Отговори
# 180
Вижте какво намерих за режима на хранене на бебоците.
Добре звучи, стга да го изместм, че много рано захранват.  Hug

# 181
Благодаря на всички за съветите! И на мен друг път са ми ставали гърдите на бучки, но след едно-две кърмения и всичко се нормализира. Сега е много упорита тази, че даже е кожата над нея е зачервена. Направо вече взе да ми намирисва на мастит  Close Но аз съм упорита и продължавам с борбата.
Фил, много е хубава твоята принцеса и наистина си приличат с Ники. При вас явно таткото е синеок, защото гледам че ти си с кафяви очи  Grinning.

# 182
Тц GrinningАз и таткото сме си с кафяви очи, бабите и дядовците-също, а двете ни деца са синеоки Crazy

# 183
  • София
Салис , дано бързо да се оправиш. Стискам ти палци!

Аничка77- аз се чудя къде изчезна моята сватя, а ти си била болна. Дано скоро да се оправиш . Heart Eyes

Момичета, който ползва памперс - почнахте ли вече да ползвате 4 номер. Аз съм още на 3, но ми се струва че нещо и са малки. Ние сме около 5кг и половина, а са уж до 9. Embarassed

# 184
Тц GrinningАз и таткото сме си с кафяви очи, бабите и дядовците-също, а двете ни деца са синеоки Crazy
Е на това му се казва късмет  Laughing Познавам много двойки с един родител със сини и един с кафяви очи и нито едно от децата им не е със сини.
Моите родители също бяха тъмнооки, а аз съм със сините очи на баба.
Аничката 86, твоя съпруг Николай ли се казва? И моята половинка е от вашия град и май ще се окажат адаши с твоята. Май месец даже може да се видим на живо там.

# 185
Момичета, който ползва памперс - почнахте ли вече да ползвате 4 номер. Аз съм още на 3, но ми се струва че нещо и са малки. Ние сме около 5кг и половина, а са уж до 9. Embarassed
Стига , бе , Жужу  smile3555. Не е възможно , миличка  Naughty. Ние сме 6.300кг. сигурно вече , а нито ни е малък , нито имаме проблеми . Чакай - още доста време имате за №4. Щом казват , че са до 9 , значи са до толкова . Хайде - максимум до 8 , да речем . Но на 5 кг. бебе - няма как да му е малък !  Naughty Успех !  Peace

# 186
Жужу - Марти е 6.400 някъде - и нямам проблем с Памперс 3. Според мен като станат над 7 кг. най-рано можеш да сменяш на 4ка.

И аз се изтипосах в албума.

# 187
  • София
Аз съм със сини очи,а мъжа ми с кафяви,е познайте дали поне едно от децата ни е синеоко-тц Sad
Нищо се ще работим докато го докараме,не се отказваме лесно Simple Smile
Днес сложих за първи път на Лъчи Памперс 3 ,за да я тествам дали ще се обрине(че нали са с лосион) и даже мисля,че и е голям,а 4ката сигурно ще изглежда грамадна на това малко дупенце Simple Smile

Отивам да гледам снимка на майки с бебоци:)

# 188
  • Пловдив

Е, juju1, ние сме още на номер 2, пък със сигурност сме напривили вече 5 кг и всичко е ОК в гащите  bowuu

Аз пък откривам прилика между Михаела и Габи.
Пампита, ти какво мислиш? Или аз си въобразявам .. може би заради чипите нослета  Crazy  Grinning
http://images24.snimka.bg/005248438.jpg
http://img80.imageshack.us/img80/7941/p30200351vn8.jpg

# 189
Честита 4-та месечинка на малката Мими и Честита годишнина на мама и тате, много любов и щастие  bouquet
Честита 2-ра месечинка на малкия Дани  bouquet
И ние се изтипосахме в новия албум Sunglasses
А за памперсите взехме на Хъджис  и въобще не съм доволна, един досега не е задържал, все едно е без памперс и пишка навън. А имам цял пакет от 78 броя от 5 - 9кг. Не може да му е голям, защото е вече около 6300г.

Последна редакция: вт, 25 мар 2008, 19:37 от matza83

# 190
Липсва ми Морги Confused

# 191
  • София
а на мен микки!

# 192
  • София
Честит празник на всички! Честито и на малката Мария!   bouquet

matza83 много странно и аз взех такива и съм супер доволна, че не пропускат, а акото на Георги е супер течно. Караш ме да се замисля да няма и менте. Аз ги взех от Кауфланд и са 80 бройки 4-9кг  newsm78

В моето семейство днес се празнуваше денят на майката, та пренесох обичаят и в собственото си семейство сега. Чуствах се много горда с двете дечица, тати ни разходи, снимахме се за спомен та тъкмо ще сложа снимка в албумчето  Flutter

# 193
Nikitali, сега като погледнах в албума семейни снимки и веднага загрях, че половинката ти е от тук и сме даже комшии  Joy
Нямам нищо против да се видим даже напротив, много ще се радвам.
Всички мами са много хубавки Wink

# 194
MIA, не са менте, просто са различни модели. Има по-скъп и по-евтин модел на Хъджис с различни бройки в пакета. Мойте ги взех от един магазин в Перник, 78бр. за 30лв. Мисля, че са му големички малко, защото ластичетата около крачетата са му хлабавички, но за кг, би трябвало да му стават newsm78

Общи условия

Активация на акаунт