Ето пролетта настана, а ний се чудиме коя е следващата ни АПРИЛска мама!

• 12 624
  • 301
  •   1
Отговори
# 120
Верчо кога ти е терминът,че и аз ще съм в Шейново,да не би да се засечем smile3525

# 121
  • Popovo
Ясмина, как така само 2 пъти  Thinking, моят доктор откакто взех 45 дневния болничен ме вика всяка седмица.  Това е по ЗК -ЖК, а не частен лекар. Явно всеки лекар си прави каквото иска.

# 122
Близките не ме питат кога ще раждам, ама лелките от детската градина на синчето вече ми досаждат.

Другата "любима" реплика ми е "Ами като се роди бебето колко ли ще ти е трудно с 3 деца вкъщи".  Една "приятелка" вече се притеснява къде ще сложим третото бюро като порастне бебето.  Grinning

Защо ли ми е много познато това?!  newsm78

Не можете да си представите как бих дала всичко за да видя майка си поне за 5 минути и колко много ми липсва и как бих искала да е до мен в този момент от живота ми.......колкото и да ви ядосват не забравяйте да им кажете колко много ги обичате....и не са мо на тях, а на всичките си любими хора, защото никой не знае какво ще се случи утре! извинявайте, просто ми е много тъжно

Емма, мила, и аз се чувствам така. Най-вероятно майка ми би звъняла по няколко пъти на ден и би ми давала съвети какво да правя и какво - не. Но така ми се иска да е до мен, пък нека да ме ядосва. Само че вече близо 10 години нея я няма. Много ми липсва.  Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose

Момичета, не се натъжавайте от нашите постове - просто обичайте майките си и им го казвайте, докато могат да ви чуят.

# 123
  • Някъде на път....
Ехо, мами, а коя от вас ще ражда в Майчин дом София - аз натам съм се запътила, давайте да се засичаме!  Wink

# 124
  • Пловдив
Ясмина, де да беше само до спокойствието на майката, според мен си е повече до темперамент на детето. Синът ми в действителност никога не е ревал, но откакто стана на 5 месеца непрекъснато викаше, мучеше и ръмжеше (последните 2 докато проговори, сега само вика Grinning) и то толкова силно недоволстваше, че съм обикаляла далеч от другите колички в парка, че будеше бебетата Grinning Той е зодия лъв, ако има някакво значение, но една майка с 2 дечица- лъв и овен-много ме разсмя, като каза, че при нея овнето било самоотглеждащо се, за разлика от вечно викащия и ревящ лъв Mr. Green
tanzen, видях те Laughing И какво сега, в понеделник оставаш ли в Селена Party

# 125
Ставайте поспаланкиииии .......
Мама Тодоран е родила днес в 15:15часа. малка сладка девойка  3,450кг. и 49см. !!!
Да им е живо и здраво малкото съкровище !!!
newsm51 1crib
обадих и се веднага ,звучеше добре в Шейново е родила ,снощи са и истекли водите ,но бебка е била високо ,каза ,че поздравява всички ви ,да ви кажа ,че не е страшно и ,че е много щастлива !!!

# 126
Jul, видя ме!  Crazy Ами да, ще ходя, ако утре док не измисли нещо друго...
ЛЕЛЕ, КАКВА ЧУДЕСНА НОВИНА САМО - ЧЕСТИТО НА ТОДОРАН, МНОГО ЦЕЛУВКИ НА ДЕВОЙКАТА И ДА РАСТЕ ЗДРАВА И СИЛНА МОМА!
и каква стана тя - ограбиха ни тотално призовите места  Joy Joy Joy ама така е...
Предполагам, че скоро ще имаме новини и от *вера Grinning

# 127
Да и е жива и здрава малката принцеска на мама Тодоран bouquet
Момичета мен нещо ме боли коремът и кръста като преди цикъл и малко се притеснявам дали е нормално да ме боли така

# 128
  • Русе
Ех,каква хубава дата си е избрала принцеската на Тодоран  Heart Eyes !!!Да са живи и здрави и бързо да си ходят вкъщи   bouquet

Нашия отбор вече оформи призовата десятка  Joy !!!Много съм щастлива за обебилите се мами ,ама искам и аз вечеееееееее  Crazy

Приятен ден на всички и може би още поне едно бебче на първа пролет   bouquet

# 129
честито на мама Тодоран  bouquet,да е жива и здрава малката принцеска и много да слушка мама и тате  Hug

# 130
ЧЕСТИТО НА МАМА ТОДОРАН ДА И Е ЖИВА И ЗДРАВА ДЕВОЙКАТА   bouquet
 Повече никакви залаганици  тия мойте фаворитки ме предадоха  Laughing
 ценителката добро събуждане,ама малко преди теб наашия тати така ме събуди наистина,че още мигам на парцали  Grinning човека си прави някакви довършителни работи след ремонта-слага первази ,докато аз дремя,и изведнъж се срязъл,ама яката  Laughing викам ти с тия ножове дето те моля от два месеца да ми ги наточиш как успя да се срежеш и сега отиде в близката поликлиника да го лепнат  ooooh!(оказа се че не било толкова дълбоко,колкото си мислеше  hahaha (до кокал) абе какво да ви кажа от всяко дърво свирка не става Hug ама здраве да е-скоро ще му върна събуждането  Joy

# 131
  • Добрич
Да и е честито на мама Тодоран и да са живи и здрави Hug

helenblondy -За хемороидите мисля,че по добър е долорпрокт-немски препарат,поне аз съм доволна Peace

# 132
Е честито на мама Тодоран-адски се радвам за нея!  bouquet Още повече,че и аз ще имам момиченце и завиждам благородно! Нямам търпение и аз да си видя принцесата!  ylinfant
  Много странно-мама Тодоран май не даваше никакви признаци,а ето,че вече си има бебоче! smile3504

# 133
Е честито на мама Тодоран-адски се радвам за нея!  bouquet Още повече,че и аз ще имам момиченце и завиждам благородно! Нямам търпение и аз да си видя принцесата!  ylinfant
  Много странно-мама Тодоран май не даваше никакви признаци,а ето,че вече си има бебоче! smile3504
Точно затова говорехме с нея по-телефона ,че вчера нали бяхме заедно на записите на тонове.Нямаше никакви предвестници за скорошно раждане освен едни много малки и безболезнени контракций ,но през равен интервал които забелязах само аз  Joy  даже и Ваня М може да потвърди,явно са си били съвсем истински .Но раждането не е започнало с тях а с водите те са и истекли снощи преди да я е боляло

# 134
  • Пловдив
ЧЕСТИТО НА МАМА ТОДОРАН! ДА ИМ Е ЖИВА И ЗДРАВА РОЖБАТА!!!    bouquet  bouquet  bouquet

Ние тъкмо се прибрахме от разходка с татито по пловдивдсите тепета. Беше супер! Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт