преминат болките. А на бебчо пожелавам да не плачка, да слушка и много да радва мама и да си хапва добре.

Иве, Честит Рожден Ден   bouquet и съжалявам за закъснението! Пожелавам ти твоите две прекрасни слънчица много да те радват и от тук нататък да имаш само хубави емоции покрай тях  Hug

Роси, и теб съм те пропуснала мила   bouquet Честит ти Рожден Ден, с пожелание да намираш все по-често време за себе си  Hug

Лида, стискам палци скоро да се разсеят съмненията на лекарите за бебчето ти и всичко да е наред Peace

Меган, дано ти минат леко последните седмици и раждането. Как е бъдещата кака, покажи ни някоя снимка.

Ние както сте разбрали вече бяхме на Кръстова Гора и правихме кръщене на Крис. Времето за наше щастие беше хубаво, заваля чак в понеделник преди обяд когато си тръгвахме. Снимки има доста, но от самото кръщене са на фотоапаратите на майка ми и снаха ми. По-късно ако имам време ще Ви покажа някоя от останалите снимки сред прекрасната природа на Родопите.

Другото ново при нас е варицелата. Бяха ми казали в яслата, че имат заразено детенце преди 2 седмици, и тази сутрин след почти безсънна и много ревлива нощ Криско се събуди с обривче. Гледаха се с баща ми цял ден, а преди 2 часа лекарката потвърди, че е варицела. А аз за капак вчера започнах работа и от утре в болничен. Чудно се получи  ooooh!. Сега с майка ми ще правим схеми за следващата седмица и ще го гледаме на смени докато отмине...

# 271
Здравейте и от мен пак  Rolling Eyes
Меган,еее то не останало бе Simple Smile И аз си мислех дали не е много трудно да се гледат така,че сега каквито са бесове.Дано се справиш с купа задачи и децата  Hug
Любе Hug да така си е,напоследък все по-рядко го оставям някъде.Ами мъчно ми е без него,все скучая,даже и не умея да си почивам  Tired
Анелизче честито християнче   bouquetОоох дано минете без много пъпки,да не го сърби детето  Heart Eyes
Дааа Таталинка пиши мила,как сте с Ени.
Ани от Бс ами че и ние сме с шишето с мляко вечер  WinkТой и без това нищо не яде по цял ден та остава и да му го спра.Интересно обаче,че като го вземам от ясла все ми вика мома ам-ам бабата  Laughingдемек че ял там и сестрата му давала.
Оххх аз да ви се оплача  Cryсутринта като смъквах Диди на ясла ми се схвана пак пустия кръст.Цял ден съм като една бабичка приведена ,щото не мога изобщо да се изправя,не ме питайте как готвих и чистих.Добре че седнала мога,че да драсна някой ред,а мъжо мие чинийте от вечерята,която сложи той и направи салатка  Mr. Green
Лека вечер от мен!

# 272
  • Пловдив
Момичета, надявам се не сте ме пуснали за общофорумско издирване. Ако е така- търсете ме в готварския при тортите. За тези почивни дни от кухнята не мръднах  Sad
Искам да честитя накуп на всички, които са имали повод да празнуват.

Роси, с огромно закъснение да ти е честит Рождения ден. Бъди много щастлива и обичана.

Иве, на теб също ти честитя Рожденния ден. Пожелавам ти най-големия и хубав за теб подарък- марти да се оправи

Лиде, дано на следващият преглед те зарадват

Меган, на теб мила леко раждане

Сонче, оправяй се бързо мила

Ох, сигурна съм че нещо пропускам за което моля да ме извините.
Ааа, да, сетих се.... напуснахме оределите редици на кърмачетата. Имам си вече голямо момче  Simple Smile

Приятна вечер на всички,

# 273
Браво, Чуш! Два пъти мъжка мама. Да расте здрав Данаил, да хапва сладко и да пълни пампите. Друго не се желае на този етап от него.
На теб, бързо възстановяване и изключително наслаждаване на предстоящото лято, с много разходки и дебели сенки.
Ех, как мечтаех за майско бебе  Rolling Eyes Божа работа, падна ми се да нося корема в големите жеги.

Иве, ЧРД! Само да е здрав Марти. Това е моето пожелание към теб  Hug

Лиде
, моля се всичко да е наред. Вярвай и ще е така  Hug

Меган, видях те из " форумските" полета. Успешен завършек на бременността и прекрасно и леко раждане+здраво бебче.

Анелиз, неприятно е, но по-добре сега. Шарките трябва да минат. Моля се само Стефан да не го спохожда подобно нещо, поне докато съм бременна.

Пепи, постигнахте естествено отбиване. Браво, че не се предаде като мене. Аз се предаох. Втория път се надявам на по-голям успех, по-скоро продължителност, 'щото кърменето ни беше успешно 1,4 месеца. Но пък няма да ви казвам каква любов изпитва Стефан към тотите сега  Mr. Green

Аааа, Стефан има голям напредък в говоренето и то само за месец и малко. Все още обаче не може да казва К

Имах още писаници, но няма време. Другият път повече.

# 274
  • Пловдив
Анe, насилствено беше. Ако го бях оставила сам да се откаже щеше да ме гони до 3 годишен. Ама то на моменти не се издържаше и сметнах почивните дни за идеален момент за командировка при нашите. Сега се сеща, но аз вече му отказвам, като му казвам, че е голям и че само бебетата цокат Wink

# 275
Пепи    Hug голяма си майсторка-кулинарка.Разгледах ти тортите ммммммммм изкушаващи са   bouquet

# 276
Здравейте, и от мен, мили майчета  wavey

Сонка, Вили, Боши- Моши благодаря ви за милите думи за снимките на Иванна.  newsm51

Ние сме горе- долу добре. Иванна направи някаква алергия към белтачините и сега сме на диетка... освен това пръстите на ръцете започнаха да се белят и нацепват като моите и направо съм отчаяна... Другата седмица ще я водя на кожен и тогава ще видим, какво ще правим  Cry Cry Cry Омръзна ми от тези кожни истории  smile3511

Пепи, снимките от РД на Калина са страхотни Simple Smile А тя и всички останали са станали големи деца вече Simple Smile
На болничките пожелавам бързо оздравяване.  Praynig А за тортите нямам думи... не мога да си събера устните Simple Smile невероятни
На всички празнуващи през тези дни искам да се извиня за пропуснатите поздрави и да пожелая на Котето и Ива много здраве и щастие.
Яна, Ники и Емо са невероятни, а новата ти прическа е супер   bouquet
Вили, аз си мисля, че е нормално ама все пак разбирам как се чувстваш и ако мога по- някакъв начин да ти помогна ще го направя... А нали виждаш Иванна, каква е Simple Smile

ЧЕСТИТА РОЖБА НА МАМА ИЛИЯНА

ПОЖЕЛАВАМЕ ВИ МНОГО ЗДРАВЕ, КЪСМЕТ И САМО ПОЛОЖИТЕЛНИ ЕМОЦИИ И НЕЗАБРАВИМИ МИГОВЕ СЪС СИНЧЕТАТА ВИ

Ани, Никола е супер... един пораснал мъж  Hug
Лида, много положителни мисли и енергия ти изпращам и на теб и на очакваното бебче Simple Smile Стискам палци следващия преглед да бъде с добри новини  newsm10
Меган, страхотни новини ни донесе Simple Smile Пожелавам ти леко раждане и здраво бебче на финала   bouquet

Лек и спокоен ден от мен  Peace

# 277
  • Варна
Здравейте момичета!
Виждам, че темичката се е оживила с много прекрасни новини!
Сега докато Дари спи и аз имам малко време да се разпиша.

Чушчице, да ти е жив и здрав малкия мъж Данаил!

Честит рожден ден (на патерица) на Ива78! Желая ти много здраве, сила и Марти скоро да оздравее   bouquet

Лида, не се притеснявай мила - всичко ще е наред и след това ще си гушкаш едно прекрасно бебче   bouquet

Меган, нека раждането ти мине много леко и безпроблемно. Ще чакаме новини   bouquet

Сонка, в платен годишен отпуск съм, защото като се върнах на работа не ме удовлетвориха нито работата, нито условията и най-вече заплащането. И за да не си пускам пак отпуск по майчинство за оставащите няколко месеца (пък и счетоводителката не беше възхитена от идеята да ходи отново до НОИ и пак да си "губела" времето) и след това да напусна, та варианта беше да си взема за всичките години платения отпуск. Така хем си взимам заплата, хем и половината от майчинството докато Дари си навърши 2 годинки.

Като гледам порасналите ни бебчета пак се връщат в период с нощно будене и търсене на храна. Ние не пием мляко през нощта, но пък за сметка на това Дари като се събуди и започва да пищи и си скрива личицето в ръчичиките. В близките 10-15 минути нищо не може да я успокои, дори не ми дава да я доближа - блъска ми ръцете и писъците й стават по силни. Ако успея да я взема така жално започва да хлипа и да хълца - чак въздух не може да си вземе.

Любе, сетих се преди време как пишеше, че едвам укротяваш двата звяра заради различните им интереси. А сега май настъпи спокойствието - могат да си играят и забавляват сами. Май е време вече за следващото бебе  Hug   bouquet

Вили, надявам се да е период и много скоро да премине. Честно да си призная, като вляза сутрин първо си търся кафенцето от теб   bouquet - много хубаво го правиш и сервираш  Heart Eyes .  И сутрешните ти постове ме зареждат с едно много приятно настроение ( не мога да го опиша, просто го чуствам ).

Честито християнче на Анелиз!
Анелиз, радвай се, че сега е избила варицелата, т.е. по-рано. Дари я изкара на 10месеца - поне тогава още не можеше да направи връзка къде я сърби, та да се почеше  Joy За една седмица всичко ще мине - какво ви изписа педиатърката? Пиши нещо за работата - с какво се занимаваш и къде работиш.

Пепи, целувки на голямото момче. А за теб   bouquet

Ане, леко раждане ,мила, и дано да кърмиш и второто бебче до късно  Heart Eyes
А и Дари много си обича "няните" - всеки път когато се гушкаме на леглото настоява да си ги гушне и целува, дори им се умилква като малко котенце. Та в тази връзка сега с баща й ме агитират са си вземем - но нещо не съм във възторг от идеята, защото знам кой ще чисти след котето  Crossing Arms Засега имат моето стимулиращо  Naughty

С говоренето сме много напред - постоянно бърбори ( дори и насън ). Може да казва буквичката М само на МАМА, а иначе казва печо (мечо), пако (мляко), Пики (Мики) - имам чуството, че не може да я свърже с другите буквичики в думичката  newsm78
Днес Дари изръси на баща си по телефона следното : "Тати, дай Дари бебе. Дари иска бебе нани-на и гушиии"  Shocked Shocked Shocked

Отплеснах се, но като не пиша често  Heart Eyes   bouquet

# 278
  • Варна
Саси, май и при вас има желаещи за бебе Wink Много сладко говори Дари, да я нацелуваш малката сладуранка. Относно моята работа- върнах се на старото място, където работех преди да забременея. Тогава не се разделихме много добре, но накрая ми изплатиха всичко каквото имах да вземам, включително и отпуските. Казвах им още тогава, че момичето, което обучавам за моето място не става, но не ми повярваха. Тя напусна след около година, сега има едно момче, което също не издържа на напрежението. Длъжността е финансов мениджър на фирма, която се занимава с търговия на едро. Шефа е с доста особен, понякога направо нетърпим характер. По онова време доста сме спорили, а сега като ми се обади един мил, добричък... Обеща ми "намалено" работно време заради Криско, да не работя събота/другите работят/ и добра стартова заплата. И подчерта, че минавал само за по 15-20 мин. през офиса да подпише платежните за деня и да види отчетите за предния ден. Освен това има момиче, което прави част от нещата, които преди правех сама и то за две фирми. Съгласих се, защото от зимата ходя по интервюта за работа и като чуят за малко дете, което ходи на ясла директно ме зачеркват от списъка  Tired Много дълго стана, дано не съм ви отегчила.

Пепи, тортите са страхотни както винаги   bouquet Наистина имаш известна прилика със сестрата на Миленка, и аз за момент се заблудих заради снимката с Любчо.

Сонка, дано бързо те напусне "бабешката походка", стискам палци  Peace

Ние ще се приготвяме да ходим на вилата, братчето ми се върна след 4 месеца работа в чужбина и ще се събираме. А и снахата иска да заразим Мони с варицела. Предлагаме я в комплект със сополи и ужасно настроение, но това е положението.
Приятна вечер   bouquet

Последна редакция: пт, 09 май 2008, 17:27 от Анелиз

# 279
Меган и тая принцеска ли се очертава едричка/доколкото си спомням каката не беше малка/.....а за килцата-не ги мислиотсега.....ще влезеш много бързо във форма като хукнеш в две посоки Mr. Green

Ами със сигурност #2gunfire...каката беше 4650 гр 57 см Shocked,и това май няма да пада по долу Tired.Корема ми е просто огромен,един щръкнал такъв и пак доста ниско долу newsm78.А каква е разликата на твоите бандити? Wink
Момичета благодаря ви за пожеланията!!! Hug HugИ аз се моля да е леко този път,че много лоши спомени ми остави предното раждане. ooooh!
Ние пък биберон въобще незасмукахме Thinking.По едно време даже и го тиках в устата,само i  само да си отдъхна аз,че ме ползваше мен и за храна,и за биба  #Cussing out.Между другото кърмих е доста(1 год.и 7 мес),просто кърмата ми спря в 4 мес.от бременноста..иначе още щеше да ме цоца. hahaha Joy

# 280
ЕХООООО здравейте   bouquet
Хайде за днес да се разпиша първа  Grinning
Въпреки снощния голям дъжд в Пловдив все пак успяхме днес преди обяд да си намерим суха пързалка и люлка,та Ани беше щастлива,сега все още спи,но вече я чакам да става и да тръгваме,че тук е напекло едно хубаво слънчице.... Sunglasses
приятен следобед   bouquet

# 281
Само в София ли е лошо, мрачно и ветровито Confused
Момичета време е за нова тема.
Дали Пепи ще пусне?

Аз си ви чета ама нещо не ми се пише.
Вики ми е болен от две седмици и не оздравява, даже АБ пи и пак кашля и сополи.
Днес съм на работа, пфу, и няма да ни пуснат по-рано за да си го видя детенцето. А имам чувството че само ние сме на работа по това време...
извинете ме за тъжния пост, не исках да се получи така ама на, ей затова не пиша

# 282
  • Пловдив
Ще пусна, ще пусна, но не съм си в нас. А и още не съм измислила име за темата  Confused

# 283
Честит рожден ден на Йоанка!
Мимик, да расте здрава и много да ви радва.

Весел празник и пиша как е минало събитието. Скоро не си се разписвала.

Поли, не тъжи. И аз бяха така, като беше болен Стефан. Всъщност много неща ми се насъбраха. Други пък биха искали да са на твое място и да ходят на работа. Абе всяка крайност не е на добре.

Последна редакция: сб, 10 май 2008, 18:03 от Анe

# 284
Честит рожден ден на Йоанка!Да бъде весело и послушно детенце,да има голям късмет в живота!
Ох да и аз искам вече да почвем работа ама няма,искам да си я сменям,че с моите болежки едвали ще изкарам и час на машината.Днес и утре съм бездетна,баща ми взе малчо,че да мога да си полежа и да ми мине.уф и тея инжекций дето ми ги слагат тъй болят  Sad
Поли  и ние сме така като ни лепне нещо,че забравя да ни пусне.Сега съм решила да му давам едни хомеопатични за пустите сополи,барем се оттървем замалко от тях.
При нас е хубавко времето,започна да пръска малко ама спря.Приятна вечер на всички,хайде стягайте се наближава времето за юнските купони  Laughing/някой даже почнаха  Hug/
 Hug

Общи условия

Активация на акаунт