Ето пролетта настана, а ний се чудиме коя е следващата ни АПРИЛска мама!

• 12 619
  • 301
  •   1
Отговори
# 150
ЧЕСТИТА РОЖБА НА МАМА ТОДОРАН!!!!!!!дА И Е  #2gunfireЖИВА И ЗДРАВА, МНОГО КРАСИВА И УМНА ПРИНЦЕСКА  bouquet

Мен също ме пишете на срещата в павлово в 11 часа на кръговото в кафето или отвън ако е хубаво времето. Много се радвам, че ще се видя с тези от вас, които познавам и ще се запоная с тези, които не познавам лично, а само виртуално Wink

# 151
  • София
Четита принцеса на мама Тодоран!Да са живи и здрави  и много щастливи newsm51 newsm51 newsm51!

# 152
Marinela flo, виждам че отново си тук сред нас!  Hug
Пиши как си и как е минало раждането! Слуша ли бебо?  Simple Smile

*vera дали няма и тя да се похвали с подарък за първа пролет?  Rolling Eyes

# 153
  • в илюзия
Честита бебка на мама Тодоран. Да е здравичка и жизнерадостна   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 154
Честито на Тодоранчето!!!
Ех - и аз си я бях заплюла тая дата - казват, че днеска се раждали гении!!!
Искам и аз вече бебчеееееееееееее!!!

# 155
Здравейте,аз съм мъжа на Polinita.По нейно желание ви пиша,че в момента е в болницата-за задържане обаче.Пуснали са й системи ,но бебето е доста упорито(като баща си Whistling).Въпреки че вече е в 36г.с. докторите искат да задържат плода още малко.Поздравява всички ви и се надява скоро да гушка бебе.

Бъдещият татко  bouquet

# 156
Здравейте,аз съм мъжа на Polinita.По нейно желание ви пиша,че в момента е в болницата-за задържане обаче.Пуснали са й системи ,но бебето е доста упорито(като баща си Whistling).Въпреки че вече е в 36г.с. докторите искат да задържат плода още малко.Поздравява всички ви и се надява скоро да гушка бебе.

Бъдещият татко  bouquet
Таткото специални поздрави да и носиш и да стиска кълки още малко ,да е спокоина и всичко ще е ОК !!!  bouquet  bouquet  bouquet

# 157
polinita - успех мила - стискай кълки поне още една седмица и дано всичко е наред!!!
 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

Малееееее - лудница с тея бебета - скоро няма да останем мами във форума да пишем!!!

# 158
  • Пловдив
Поздрави и стиснати палци и от мен!!! Hug Hug Hug

# 159
ЗДРАВЕЙТЕ ТУМБА4ЕТА!
Благодаря на вси4ки за хубавите пожелания!
4ЕСТИТО И НА ВСИ4КИ ОБЕБИЛИ СЕ МАМ4ЕТА!Да са ви живи и здрави души4ките!
Ка4их снимки на Мита4ето в албум4ето ни....тои ве4е си е в къщи !
Ще ви пиша по късно... Hug

# 160
Поздрави на мама Полинита и късмет newsm10!!!

# 161
  • в илюзия
Полинита постискай още малко кълки , ако не ще чакаме хубавите новини  bouquet

# 162
Polinita  стискам палци мила всичко ще бъде наред ние сме с теб! КЪСМЕТ !!!  Hug Hug Hug
 Маринела добре дошла сред нас пак,чакам с нетърпение да кажеш как е минало всичко.  Hug ЛЕЛЕ КАКЪВ Е СЛАДУР-МНОГО ДА ГО НАЦЕЛУВАШ,ПУ ПУ ,ПРЕКРАСНО ,КРАСИВО БЕБЕ Simple Smile

# 163

Бъдещият татко  bouquet

Бъдещи татко и мъж на Полинита.... Wink да й пратиш мнооооого поздрави от всички нас PeaceИма да  я мислим сега! Да не забрави когато роди да прати смс на избрания от нея щъркел Wink Стискам й плаци за бързо и безболезнено раждане Hug

Marinela flo радвам се,че си на линия вече!Ако имаш време би ли ни разказала как мина раждането и как се гледате с бебчо Heart EyesОтивам в албума да го видя малкия Митко Heart Eyes

Роската май ми се мярна на линия Mr. Green Още ли не си родила?Изкачваш ли стълби,правиш ли дълги разходки?

# 164
 newsm51 Честита пролетна принцеса на мама Тодоран! Да й е жива и здрава!  newsm51

Бъдещия татко, предай на Polinita най-искрените ни благопожелания и й кажи, че всички дружно й стискаме палци!   Praynig  Hug
Marinela flo - още веднъж, честито бебче, ей сегичка отивам да му видя първите снимки!  Wink  Hug
Vanyivan - и аз мисля да дойда на срещата в Понеделник, само дано да открия кафето, записвам си тел-а ти за да звънна ако не ви намеря  Heart Eyes
Стискам палци и на *vera - мамите от ТК, ако я видите в Понеделник пожелайте й много късмет от всички нас!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт