По гащи или без гащи? Това е въпросът No 68 в Германия.

• 20 975
  • 283
  •   1
Отговори
# 120
  • weiter, weiter, ... weiterstadt

Ами то и аz съм така  Embarassed  плодове не ям. Въпреки това ми се иска детето да не се беШе метнало на мен в това отноШение.....

аз ям лимони, ръфам ги като ябълка... немците откачат като ме видят... на работата щяха да припаднат  Joy

Татяна, при вас няма ли Вохенмаркт? при нас идва една караванка или де да знам какво е бус-витрина и предлагат жестоки сирена. до сега в магазин не съм попадала на такива....
в метцгерай не мога да влезна Sick, ама аз съм веге де...

# 121
Асе, ние сме на село. Тук идва само каравана банка (сериоzно).

# 122
Ай стига бе Laughing Тъкмо бях решила след майчинството да не се връщам в банковия сектор, но ти ми откри една нова, интересна перспектива...

# 123

ох ще припадна вече  Crazy
сладоледаджийница не минава ли  Laughing

иди до Висбаден, имат хубав пазар и има 2-3 сергии на турци, продават жестоки маслини Peace
отделно съм взимала оттам зряла гоуда-пармезан - малеее няма друго такова сирене, а аз не съм луда по пармезана.
това е оранжево и супер ароматно.
май му викат пармезан, защото е много твърдо  newsm78

# 124
  • Германия
Как така каравана-банка? Истинска банка ли?

Асе, не мрънкай, Wink  и при свеки е така, железен режим -13ч.- обяд; лека разходка или разчистване и прибиране; 15.30ч. кафе с кухен; ТВ/разходка/извеждане на кучето; 18.30ч. вечеря.
На бързо ядене се научих тук, опитах да превъзпитам половинката да се наслаждава на вкуса, но от ден до пладне...както казват бабите на село.

Да се изкефя публично, успях да се запиша за фитнес карта  Party тази сутрин, ще лекувам стари спортни болежки със спорт.

# 125
Съвсем сериоzно. И сладоледжията минава, дори преz наШата улици, но само летем  Wink
Банковата каравана на местната Шпаркасе паркира в определен дени 4ас в "центъра" и бабките могат там да си теглят пенсията  Wink  Трябва да го снимам някой път  Wink

# 126
Асе, не мрънкай, Wink  и при свеки е така, железен режим -13ч.- обяд; лека разходка или разчистване и прибиране; 15.30ч. кафе с кухен; ТВ/разходка/извеждане на кучето; 18.30ч. вечеря.

ужас, значи не е само моята  Sad
а твоята мрънка ли, че е дебела?
моята ужасно много... все едно аз в устата я храня и тя пълнее ooooh!

честито за фитнеса, мен ме мързи да спортувам....май ще почна пак с йогата, ама аз така си разправям от 1 година де  Whistling
иначе преди бях направила супер коремни мускули от някаква си йога Crazy

някой пусна този линк в Клюто http://www.posoka.com/fun/
и какво излезе от мен ooooh!

Цитат
Ти си... Кулинар

Храната прави... пътуването. По тази причина преди да тръгнеш за някъде, внимателно проверяваш особеностите на местната кухня – подправките, месото, напитките, както и местата, където можеш пълноценно да я опиташ. Не че си чревоугодник, ти обичаш и културата. Просто я възприемаш най-добре с вкусовите си рецептори. Хотелите оценяваш не по броя на звездите, а по имената на главните им готвачи.

hahaha

# 127
  • Германия
Нц, свеки е стройна и спортна. Ходи редовно на сауна, плуване и кой знае още какво. Дори подозирам, че зълвата носи повече кг от свеки.

......
а твоята мрънка ли, че е дебела?
......

честито за фитнеса, мен ме мързи да спортувам....май ще почна пак с йогата, ама аз така си разправям от 1 година де  Whistling
иначе преди бях направила супер коремни мускули от някаква си йога Crazy

Не ми е съвсем до фитнес, преди ходех с кеф, сега просто трябва да натрупам мускули, защото лявото рамо от пазене се е калцирало \ това така ли се казва newsm78\ от там следва крив гръбначен стълб и като съм станела баба, съм щяла да ходя диагонално  Crazy

# 128
Татяна, не се шашкай, аз и до сега не ям плодове  Confused, не ги обичам.

Ами то и аz съм така  Embarassed  плодове не ям. Въпреки това ми се иска детето да не се беШе метнало на мен в това отноШение.....

При нас е обратното аz ям плодове а децата ми не, големия преди ядеше ябълки и банани, но вече ги раzлюби. Купувам редовно плодове и накрая си ги ям сама, каквото не успея отива в кофата.

# 129
Пепе, ти още ли кърмиш Мартин или не?

# 130
Aloha,
Кога отворихте темата, кога я изписахте, лелеее. Едни гащи нямах време да нахлузя.
На патерица наздраве на Пепе - да ти е жив, здрав и умерено палав Мартинчото  bouquet.
Отивам да чета 7тя страници ooooh!.

Хахаха, Мистик, Татяна благодаря за честитките, но РД-то на половинков е другата неделя - на 30ти Wink

п.п. Плодове ядем всички. Дребната умира да ближе лимони, но явно от киселината и се изприщват бузите иначе плющим(3мата) всичко. Само с разните му екзотики не сме много на "ти" - помело, тамарило и т.н. Rolling Eyes

п.п. Добре дошла на новата мама, Невира  bouquet

Последна редакция: вт, 25 мар 2008, 15:20 от surfline

# 131
  • Германия
Пепе, ти още ли кърмиш Мартин или не?
Тандемска кърмачка съм  Mr. Green

# 132
Ама Сърфо, шамар за теб Naughty Нали ми каза един ден " В събота има Г. РД". Не ми ли получихте поздравителния смс?  Laughing Миналата събота.

# 133
Мадами, добър ви вечер.
Добре сте изкарали празниците. И аз така. Едва отлепих сутринта. Колко бързо се свиквало с безделието. Това всеки път ме плаши. Mr. Green

Пепе, браво на теб. Лактацията дългогодишна - дело на всеки. Докато кърмиш Фаби май няма да можеш да отбиеш Мартин? Да са ти живи и здрави!

# 134
  • Germany
Мацки, по празниците ви изтървах кой какво е писал и в крайна сметка не разбрах - С гащи или без гащи - какво се реши  Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт