Отговори
# 195
Тц GrinningАз и таткото сме си с кафяви очи, бабите и дядовците-също, а двете ни деца са синеоки Crazy
И ние сме така, а едната ни дъщеря е със сини очи, за другата още не мога да преценя, но май ще е с кафяви.

Ние сме още на №2 Хъгис. Това, което го пише matza83 е вярно - два вида са и едните са по-качествени - тези, които са с картинки от Мечо Пух.

Салис и Аничка77, стискам палци да се оправяте по-бързо!

Джулка, радвам се, че сте по-добре  Hug

Нямам снимка с Беа, представяте ли си  Sad Утре ще хвана тати да ни снима, че днес имам да пиша съчинение за ориза (за втори клас).

# 196
  • Варна
И аз си мислех за микки  newsm78
А иначе, нямам снимки с Маги май. То все ги снимам с баща им, но ще се поправя  Grinning

# 197
  • София
Явно тогава нашите са от некачествените, защото не са с Мечо Пух и са 80 бр. за 24лв. - аз много се кефех, че са ефвтини, а стабилни. Вече 5-6 дена няма издънка, дано така продължи  Praynig
Може пък дупето на Жоржи да е по-плоско hahaha Защото при Ева всичко без ластиче отзад пропускаше и изтичаше  Wink

# 198
Аз също ползвам Хъджис с Мечо пух и нямаме проблеми засега.
По въпроса с цвета на очите- ние с таткото сме с кафяви очи, а Антон е синеок  Crazy . Оправданието ми е, че  и двете баби са синеоки  Wink .

# 199
Aaaa, Приказчице, имате една, на която Беа ти е на рамото, а ти се виждаш в профил.
Много сте хубави и двете там Heart EyesИ вие сте ми слабост Blush

Мила Мия, поздравления за пренесената традиция! Hug

# 200
А къде , всъщност са Морги и Микки ?  newsm78

# 201
Ето ни след банята:

Сетих се, че нали се сватосвам с nikitali, та да покажем и наша снимка  Simple Smile .

# 202
Ние също купихме Хъгис класик, цял ден нямаме издънка, може би защото имат част, която попива чак до края, а Памперсите отзад са празнички и акото излизаше.
Дано да са така и да не пропускат и наште са 80бр. за 24 лв., днес понеже ги тествахме и Мариян голямо акане му хвърли, разбира той, но не пропуснаха, май такива ще взимам, но да не бързаме...
Очите - неговите са сини, а и двамата с мъжа ми сме с кафяви, оправдавам се, че майка ми е зеленоока, но за чипия нос още не съм успяла да дам обяснение.
Според мен очите му ще станат пъстри, сега са сивкави, странна работа.
Той сега дремва след банята, а аз се чудя да мятам ли прането или да чакам после, а пробуди се, ясно е какво ще правя... Laughing

# 203
  • София
аа моля моля,толкова ме е яд ,че нито едно от децата не е със сини очи,а вие сега се надпреварвате кой от кой с по-кафяви очи пък дечицата синеоки,Как става тази работа,искам и аз Simple Smile

# 204
Аз съм със зелени очи , таткото с кафяви (страхотни) , но само каката е взела кафявите очи . И двамата малчовци са със сини . Евито аз имам обяснение  hahaha  - мама е със сини .  Peace
А така исках всичките да са с кафяви очички .  Whistling

# 205
Ето ни след банята:

Сетих се, че нали се сватосвам с nikitali, та да покажем и наша снимка  Simple Smile .
Еееее сватя, направо да го схрускам зетя  Laughing
При такъв сладур иска ли питане! Ще се сватосваме и това е  Simple Smile

# 206
  • София
Aз пък откривам прилика между Михаела и Габи.
Пампита, ти какво мислиш? Или аз си въобразявам .. може би заради чипите нослета  Crazy  Grinning
Габи
Михаела

Ханна, отдавна си мисля колко общо имаме с теб и че даже Михаела ми прилича на Габи  Rolling Eyes , но си мислех че си въобразявам, защото имаме сходни проблеми и те чувствам близка  Hug . Явно обаче щом ти си забелязала, има нещо Laughing Приличат си не само по нослетата, но и по малките сладки брадички , само че Михаела има по-буйна коса.

# 207
http://www.zaigravka.com/index.php?start=gameplay&section=gm … ote=71&page=1

еи тука нещо да разсеем отнесените ни мозъци Peace
и поздрав за всички празнуващи Hug

лека от мене
страхотни мами и бебоци си имаме...... Heart Eyes Heart Eyes

# 208
  • Пловдив
tedsan, поздрава е страхотен  Hug
В този сайт, където е песничката прочетох следното -
Времето и мястото на първата ерекция, която момченцето получава, е един месец преди раждането в утробата на майката. Тогава пенисът се втвърдява всеки ден в продължение на един час  Crazy На 20 години мъжът е в състояние на сексуална възбуда цели 3 часа от денонощието, като повечето ерекции на тази възраст са по време на сън.

Мамите с момченца да му мислят Wink  Hug

Pampita  Hug

Микки е тук някъде, четох и нейн пост в друга тема, ама тук ни бяга по тъч-линията  Crossing Arms Ще дава обяснения после  Wink

Очите на Михаела са сиво-сини. Най-вероятно ще останат светли, защото мъжа ми е със зелени, и всички от неговата фамилия са или със зелени, или със сиви или сини .. пък моете са пъстри такива .. охра на цвят  Crazy

Леле, Ewito, как може Мариян да дремва след баня и да не му се яде.
Ние едва смогваме са направим процедурите на нашата мома след баня и тя е зверски гладна.. Къпем я половин час преди ядене .. май трябва по-раничко да започваме  newsm78

Вчера пак ака в легена  bowuu Само че милото имало още да ака и джръцна и на постелката като я махнах от легена  Crazy 
Абе започна ли да се втвърдява това ако? Вчера в единия памперс никак не беше течно, ами беше така обособено вече  Crazy Crazy плътно една до друга семчици  Crazy Crazy Crazy
Обаче следващото ходене си беше течно без семки?
Мисля, че Кафява мечка беше постнала линк с наакани памперси  Laughing ама като не го сейфнах  Thinking

# 209
  • Варна
Добро утро!

Ханна, акото ще започне истински да се втвърдява, когато захраним с други храни. Тогава ще си стане истинско човешко ако  Joy

Общи условия

Активация на акаунт