По гащи или без гащи? Това е въпросът No 68 в Германия.

• 20 990
  • 283
  •   1
Отговори
# 90
добре дошла и на Невира!
приеми моя привет
с пожелание
никой да не те нервира.

Среща в Хесен ли? Аз съм на 2 часа от Bad König. От Ася и Татянка малко повече. Не, че съм поканена.  Mr. Green
Ей ви предложение за Среща, 4 часа терми и сауна !  Mr. Green

Пепе, аз съм на час и половина. Добре дошла си!
Абе нали затова ви казвам да дойдете вие до наше село на майнски фест. Аз съм баш у центъро на Германията, никой няма да се сърди, освен берлинчанки  Whistling

# 91
Честито на рожденниците!   bouquet
Браво на Татянка, че толкова дълго е изтърпяла мъжа си! Честито и на нея!   bouquet
Добре дошли на новите! Hug
За протокола - без!  Mr. Green
Мато, давай рецептата, че утре ще си поискам подарък машина за месене за следващия празник! Wink
Айде продължавам да се образовам... Crazy

# 92
ДОБРО УТРО,БЛАГОДАРИА за посрештането.Да в Оденвалд сам,и сам много често в Darmstadt.Тука такъв сняг натрупа,просто УЖАС.Сега отивам да водиа Невио на градина и пак идвам.Сте пиша по късно

# 93
А  сега видиах asyaleinти в DARMSTADT ли си,аз даже днес ако е все така лошо времето смеатам да отида в H&M.пиши ако имаш време и ако си наблизо да се видим на едно кафенце.

# 94
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
А  сега видиах asyaleinти в DARMSTADT ли си,аз даже днес ако е все така лошо времето смеатам да отида в H&M.пиши ако имаш време и ако си наблизо да се видим на едно кафенце.

хуху, днес съм свободна, минавай на лични...  Sunglasses
не съм далече от H&M, ако ходиш в този в Luisencenter Wink

# 95
  • в сърцето на един мъж...
Мойн мойн и от снежен Мюнхен Crazy Тва време полуде #Cussing out
Да почерпя, че днес преди 8 години се запознахме с мъжкото Mr. Green

# 96
Гея, честито   bouquet!
Още много пъти по 8 да направите  Heart Eyes.

Риен,
идеята ти е хубава. Хайде, отивам да си търся джапанките  Laughing.

Зима,
и аз ще си купувам машина за месене. Стига съм се мъчила  Whistling. Аз ще чакам ангебот, а не празник  Wink.

# 97
ООО И СЕГА ВИЖДАМ И ЗА ТЕРМИТЕ,ТЕ СА НА МОИТА УЛИЦА....ОХ АЗ НЕ МОГА ДА ПОВИАРВАМ ОТ ТОЛКОВА ОДАВНА ТАРСИА ФОРУМ С МАИКИ В ГЕРМАНИА,И СЕГА ДАЖЕ СРЕШТА НА МОИТА УЛИЦА МОЖЕ ДА ИМА ...ОООООО МА ТОВА Е СТРАХОТНО БЕ МОМИЧЕТА.... Hug

# 98
Nervira, zащо пишеш с главни букви? Rolling Eyes Това се въzприема като викане.

# 99
Гея, честито Hug
Още дълги години да сте 3аедно.
Рекох, че ще успея да се ра3пиша след кръстницата ми, ама пак не успях...Невира ме и3превари Rolling Eyes
Риен,
идеята е повече от хубава Wink, даже и гащи не ни трябват Joy
Приятен ден дами Hug

# 100
Мерси Laughing да ви се връща Hug
Абе Мисти, тоя хайлбут много модерен в България ша доди - всяко второ рибно меню с такваз риба newsm78

# 101
Nervira,НЕВИРА  защо пишеш с главни букви?  Това се възприема като викане.

Ми то е викане,как от РАДОСТ...

# 102
Добро да е утрото   bouquet

Никой не каzа коп4е zа рецептата ми  Cry  За 1ви път публикувам такава в готварския и сега ми секна ентуzиаzма  Sad  От сега нататък Ще ги zапаzя само zа мен  Crossing Arms

Ба*и и времето. До нас БундесЩрасето беШе zатворено сноЩи zа 2 4аса поради сняг и лед  Shocked То не 4е е много, но съседите предната седмица ве4е си сложиха летните гуми и ако има други такива умници, ниЩо 4удно ако нихтс гет мер  Crazy  ooooh!

Риенска, ти хубаво си у центъра на вселената, ама то поне да имаШе Аутобан на блиzо  ooooh! Ходила съм (служебно) в Кобург, дълго се пътува просто. Виж, Вийzбаден е друго неЩо  Whistling  Mr. Green

Теzи, които Ще купувате маШина zа месене (нали zа хляб става въпрос?), гледайте да е zадължително с 2 Кнетхакен  Naughty  Имах една само с 1 и в ъгълите винаги оставаШе нераzбъркано браШно  Tired Ина4е и евтините върШат работа, моя е на Клатроник, от Амаzон купен zа 35? преди.....хъм.....4 години май  Thinking и е желеzен, ниЩо 4е е ку4е марка  Wink

Гея, 4естито   bouquet  И добре, 4е тортата е нова  Laughing

# 103
Гея, 4естито   bouquet  И добре, 4е тортата е нова  Laughing

Ииии, ти пък сега Mr. Green Нова е, нема със стара да черпя я Mr. Green

# 104
Татяна, как да не казах копче, казах и две копчета! Прочетох я цялата рецепта, потекоха ми лигите на снимката и ми се прияде още повече хайлбут.

При нас също вали сняг, дъжд, пак сняг. Детето гледа през прозореца и се въхищава на снега. След малко ще излезем да се порадва малко.

Честито на юбилейците, много щастие още и хармоничен семеен живот!   bouquet

Гея, не разбрах за хайлбута. Модерен ли е в Бг.? Аз в Бг. не съм виждала да предлагат често тази риба  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт