Ето пролетта настана, а ний се чудиме коя е следващата ни АПРИЛска мама!

• 12 621
  • 301
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Прекрасна новина ! Честито на мама Тодоран! Желая на цялото й семейство всичко най-хубаво!   newsm51

Вчера имах удоволствието да се запозная с нея лично, даже бяхме "двойка" на записите Simple Smile Специални поздрави от мен Simple Smile

Момичета мен нещо ме боли коремът и кръста като преди цикъл и малко се притеснявам дали е нормално да ме боли така

И аз съм така...кръста не толкова, но корема ниско долу постоянно ме боли. Все едно всеки момент ще ми дойде. Като тръгна да ходя освен болката се добавя и втвърдяване на корема. 

# 136
ЧЕСТИТА ДЪЩЕРИЧКА НА МАМА ТОДОРАН!
Пожелавам много щастие и късмет на мама и на бебка!

Немога да повярвам  Shocked вчера нямаше никакви признаци за раждане!  Joy Така е по-добре! Всичко бързо и безпроблемно да минава!

# 137
Ясмина и при сестра ми така се беше получило,аз и затова не се бях ошашкала толкова...А като проучиш за АГ моля да споделиш.... Simple Smileза което предварително благодарим !!!

Aquariel от бабините илачи се сещам за лук поръсен със захар(лукът нарязан на полумесеци) и се пие сиропът ,който отдели... Иначе сироп Мукоплант,но е добре консулт с лекар ,както и за носа мехлем Ринолекс-това ми предписа специалит УНГ,само при нужда...

ЧЕСТИТО на мама ТОДОРАН и малката принцеска,бързо възстановяване и скоро ,скоро в къщи при татито ! ! !

# 138
Честито на мама Тодоран, да и е жива и здрава  дъщеричката! Бързо възстановяване и много късмет и на двете!  newsm51  newsm51  newsm51

# 139
Ех,че хубава новина!!!Честито на мама Тодоран!!!Жива и здрава да й е малката!!!

До вчера е нямала кой знае какви контракции,а вижте я сега....вече си гушка бебчето  Heart Eyes

Момичета мен нещо ме боли коремът и кръста като преди цикъл и малко се притеснявам дали е нормално да ме боли така

И аз имам такива болки.....предимно вечера като си легна и сутрин като се събудя!През деня,когато съм по-активна не ме боли,но пък тогава бебето не се спира Mr. Green

# 140
Браво smile3501!!!Честито на мама Тодоран!!!Да им е жива и здрава принцеската и много да ги радва smile3521!!!
Хайде майчета,чакаме още мноооооого бебчета newsm32 newsm32 newsm32 newsm32 newsm32 newsm32 newsm32 newsm32 newsm32!!!

# 141
честита мома на мама Тодоран!сигурно усмивката не слиза от лицето и.и аз искаммммммммммммммммм Mr. Green

# 142
ЧЕСТИТА ПРИНЦЕСКА НА МАМА ТОДОРАН! ДА И Е ЖИВА И ЗДРАВА. БЪРЗО ВЪЗСТАНОВАВЯНЕ НА МАМА И МНОГО СКОРО ДА СА ВКЪЩИ.

Аз днес бях на запис на тонове. Моя док не беше там да ги разчете, но сестрата, някакъв друг док и дежурните се разписаха че всичко е ОК. Нали се бях попритеснила малко. И да ви кажа пак гонихме момата на записа, постоянно се местеше.

Днес успях да си направя една разходка, дано утре времето е хубаво, но да не духа същия вятър. Хайде оставям ви, защото бебка не ми дава вече изобщо да седя.

# 143
Поздрави за мама Тодоран и всичко най-прекрасно на малката принцеса!    bouquet  bouquet  bouquet

Момичета, за кварталната среща бройте и мен! Аз съм съгласна в понеделник за 11 часа на кръговото, ако искате от долната страна има едно кафенце с маси отвън (ако е хубаво времето) или пък вътре ако е хладно.

# 144
  • Някъде на път....
Честито на мама Тодоран! Най-хубавите неща желая!   bouquet   bouquet   bouquet

# 145
Честито на мама Тодоран! Да й е жива и здрава рожбата и много да радва всички около себе си! bouquet  bouquet  bouquet

# 146
Честито на мама Тодоран!!! Да им е жива и здрава малката принцеска!!!

bouquet  bouquet  bouquet

Относно болките като цикъл - цял ден съм с тях, корема го усещам много твърд на моменти.
Да се присъединя към мамите, които се оплакваха от засилено течение - при мен също се появи newsm78

# 147
Ех че хубаво ни изненада това ТОДОРАНЧЕ БЕ! "Открадна" ми и датата за раждане  newsm51, ама да ни е жива и здрава и тя и малката принцеса, която е с перфектни мерки! Мама Тодоран да си въстановява бързо силичките и да си гушка сладкото бебе!

Последна редакция: сб, 22 мар 2008, 18:55 от Aquariel

# 148
  • София
ЧЕСТИТО НА МАМА ТОДОРАН!   bouquet ДА ИМ Е ЖИВА И ЗДРАВА МАЛКАТА ПРИНЦЕСА, МНОГО ДА РАДВА И ДА СЛУШКА МАМА, ТАТИ И БАТИ!   bouquet

Кой каза нещо за обебването по пълнолуние Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 149
Ехо, мами, а коя от вас ще ражда в Майчин дом София - аз натам съм се запътила, давайте да се засичаме!  Wink

t_ilieva, аз съм се ориентирала там да раждам. Там ми е частния док и съм се залепила плътно за него... Joy

Общи условия

Активация на акаунт