Пъстра пролет е дошла, пак навън лудеят Юнските деца

• 20 437
  • 289
  •   1
Отговори
# 255
Чуш Честита ти рожба !!!!!!!
Да е жив и здрав и много да те слушка  Grinning
Дано болката вече отминава   Praynig

Вили тя и мойта понягога ни посяга ,но след като и се скараме тя се извинява с целувка и повече не посяга.Ние думата
 " лигави" не я използваме и тя не я знае,но пък като не иска нещо вика "неика",а също и "бягай".Незнам какво да те посъветвам  newsm78
Ние като не слуша или направи беля я пошляпваме и тя знае,че не може да си позволява много........

# 256
Влязох , просто с предчуствие,че може би ще имаме бебенце ....Мислех си,че сигурно някоя мама ще ни зарадва с такава новина, и ето...Имаме си Данаил -да е здрав, ох незнам, вълнувам се - всичко да е най-най хем за него ,хем за мама и цялото семейство . ЧЕСТИТО ЧУШ!

Е,завърнахме се и ние от голямото скитане и големите софри....
Празниците минаха чудесно, като изключим лошото време, но пък като сме с близките е хубаво. Ники беше особено щастлив,че бяхме на село,където има толкова много животни, умираше да ги гледа и постоянно беше навън с дядо , грабнал една пръчка и обикаляше зачервил бузки и доволен ,ама доволен .
След Великден бяхме в Ст.Загора,преди ден се върнахме, чудно беше и там, има една страхотна зоологическа градина, а животни колкото щеш - малко ни достраша от големите лъвове и баби Меци ,но дребните животинчета бяха истинска атракция...Нете / той сам се нарича така/ беше в еуфория,лудуваше и се глезкаше , показахме си и инатлъците ....Всичко е негово и нищо не дава на никой, божке какъв свидльо си имаме , а бърбори ли бърбори ....
Нощите станаха истинско изпитание за моите нерви, бях ви споменала ,че се буди за мляко, е ...продължаваме , вече не един път, а поне два пъти и ако не му дам просто реве до прегракване.
Аз се чудя бибата как ще я махнем / още дори не смея да си помисля  Embarassed/ ,а той се пристрасти и по млякото ....Незнам какво да правя, посъветвайте ме ,имате ли обяснение.
А за агресията, и Ники се опитва да ме шамаросва понякога ,посяга,но аз се карам, наистина и аз не мога и незная как да реагирам,когато се инати по улицата или се сурка , да си мълча и да откланям вниманието просто не става.
Ето да го видите нашия голям калпазан, красавец ,ама още с биба и шише  Grinning ,
а дори и с гадже ,нашата любима Ете

Поздрави на всички!

# 257
  • София
Чушчице, Честита ти втора рожба!

Да ви е живо и здраво малкото съкровище,а на теб бързо възстановяване!  bouquet

Момичета мерси за комплиментите за новата ми визия Hug
Днес водих Емо на ортопед и всико му е наред. Исках тази седмица да му бият най после хепатитната ваксина,че много закъсняхме с ваксините,но лекарката е в болничен Sad
Ники иска само при бебето да стои и много му се радва,но аз гледам много дане се застоява при него да не му лепне пак нещо. Нямам търпене да дойде края на май,защото заминаваме за 1 месец на Кюстендил. Там ще си починем всички от София Grinning

Целувки от нас Heart Eyes

# 258
Прекрасна  новина ... baby Чуш, да ти честитя сладкия мъж да ти е жив и здрав, много да те радва! stork-boy

Вили, да те успокоя че поведението на Нана е "преходно" просто период е. Hug Брой до 10 и имай търпение! smile3511 Нормално е за бебешкия пубертет да проявява агресия, моята Ева е същата както си описала Нана. Успокоително е, че всичките ни приятелчета в парка са в пубертет и като се видим с майте и си се жалваме една на другa. Общо взето "симтомите" са еднакви при всичките дечица ...  newsm50

Честит рожден ден на Ива78 newsm59 С пожелание за много любов, здраве и късмет!

# 259
Чеестит рожден ден на Ивето!Желая и много здраве и късмет,не се предавайте,Марти трябва да оздравее!  bouquet
ЧУУУУУШ  bouquet HugЧестит втори син!Да е жив и здрав,да папка и да не е ревлив!На теб мила,ти пожелавам бъързо възстановяване и по-малко болки!
Ние днес бяхме вече на ясла.Малко си поплака тая сутрин ама то нормално,3 седм. не е ходил.За сега сме добре,само с вечните сополи.Научили сме няколко неща ,които доста ме изненадаха  Rolling Eyes-Тати Ико/илко/,даду Мите,Чичо,Знае как се казва Диди,като пръцка и се имитира и се оглежда покрай него какво става   Laughing,Знае и братовчеда как се казва,оф да не изброявам и другите,че на мен ми е радостно ама чета вашите по знаят  Laughing
Вили и аз незнам,дано да е преходно и това  HugМисля,че въпреки всичко трябва да и обясниш  кой кого трябва да слуша и да не и позволяваш крайности.Нооо това си е мое мнение  Naughty Диди напоследък е станал и той ужасен,нерви се,и се тръшка,но ще го изтърпя още ден два и почва редовия строй.Ама така е като го дадох почивните събота и неделя при едните баба и дядо,а после при другите  Rolling Eyes
Пожелавам ви лека вечер и приятни сънища!отивам да го сложа да спи вече вагабонта

# 260
Лелееее колко хубава новинаааа smile3501. Чушчице, честита ти мъжка рожба, честита ви радост на цялото семеиство. Да е здраво и много игриво, да не е ревливо и да е красиво!
Желая ти бързо възстановяване newsm51.
 Ива 78, миличка Честит Рожден Ден! Бъди здрава и все така силна жена. дано мечтата ти се сбъдне, а ние всички я знаем. Желая ти всичко наи-хубаво от все сърце smile3525.
  Момичета малко ви четох по диягонала, обаче тези дни не съм много на себе си Sad. На 06.05. ходих на първия си видеозон. Ееееех ако знаете как се почувстах самооооо newsm03 (не че не знаете де). Бебчето беше съвършенно, всичко си му е наред за дадената седмица, беше доста подвижно и направо си умряхме от кеф с татито. Обаче в следващия момент направо ме застреляха Shocked,....пратихаме веднага да ме гледа и специялист, и ми казаха, че сърцето на бебето бие много по-бързо от нормалното, и това никак не е добре Naughty ooooh!. Насрочиха ми веднага следващ видеозон за след две седмици. Вече се водя рискова бременнсот Cry, а нищо ми няма, всичко върви толкова нормално, но ето сега пък от къде се взе това чудо ooooh!..... Много съм притеснена, защото от тук на татък нищо не се знае smile3518. И исках само да ви помоля скъпи мамчета, да ми изпратите по мъничко положителна енергия и да се помолите за моето бебенце newsm17. Дано това нещо да отшуми (ако въобще е възможно).
 Желая ви спокоина нощ  bouquet  bouquet  bouquet

# 261
Лида Hug Praynig Peace Дано не е нещо притеснително с плода,не се шашкай,бъди спокойна,,че нали знаеш плода усеща всичко  Naughty

# 262
Малeee,момичета от колко време не съм писала тук ooooh!.Незнам дали ще имам време(че съм с доста ограничено) да  ви попрочета назад.Само наминавам да ви поздравя Hug.Както ще видите по отдолу,сме в очакване на втора принцеска Heart Eyes.Зверо ме изпива отвсякъде #Cussing out,отделно ходя на курс ,и сме общо взето все нанякъде. ooooh!
 Hug Hugза всички

# 263
Добро да е утрото на всички мамита  на вече порасналите дечица !

Яна , радвам се че ще отидете на почивка за месец и вярвам че ще ви се отрази добре !  Hug за цялото ви семейство !
Лиде , мила ще стискам много усилено палци и ще ти пращам много , ама наистина много положителна енергия ....моля се всичко с теб и малкия човек да е наред .Нещо обясниха ли ти повече тези доктори .....дръж ни в течение .Силно виртуално  Hug Hug Hug от мен .
Благодаря на всички , който се включиха по повод агресията на Нана . Изразите и думичките , който използва в малка степен са домашните , защото вирее при баба си , пред блока с други деца и понеже доста говори ползва не само отделни думички , а цели изречения ....копира всичко , ама наистина всичко - мимики , жестове , думички ... то е много хубаво , ама понякога ми иде в повече да и обяснявам защо така не се прави , защо така не се говори .. аз си падам по обясненията , защото от психолози знам че викането и боят са абсолютно противопоказни  и водят до по - големи проблеми .
Момичета , много се надявам да е преходен момент , то ще се търпи няма какво ... малко ме успокоихте , да знаете , за което ви благодаря !  bouquet
Меган  55, не съм те забравила , но пиши по често как сте ! Кога е терминът ти и след бебето на Чуш се залавям  да стискам палци и за твоето бебе . Grinning
Много хора изчезнаха от отчетната ни  темичка и ми е мъчно , ама какво да се прави !
Винаги се радвам  на завърнали се и ми е драго да ги приветствам ! .
За сега ви оставям и ви пожелавам хубав ден !
До писане  Kissing Heart

# 264
Лида Hugбъди сигурна,че всичко ще е наред..дазнаеш,че се молим за теб и бебо и всичко ще е оправи Praynig
Меган-радвам се,че се разписа......и още повече се радвам за хубавата новина..и наистина-ще пренасочваме палцестискането за леко и бързо раждане в посока към теб Grinning
вили,аз не съм ти писала-та сега ще го направя..на тая възраст това си е нормално поведение-децата копират моделите на поведение около себе си/не само на родителите-на всички наоколо...дори на видяното по ТВ-то/.....но за съжеление все още нямат възможността за преценка какво е приемливо и какво не като поведение.......от друга страна-пробват и докъде могат да наложат своята воля/не е съзнателно и с цел да ни вбесяват,но просто"аз"-ът им се оформя....и затова мога да ти кажа,че само търпение му е майката..и много обясняване......макар,че и аз самата понякога прибягвам до "невъзпитателния"бой/разбирай леко еднократно пошляпване/-това се случва обикновенно,когато Иво шамароса или оскубе някой/най-често мен или батко си...и първия път като не помогнат обясненията,на втория и всеки седващ-се действа радикално/....Успокоението е,че след време/и ужасно много приказки и обяснения/ все пак настъпва момент в който децата започват да осъзнават кое е добро и лошо и да преценят къде и как да се държат,но не мога да ти кажа кога,понеже си е индивидуално/а и както сочи практиката при някои хора не идва изобщо...но това е друга тема/
Сонка,приеми,че това с разглезването при бабите е неминуемо...но пък така детето също  разбира,че на различинте места има  различни модели и навици и правила...Лошо е,че ти така се изнервяш....,но от опит мога само да ти кажа-възползвай се от тия екстри,докато ги имаш/защото в момента не ми проблем само това,че нямам на кой да ги оставя и за минута,но и това,че децата ми не виждат различен модел за да направят разликите/
Яна,предполагам,че най-големия Ви проблем е опазването на бебето от батковите ласки/поне при нас така беше/....А за лепенето на болестите-неминуемо е........но дори и да няма второ дете в семейството-децата пак си боледуват.
Ани от Бс-ако ще те успокои-и  наш Ивчо е все още с бибата вечер...и въпреки,че си пие хубаво от чаша-когато е нещо цапащо-му давам да пие от бебешкото шише/наистина бебешко-от първите му,но само това е останало с цял биберон...а пък няма да му купувам на дърти години ново/...,но не се притеснявай-няма да е вечно.Също така,ако ще те успокои-Сами до третата си година заспиваше и се будеше с шишето с кисело мляко/пиеше ми по три кофички дневно/...но като стана на три сключихме сделка и като големи хора се разбрахме ,че вече няма/
Ади-радвам се,че и ти се появи/макар и кратко,но напиши как сте,`що сте/ Hug
И наистина-доста мамчета зачезнаха,но ако се появяват с хубави новини като Меган-аз против нямам по-нарядко да е  Grinning

От мен лек и спокоен ден ...ако остане време ще пиша и още...ама нещо ми го няма интервала и ме заболя ръката да слагам паузи...

# 265
Терминът ми е 19 юни.И вече нямам търпение да излиза #Cussing out,че е ужасно трудно да си бременна и да имаш малко дете ooooh!.Постоянно съм нащерк,да не ми скочат на корема,а Елисе като че ли нарочно това винаги цели Crossing Arms.Ето днес бях на курс,прибирам се ,4истя,приспиваме се...след малко сядам да уча...после вечеря,после съм на басейн..аба все нещо за вършене има.А и сега тук е страхотно време и доста ходим по разходки,или се припичаме в градината.
Стискайте палци,че пак ме подгони шубето Sad...нали имах много тежко раждане с зверо,и сега само за това мисля....пак съм станала голям плондер Sick,и немога да се гледам.Предният път качих 30 кила,без зор 25 си заминаха,и хоп решихме да почваме с второто ,та не остана време за другите 5 #2gunfire...надявам се след тази-ПОСЛЕДНА Sunglasses бременност се възтановя изцяло.

