Ето пролетта настана, а ний се чудиме коя е следващата ни АПРИЛска мама!

• 12 610
  • 301
  •   1
Отговори
# 165
Marinela flo малкия е много хубав,чаровник Heart Eyes Само на 9 дни а така добре е оформен.......Пу-пу да не го урочасам!!!Да го нацелуваш от всичките му лели тука във форума Heart Eyes

Така се радвам на нашите бебчета...ще чакам с нетърпение и другите вече обебили се да ни покажат снимки Peace

# 166
  • София
Galivo, не каза как мина в петък у-щето за родители. Доволна ли си?

Marinela_Flo, Митачето е супер сладък! Завиждам ти! Искам и мойто момченце така да си гушкам...но трябва да чакам, още не съм влязла в 9-ия Sad Колкото по-малко остава, толкова по-нямам търпение Simple Smile

# 167
С теб сме Полинита, всичко ще бъде наред! Heart Eyes
МАринела Фло страшно е хубав малкият ви мъж! (Пу-пу)   ylinfant
Направо ми се доражда днес момичета!  preggo

# 168
Маринела малкия е като исписан  Hug толкова е мил и сладък да ви е жив и здрав и много да папка и слушка !!!  Heart Eyes Пу пу пу

# 169
Полинита, стискаме палци! Hug

Marinela_Flo, много е сладък мъника! Hug

# 170
ВаняМ, мерси че попита, ама още не мога да преценя напълно  newsm78
За мизерията беше права  Laughing в смисъл, че си е малко занемарен апартамента в, който се провежда курса, сравнявам с едно друго училище където ходех на йога в началото на бременността - Училище за съвременни родители  Peace ама това да му е проблема....
Иначе мина сравнително добре, слушахме за видове контракции, предвестници на раждането и нормално раждане, ама това последното малко го попретупаха, защото жената, която водеше курса, акушерка в Майчин Дом София (не й запомних името  Embarassed), бързаше да отиде на работа.
Момичета, честно да ви кажа толкова много информация съм натрупала от нашия форум, че жената направо я залях с въпроси и тя не можа да си проведе лекцията като хората  Whistling Мисля, че само можем да се гордеем с това, че сме толкова информирани ако не друго, ето защо още веднъж - БЛАГОДАРЯ ВИ!     newsm51
Това, което ме ядоса обаче, беше че като я питах нещо допълнително, но пак свързано с темата, много често ми отговаряше с "ами имаме специална лекция на тази тема, ако дойдете тогава, ще ви обясня подробно, сега темата е друга"  Joy  #Crazy
В Сряда с моите 2 френдки ще ходим пак там, на Техники на дишане по време на родовия акт и Обезболяване в акушерството, та ще изчакам да чуя и тези две теми заради, които най-вече се записах на такъв курс и тогава окончателно ще мога да си изградя някакво впечатление  Peace
А иначе, предвид информацията, която се получава и цената, която се плаща - 15 лв на тема, сериозно се замислям, дали не е по-добре да ходя на курсовете на сп.9 месеца. Вярно е, че са ми малко далече чак на Плиска, ама аз съм с кола, цената е 4 лв, а пък водещите са същите като в училищата....  newsm78
Бланкиниа, инфото по-горе го написах и за теб  Wink

Маринела фло - малкия Димитрис наистина е голям сладур  Crazy Да ти е жив и здрав!  Hug

Момичета, току-що забелязах, че сп. 9 месеца доста са разширили териториалния обхват на лекциите си, вече провеждат курсовете в доста повече градове от преди, така че ако се интересувате, проверявайте сайта им всеки месец за лекции във вашия град  Wink
http://www.9m-bg.com/display.php?page=scool

Последна редакция: сб, 22 мар 2008, 22:14 от galivo

# 171
  • Варна
Честита рожба на мама Тодоран! Да расте здрава, щастлива и много красива!

Marinela_flo прекрасно е Митачето. Я, как умно гледа!

polinita Стискам палци всичко да се развие по възможно най-добрия начин!   thumbsup

# 172
  • Русе
Marinela_flo добре дошла отново сред нас   bouquet .Голям чаровник е малкия  Heart Eyes !Да ви е жив и здрав и много да ви радва   bouquet !!!Когато имаш повече време ще се радваме да ни разкажеш подробности от раждането  Wink

# 173
Честита дъщеричка на мама Тодоран!

Стискам палци на Полинита! Дано скоро да ни зарадва с хубава новина!   bouquet

sisee, и аз като теб съм още на линия  Peace И на разходка ходих цял ден, и стълби изкачвах, че и кекс хапнах доволно... ама ефект никакъв засега  Joy Поне е забавно  Hug

# 174
Много щастие и здраво бебче на мама Todoran – точно днес и благодарих за списъка за родилното и))
Naana – мерси за интимния съвет.
Павлово – ще се видим в 11 на кръговото в понеделник до кафе – все ще се открием

# 175
Много щастие и здраво бебче на мама Todoran – точно днес и благодарих за списъка за родилното и))
Naana – мерси за интимния съвет.
Павлово – ще се видим в 11 на кръговото в понеделник до кафе – все ще се открием

да си вземете фотоапарат да се запознаем и ние виртуално после с вас (поне с тези с които не се познаваме) Joy

# 176
ЧЕСТИТА ДЪЩЕРИЧКА НА МАМА ТОДОРАН
полинита,стискам палци за  успешен финал Grinning

# 177
Димитрис е страхотен  bouquet
 Успех на мама Полинита,макар че не виждам защо е за задържане в 36 седмица,но щом лекарите са преценили,най-важното е тя и бебчо да са добре! Two Hearts
 Момичета и аз сигурно ще се присъединя към Павловската среща,пък и после с бебоците ще е супер ако се виждаме в Павлово! smile3504

# 178
Хм, ами аз сега да пращам ли списък или това вече е знак... Joy

ЧЕСТИТО БЕБЧЕ НА МАМА ТОДОРАН!!!! Hug Hug Hug Мале, човек да не мръдне от форума - веднага някой се обебва Laughing
Полинита, стискам палци всичко да мине като по вода!
Маринела Фло, малкият Митаче е страшен сладур! Heart Eyes И наистина има вид на голямо човече Hug
Реяна, терминът ми е на 7ми април, но Док каза, че малката може да се появи всеки момент, така че си чакам Wink
Галиво, аз съм напълно съгласна с всичко, което каза Хриси-писи за уроците. Доволна съм, учителката е симпатяга и не бяга от въпроси Wink Днес бях на поредната лекция - "Раждане и родилна зала". Малко се ошашках от всички тия подробности, но поне се чувствам информирана за процеса в детайл. Сега трябва само да смеля инфото на рационално, а не на емоционално ниво и всичко ще е 6 Mr. Green

# 179
Упс, още два въпроса:
- колко ви искат педиатрите за посещение вкъщи?
- за тези, които ползват Сано: днес пуснах първата пералня. Мойта е с капацитет 5.2кг, а дрешките заеха по-малко от половината. Чудих се колко прах да сложа. И понеже на опаковката пише за 5кг да се слага 36 гр, солжих около 20 гр. Сори за малоумния въпрос, ама ми се стори адски малко. Моля ви споделете как постъпихте Embarassed

Мерси Hug

Общи условия

Активация на акаунт