Ето пролетта настана, а ний се чудиме коя е следващата ни АПРИЛска мама!

• 12 623
  • 301
  •   1
Отговори
# 210
Банджи нали ти искаше да се присъединиш към нас на тоновете,а и сега Тодоранчето като ни изостави  Joy да попълваме групата пиши дали ще доидеш и да се разберем за час пак с групата.
Аз проблем със спането тая нощт нямах (като не броя ставанията до 00 )и сега ставаме с моя малък сладур  Embarassed

Да, утре мога да дойда с вас  Laughing. Само пишете кога и къде е срещата и ще съм на линия. Ако не успея да дойда, ще ви информирам своевременно, за да не ме чакате. Peace Надявам се да мога, ще ми е приятно да се запозная с вас момичета!   bouquet Hug

# 211
ОХ, май много от нас са мислили, че ще се ражда през ноща!!!
Момичета имам тъп въпрос, амта който знае да казва:

Имам разтройство и ми е много лошо - постоянно!!!
също ми се повръща.

свекърва ми казва, че това са признаци на раждане - какво става.
Раждалите мами - да сте забелязвали тези симптоми преди раждането?!?

newsm78         newsm78                     newsm78           

# 212
Утре среща за мерене на тоновете в 8:30 пред входа на ТК (където изписват бебетата) или вътре пред регистратурата ако е много студено и вали  cold!
Присъствието е желателно newsm51

# 213
  • в илюзия
Aquariel не се притеснявай нали знаеш , че понякога става така . Аз чувам , че няколко дена преди раждането бебето не е активно , таааака , че  Hug
Маринела фло много е сладък малкия Митачко.

Да кажа и аз какви са ми мъките от вчера боли ме реброто , което е точно под лявата гърда и не мога да преценя дали и тя ме боли. Но болката е голяма , защтото през нощта трудно се обръщах и не мога да спя на лявата страна. Дали е от сутиена? newsm78

# 214
Стефинка аз родих първия път толкова неочаквано ,до последно нито признаци някакви съм имала нито нищо,вчера и Тодоран така е родила ,то ако ставаше така при всички нямаше нужда и от лекари да имаме .......а на Тодоран даже корема не се беше смъкнал .Да не се настървите срещу мен ама за мене тези предвестници са толкова индивидуални не се случват задължително при всички жени .ако беше така най-малкото тая нощт половината да бяхте родили

# 215
  • Бургас
Честито на Тодоран  bouquet  bouquet  bouquet
Абсолютно съм съгласна с Ценителката за признаците Peace За протокола - първия път не съм имала никакви неразположения преди започването на контракциите.
Минах само да се отчета, че още сме 2 в 1, макар вчера и двете ми баби да бяха на мнение, че до няколко дни ще съм родила Crazy
После ще намина пак, че ме вбеси една съфорумка в една от бургаските теми и ми е много криво в момента, да не ви развалям настроението Embarassed Целувки и да има още бебета до довечера Heart Eyes

# 216
  • In someone's dreams
Дано да успея да публикувам снимки на количката, а ако не стане ги има в албумчето "Нашите покупки":

Това е в положение с лице към мама и затова не се виждат картинките. Направена е доста функционално и е супер маневрена. Не знам татито с кой ходи да я купува и от къде, но ни излезе 215 лв  Peace Браво на него  Heart Eyes
За съжаление каза, че в момента нямали столчета за кола, но него ще си го вземем отделно или малко по-късно. Тези цени не съм ги срещала даже и по складовете. Модела и разцветката са от новия каталог за 2008 г. На него много не ми хареса, но на "живо" е много нежничка.
Емма, дано да съм ти била полезна. Аз лично съм много доволна, от вчера съм навъртяла сигурно 2 км в къщи с нея  Joy

Последна редакция: нд, 23 мар 2008, 13:23 от Milenni

# 217
Привет момичета  Hug

Аз едва се излюпих след снощното будуване и разхождане из апартамента. До преди малко имахме и гости на кафенце, които страшно се забавляваха на чудатите форми на корема ми  Laughing

Aquariel, спокойно миличка. Всичко е наред. Ще видиш, че утре и записа ще покаже същото. Аз така си вкарвам филми, като повечето казват, че в деветия месец съвсем слабо се усеща бебето. Ама то не може всички да са еднакви, някои са по-поспаливи, други се въртят като шило (като моето например). На кумата бебето беше така кротко, и след като се роди все едно няма бебе в къщи, един кротичък, послушен. Дано и твоята бебка да е така  smile3521

stefinka, аз от 2 седмици от време на време имам разстройство. Пък още съм 2в1. Да не е от храна нещо? Поне при мен мисля, че беше така.

didimora, и аз четох, че накрая се свалят килограми.

veni-b, на мен ми помагат активия, киви вечер преди лягане, а сутрин чаша топло мляко на гладно.

Milenni, честита количка. Ама няма ли да го спираш този магнерот?

arodoet2, мен ме е боляло така и от двете страни. Като спя настрани и бебчето ме притиска нещо, после болката я усещах известно 1-2 часа и отминаваше.

vercho, и моя списък е почти същия, но самобръсначката ми е в първата част, ако случайно не успея да си направя тоалета  у нас.

А за предвестниците на раждането, аз също съм на мнение, че всичко може да започне без никакви признаци. Една приятелка например получила родилни контракции направо на 4-5 минути.

Хайде стига толкова от мен. Хубав ден на всички   bouquet
Дано да става за розходка

# 218

Привет и от нас  Hug Имаме си най - сладките бебенца Heart Eyes

Незнам за предродилните признаци - аз само чакам да ми "падне" корема, а той все си стърчи и стърчи. Съответно аз съм се настроила, че няма скоро да се ражда, ама то знае ли се...

Още не съм си подготвила чантата за родилното, но май това си е доста психолочгически момент (поне за мен) и едва ли не като го приготвя и хоп ще родя Laughing Все пак ще се позамисля сериозно по въпроса днес -утре.

Аз също имам проблем с ходенето до тоалетна  Embarassed, въпреки че по принцип съм с много редовен стомах и уж се храня разнообразно. Лошото е, че при мен е съчетано и с хемороиди, които доста усилено кървят (извинявам се, за неприятните подробности).

Иначе поне започнахме да перем дрешките. Аз мислех, че всичко ще се събере в 1 пералня (5 кг. й е капацитета), а те станаха 3 Simple Smile Е вярно, последната е само одеалца, пеленки, чаршавчета, ама си се събира...Изобщо не ми е ясно къде ще събираме всичко в нашето мини апартаментче, ама...Само май направих грешката, че сложих 2 лъжици Сано на 1 пералня, дано не е фатално...

Vercho, благодаря за списъка   bouquet.  Малко ме шашна за тази нощ Simple Smile Пусто не мога да повярвам, че е дошло времето Simple Smile

# 219
Bibobibo дано да е така  Heart Eyes
стефинка аз по принцип ходя по 3 пъти на ден до голяма нужда, а доста често ми се случва да имам растройство и да ми се гади, да нямам сили да мръдна и да ми е лошо. Ама това са нормални признаци за този период, защото сега организма ни е най-изтощен и най-натоварен, органите са ни най-смачкани.И аз не вярвам на признаците за раждане, защото може да нямат никаква връзка с раждането а просто преди това да се е случило да ги изпитат някои жени и после " да това са признаците". Толкова е индивидуално всичко за всеки организъм че такива признаци според мен няма! И не ги слушай много свекървите, все пак са раждали преди сума ти време, аз на моята съветите от едното през другото ухо! Wink  Peace
за запек -киви и прясно мляко!  Mr. Green
arodoet2, Банджи,Лара, ЛУРДЕС и Пете мерси за подкрепата и успокоенията!  Wink
Мисля си да не взимам книга за родилното защото това ще е последното нещо май за което ще се сетя!  Peace