# 266
Eхооооо,привет на всички Hug
Първо ,Чуш,честита ти втора рожба,нека малкия принц расте здраво и послушно дете и много да ви радва с татито Hug  bouquetОт опит ти казвам ,че сега ще се чустваш още по-щастлива от пърия път,макар и по-изморена Wink,щастието е двойно Peace
HugИ за нашето щъркелче Таталинка и нека се разпише и разкаже как са с Ени ,че да няма глоби Naughty Wink

Лида, Praynig всичко при бебчо да е ок,аз съм убедена в това,от теб се иска само да вярваш че всичко ще е наред Hug

ИВА 78,МАКАР СЪС ЗАКЪСНЕНИЕ,ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН И ОТ МЕН! ЖЕЛАЯ ТИ МНОГО МНОГО ЗДРАВЕ ЗА ТЕБ И НАЙ-ВЕЧЕ ЗА МАРТИ  bouquet  bouquet  bouquet

вИЛИ,
и аз да ти кажа ,че понякога Тея се държи ужасно и това става най-вече когато я гледа баба и и аз съм на работа,да не говоря че има една реклама на м-тел,в която едно дете се уригва и е решила да запомни точно това от рекаламата и така хубаво го имитира че #Crazy,как да и обясня че е грозно и невъзпитано след като го дават по тв-то ,в любимите и реклами ,а на всичко отгоре батко и се залива от смах като го направи.Представям си като се върне баща и какво ще каже Shocked
Гледам говорите за биби.ние нашата я забравихме още преди 3месеца,но ни остана проблема пиене на мляко посред нощ EmbarassedТея съвсем целенасочено,когато се събуди и се разсъни,ми казва 'МАМО ДАЙ МАКОТО',Решила съм скоро да и го махам,но незнам какво ще стане newsm78Всъщност има ли друг случай като нашия?
Меган, и аз ще стискам палци за леко раждане Praynig Peace
Сега отивам да простирам докато зверо спи Grinning
Ако ми остане време ще кача снимки Wink

# 267

Гледам говорите за биби.ние нашата я забравихме още преди 3месеца,но ни остана проблема пиене на мляко посред нощ EmbarassedТея съвсем целенасочено,когато се събуди и се разсъни,ми казва 'МАМО ДАЙ МАКОТО',Решила съм скоро да и го махам,но незнам какво ще стане newsm78Всъщност има ли друг случай като нашия?
E,че как да няма, нали и ние сме така, ревем до скъсване"Мамо,мамо - мако,дай!"  Joy,сега се смея,но вечер не ми е изобщо до смях  ooooh!
Благодаря на Люба, че поне ме успокои, значи ще чакам до 3-тата годинка , да си се споразумеем и ние ли, вече ме е срам с таз биба, вкопчил се е в нея, искам да я кръцна в най-скоро време  #2gunfire.

Супер новинка за нова бъдеща мама - ами да, ще стискаме палци и на нея ....
Лида, и аз се надявам пък и вътрешното ми усещане е,че всичко ще е ок, само бъди спокойна  Hug

# 268
Ани,шишето с млякото го търпях до третата година....залъгалката на баткото я махнахме на година и десет месец/пак по взаимно съгласие я резнахме и му оставих дръжката да си е гушка/,за съжеление Иво все още си спи с нея/но в най-скоро време ще режем и там/първо да намеря всички укрити биби из къщата,че има много скрити резерви той Laughing....моето мнение е,че докато им никнат зъби залъгалката им действа успокояващо/може и да не съм права,но предпочитам нея в устата пред палец или друг пръст/...
Коте,чакам снимките...
Меган и тая принцеска ли се очертава едричка/доколкото си спомням каката не беше малка/.....а за килцата-не ги мислиотсега.....ще влезеш много бързо във форма като хукнеш в две посоки Mr. Green
Аз,да се похваля,ама моите вече се заиграват и доста обре при това....баткото взе да ме отменя в някои аспекти отгледането на Иво/подава му някои нещо,обува му пантофите,.......вчера даже искаше да му сменя памперса,.......докладва го редовно,да не кажа как го възпитава,че всеки път като го чуя и ме напушва смях/...та да не си помислите,че е все лудница Mr. Green

# 269
Добър ден на всички!Чуш,честита ти рожба.Пожелавам ти бързо възстановяване,а на малкия юнак здраве и щастливо детство.
Ива 78,честит рожден ден!Много късмет и сбъдване на всичките ти мечти!
Меган,леко раждане и здраво бебче!
Лида,една голяма  Hug от нас и силно се надявам всичко да е наред с бебчо.

.,но ни остана проблема пиене на мляко посред нощ EmbarassedТея съвсем целенасочено,когато се събуди и се разсъни,ми казва 'МАМО ДАЙ МАКОТО',Решила съм скоро да и го махам,но незнам какво ще стане newsm78Всъщност има ли друг случай като нашия?
И ние сме в групата на пиещите мляко от шише нощем(и денем).Навсякъде ходим с шишето.Надявам се,че като тръгне на ясла лятото,ще го махнем.Биберон-залъгалка не сме ползвали.

Пожелавам на всички хубав ден и много усмивки.  bouquet

Последна редакция: чт, 08 май 2008, 23:26 от vancheto*

Общи условия

Активация на акаунт