Ето пролетта настана, а ний се чудиме коя е следващата ни АПРИЛска мама!

• 12 614
  • 301
  •   1
Отговори
# 180
Стиснати палци и от мен на мама polinita, и много късмет.

Marinela_flo, голям сладур е Митака. Да ви е жив и здрав и много да ви слушка  Simple Smile
Чакаме те като имаш възможност да разказваш.

Аз не мога да заспя  Sad На която и страна да легна, на малката май все не и е удобно. Рита, върти се. Сега съм станала и се разхождам. Не мога и да седя даже пред компа, и пиша права в момента. Само като съм права е кротка. Мъжо ме бъзика че ще спя на закачалката. И че като се роди малката сигурно ще иска само да я носим и люлеем.
Хайде аз продължавам да се розхождам. Лека нощ на вас.

# 181
Ох - и аз така БИбо - само обикалям из апартамента, ама аз защото ми е много лошо и като легна имам чувството, че ще одрайфам леглото  Sick Sick Sick
Моя мъж спи сладко, сладко от 9 часа, а аз - кога ли ще заспя  Thinking Thinking Thinking
Бебчо на Маринела е много сладък и толкова оформен някак си - да ти е жив и здрав и само да ви радва - пу пу пу!!!       bouquet  bouquet  bouquet   

# 182
  • София
Bibobibo,stefinka И АЗ КАТО ВАС НЕ МОГА ДА ЗАСПЯ И СЕГА КУКУВАМ ПРЕД КОМПА!А ,УМИРАМ ЗА СЪН smile3514.НАЙ-ЛОШОТО,ЧЕ СЪБУЖДАМ И БЕБО И ТОЙ СЕГА СЕ ВЪРТИ И НЕ МОЖЕ ДА СИ НАМЕРИ МЯСТО.
Верчо,за прахта и аз така правя и мисля,че не бъркаме.А с педиатърката не съм говорила за пари,но при всички положения ще се плаща,поне докато не излезне ЕГН-то на бебо и не го запишеме както трябва.
Маринела фло,много е сладък малкия!!!
Полинита,стискам палци всичко да е наред,а и кълки,че и аз съм на твоето даредже и те разбирам напълно smile3521!

# 183
добро утро Hug
маринела ,митака е страхотен .
polinita успех  Peace
толкова бързо започнаха да се развиват нещата ,че до една седмица май ще имаме доста бебчета  Grinning
аз имах малко кръв /две капки /,но чиста а не примесена със течение. казах на док и според него било някакво капилярче спукано от натиска на главичката върху шийката .сега вече няма.
vercho от праха по толкова се слага и на мен ми изглеждаше малко .
момичета ,как точно се смятат тия седмици .сега имам ли 36 навършени или тепърва подкарвам 36та ??? newsm78 защото като ги смятам ако сега я започвам са : 36 ,37 ,38 ,39 ,40 са пет седмици по седем дни -35 дни , а на мене ми остават 28 дни ???????

# 184
  • София
КРИСИ,навършила си 36 седмици и започваш 37-а.

# 185
  • София
Добро утро Simple Smile

Marinela_Flo добре дошла отново Simple Smile Митачено е невероятен, пу пу, страхотно бебе Simple Smile Наистина като имаш възможност пиши как е минало раждането Praynig

Полинита успех, стискам палци за един прекрасен финал Simple Smile

Аз снощи си мислех, че ще родя, едни болки едно чудо, в корема в кръста, и бебчо се въртеше като луд, направо си изкарах акъла........ама сега съм добре, не родих Simple Smile
На нас пък ни се развали пералнята  newsm45 просто вече ми писна, тамън си мислех, че лошото си е отишло, а то на нас така ни върви, че простоооооооооо думи нямам! smile3514 Дано е само това, важното е да сме живи и здрави с бебчо, пък тези материалните неща се оправят Praynig

Прекрасен, слънчев и усмихнат ден, на инат на гадното време Simple Smile

# 186
 Здравейте момичета!

След дълго отсъствие пак съм на линия за няколко дни. Е, поне докато родя де. Направо не можах да повярвам вече колко бебчета- АПРИЛчета имаме.

На първо място искам да поздравя мамите - героини slonchetka, Ana Karenina, Marinela flo, zaki, pisanka-sladuranka, Lassi и Тодоран. Каквото и да ви пожелая момичета ще бъде недостатъчно, така че много радости и щастие да ви носят малките душици. Стискам палци и на Полинита.

Вчера бях на  ЖК и споделих с док, че от седмица имам слаби, но постоянни болки като за пред цикъл ниското и той реши да ме прегледа /бърка/. Каза, че бебо още не е слезнал надолу и имам време. Вечерта към 20:00 часа само, че на мини превръзката имах цапане, едно такова ръждиво. Обадих му се и ми каза нашия, че "разбутал тапата" от прегледа и няма страшно, ще е еднократно. Да ама суринта инах пак цапане и сега малко се притеснявам. Иначе контракциите си ги имам, ама са слаби болките. Дайте ми съвет какво да правя и дали наистина да се притеснявам. Мъж ми иска да ме води в болницата ако цапането продължи...

# 187
  • Стара Загора
Добро утро Simple Smile

Първо честито на мама Тодоран, да й е жива и здрава малката принцеса и много да ги радва! Честито и на другите обебили се мами! Сега чакаме добри новини и от Вера, а може и от Полинита Wink
Аз точно гледах в сайта на 9 месеца за мероприятията при нас(мерси на галиво за линка) и в тази връзка въпрос към другите мами от Стара Загора, има ли някоя желание да ги посети. На мен лично ми се ходи, но май не сама Blush
Иначе ние си растем и риткаме, тази седмица за първи път ни правиха запис на тоновете, док беше много доволен как се представяме, но признаци за скорошно раждане май няма...

Целувки на тумбачетата  bouquet

# 188
anilinda - Добре дошла пак при нас, скоро се бях сетила за теб!   Wink Hug
Мила аз не съм много веща по въпроса, но опитай да засичаш периодичността на контракциите в продължение на 1,2 часа, продължи да наблюдаваш кървенето от към обилност и цвят, и...... спокойствие и само спокойствие!!!
А като се събудят мамите с повече дечица със сигурност ще те посъветват  Peace
Ако ли не, звънни пак на доктора си малко по-късно, това му е работата, не се притеснявай да го тормозиш!  Wink
Много целувки на тумбачето ти! Ще намина малко по-късно във форума да видя как си....  Hug

# 189
Anilinda, ако контракциите са регулярни те съветвам да тръгваш към болницата. Особено ако са на 10 минути. Ако имаш и все още течение ръждиво или примесено с кръв пак към болницата. Ако не си готова за раждане още те ще те върнат Wink   

# 190
Айде честито и от мен.....аз съвсем им изгубих бройката на тез бебета   newsm74!!! Май работата взе да става сериозна и връщане на зад няма newsm10
 Аз вчера пак бях на курс за родители и пак дишахме като парни локомотиви.....мале някой трябва да дойде да ни снима как плъхтим, направо не е за изпускане гледката  smile3532! В тоя ред на мисли-варненските мами мислят ли да ходят в четвъртък на лекцията на 9 месеца в Годзила???? То вие бая се "изучихте" с лекциите в Окръжна, ама все пак  newsm78?
  А на педиатрите......вече за първото посещение-я се плаща, я не, но по-нататък като ходим на консултации плаща ли се и ако да-колко? Потребителска такса или? Аз колкото съм загубена колкото и да ми поискат-все ще дам, тъй че е добре да си знам правата Embarassed!
  Айде пожелавам ви един спокоен бебешки ден  newsm10

# 191
  • София
Емма,като регистрираш бебо при педиатърката/тоест да я избереш за джи пи на бебо/ не би трябвало да заплащаш нищо,защото децата са освободени от потребителска такса.Но ако ходите при нея на частно,естествено ще трябва да се заплати прегледа.Дано си ме разбрала!

# 192
Добро утро. Аз спах криво-ляво. Нещо напоследък не ми се получава Rolling Eyes Освен всичко тая нощ за първи път си помислих, че може и да е дошъл момента - имах едни такива вълни от не-много-силна болка, но пък регулярно. За сефте ми беше да се поизплаша Shocked Не съм засичала, заспах накрая Blush Ама ето че и аз не родих Peace

Анилинда, и аз не съм много веща, но аз бих постъпила както Ритка те посъветва. Успех и да пишеш как е минало Peace

Доли, не се ядосвай сега за пералнята. Такива глупости винаги ще се случват- сега мисли за по-положителни неща и остави мъжа ти да се оправи с проблема hahaha

А за педиатрите - ако се запишеш в частен кабинет, но по ЗК, прегледите не са платени след като бебчо има ЕГН. Тоест 1вите 1-2 прегледа вероятно ще са платени. Също така ако педиатърът идва на посещение вкъщи пак се заплаща. Аз просто искам да сравня как вървят тарифите.

# 193
# 194
Добро утро момичета!!!!!
ЧЕСТИТА ПРИНЦЕСКА НА МАМА ТОДОРАН! ДА И Е ЖИВА И ЗДРАВА. БЪРЗО ВЪЗСТАНОВАВЯНЕ НА МАМА И МНОГО СКОРО ДА СА ВКЪЩИ.
Полинита стискам палци всикчо да се развие както трябва.
Маринела Фло добре дошла отново сред нас Митаче е прекрасен  smile3504
Емма когато детето е регистрирано по здравна каса до 18 годишна възраст не се заплаща потребителска такса.

Общи условия

Активация на акаунт