Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са последствията, ако бъбрекът на бебето е уголемен?
Възможно ли е бебето да се роди, ако плацентата е само 2 см дебела?
На коя улица се намира магазинът за безшевни бикини?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са последствията, ако бъбрекът на бебето е уголемен?
-
Възможно ли е бебето да се роди, ако плацентата е само 2 см дебела?
-
На коя улица се намира магазинът за безшевни бикини?
-
Какви са симптомите на бременността, които се появяват в последните дни преди раждането?
-
Какви са симптомите на вируса, който циркулира в момента?
бебо е добре развит и аз се притеснявам като теб да не порасне много до термин и да се наложи секцио
Именно затова наблягам на изморителните раходки(без някой лекар да ми го е казвал)надявам се да помогне и тези дни да се "отърва" от тежкия корем
Пожелавам ти и на теб същото
дано да има ефект от тези разходки, мисля и стълби да поизкачвам... Има едно упражнение, хващаш се за мъжа си, с ръце на раменете му (подпира те да не паднеш) и с разкрачени крака, изцяло стъпила на стъпалата си (не на пръсти) клякаш. Това ни учиха тук на лекциите за по-лесно раждане. И него ще пробвам
!!!!
.Иначе има много болни с подобни симптоми(висока Т,гърлобол) и в нашия град.Явно сега му е пика,както каза caradchova.Надявам се по-бързо да си ходи това болно време и да идва истинската пролет с цъфтящи априлски бебченца 
Въбоще не мога да правя дълги разходки. Явно трябва и инат, де
На всичкото отгоре вместо ходенето да го успокои и приспи,точно обратното....бебо е неудържим!Както си вървя се налага да спра за малко и да му "избутам" крака обратно,че гледката си е направо ПЛАШЕЩА
С нетърпение чакам да повторим другата седмица