Последна редакция: нд, 23 мар 2008, 14:00 от Aquariel

# 220
Aquariel стига с тези филми Peace Аз пък съм обратната на твоята ситуация.....бебето не се спира,чак си мисля да не се е оплел по здраво в пъпната връв ThinkingТревоги всякакви има....мисли позитивно Peace

Такива сънища снощи.... ooooh! и аз като Дидимора и Верчо да си мина от реда Mr. Green
Първия сън беше,че ми изтичат водите вкъщи,казвам на мъжа си,той някак си несериозно го приема и не ми обръща внимание!Отивам в банята да се оправя,ама нещо осветлението се прецака и аз само се ядосвам и панирам ,а мъжа ми голямо спокойствие #Crazy

Във втория беше замесена Ясмина и мъжа й GrinningОтиваме те да си купуват количка (взеха Cangaroo-Excees) за да покажа нагледно на Ясмина функциите на количката(нали и аз имам Cangaroo) Wink я карам да седне в нея и започвам да местя коша нагоре,надолу,а тя се кефи вътре Mr. Green След като стана от нея с мъжа й забелязахме,че плата се е нацепил целия и сега се чудим да й кажем ли и да я върнем или да скрием от нея newsm78 а мъжа й ми вика:"Абе,оставяй.....какво ще й казваме!Тя си е виновна!До каквото се докосне все го чупи!!!

Е кажете ми сега........това не е ли болен мозък моя Mr. Green

Последна редакция: нд, 23 мар 2008, 14:33 от sisee

# 221
  • София
Ехо, здравейте и от мене Simple Smile Ама много бебета, много нещо , ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ОБЕБИЛИ СЕ МАМИ ! Ох немога да ви изчета Simple Smile Аз понеже съм си на Троян и тука правим едни ремонти направо страшна работа... май започнах да се колебая дали да не си раждам тука... ходих на тонове и после да разгледам родилното и стаите, направо ахнах... всичко е толкова чисто, новичко, последна техника, магарето на което се ражда има 10 такива в цяла България едно огрооомно, и има някакъв специален кувиоз, който от цяла Северна България има само в Троян... Стаите едни розовички, синички, направо много готини... лекарите и те... незнам много се колебая какво да правя newsm78 newsm78 newsm78 в тази връзка Анабана ти ходи ли да видиш болницата ? А между другото ми казаха, че бебо е много ниско и че ми е паднал много корема  #Crazy #Crazy #Crazy Ох дано устискам още поне 2 седмици да вляза в деветия  Praynig Praynig Praynig
Айде отивам да ви доизчета, че цели две теми останаха  Mr. Green

# 222
сисе абе твоя Дани още от преди си е много активно бебе,няма какво да се притесняваш. И моята Габи отпреди винаги е имала мързеливи дни, ама аз си се шашкам всеки път, не мога да се контролирам просто  Rolling Eyes Няма какво да ги мислим мишоците! А за сънищата и аз сънивам разни странни неща, ама ти направо ме уби!  Party

# 223
Aquariel, и аз се шашкам като се кротне бебо, нормално е. Опитай с няколко фреша от цитруси - грейпфрут, портокал. Обикновено мойто бебе се размърдва доста след това. Уф, и мен ме боли през нощта или сутрин все едно ще ми идва цикъла, а ми е рано Confused

# 224
sisee, разби ме с тези твои сънища  Joy

Междудругото снощи и аз сънувах, че ми изтичат водите. През цялата бременност мисля, че почти не съм сънувала бременнсот и раждане, а сега от една седмица насам какво ми става. Не стига че през деня и аз като Aquariel разни филми си вкарвам, ама и през нощта започнах да ги сънувам едни...

Общи условия

Активация на акаунт