Отговори
# 210
добрутру:)

аз пак за пишките Simple Smile - а като ги забелвате, почиствате ли ги и как?

евито, аз съм забелязала, че Мариян и Емо си приличат малко, не на външен вид, а по държание Simple Smile тази поза и на нас много ни харесва, обаче от 1-2 дни като го сложа Емо така и почва да си вдига главата и да се опитва да сяда, и доста се изправя. ама само от това положение, като е легнал не прави такива опити. може би не трябва да го държа така newsm78 тедсан беше казала, че не е добре да се опитват да сядат като са толкова малки.

бебоците ви стряскат ли се? Емо понякога както си лежи на поставката за повиване (само там го прави), разперва ръце, почервенява целия много бързо и почва да плаче силно. като го взема и го гушна, се успокоява. не виждам никаква видима причина да се стряска така (в смисъл звук или нещо подобно). дали е нормално?

# 211
  • Троян
Добро утро!Вчера не можах да вляза и вие сте исписали темата.Аз от вчера съм самичка.На моят свекър ще му правят операция в Плевен и двамата заминаха.Доста се поистощих да тичам между кухнята и малката.Добре че вечерта Татито я пое.Днес очаквам мама да дойде ,хем да се порадва на Маги , а пък и да ми е от помощ.Иначе сме си добре,само чакаме времето да се оправи че да хукваме с количката.Тази сутрин бебка се смили над мен и още спи,да имам време да си умия очите и да закуся.Лек и приятен ден на всички!Сега ще се опитам да попрочета малко.

# 212
Добро утро!

Днес прочетох, че Габи има имен ден, да ти е жива и здрава, Пампита! Hug

След малко отиваме да поставят 2-я Пентаксим.

# 213
Oлеле колко си приличат Михаела и Габи. Аз дори си мислех, че са едно и също бебе.

Имам въпрос: На нас все още не ни се е появила онази малка пъпчица от БЦЖ ваксината. Има ли някой друг като нас? Кога трябва да се появи?

И друг: Даде ли ви някаква реакция Пентаксима. Моята педиатърка каза, че дава и тази ваксина, затова още не съм преценила дали да я слагам нея или другите.

Пипилотка, това е нормална реакция на страх при бебетата. Особено ако са голички или са на високо реагират по този начин.

Ханна, нашето ако винаги е със семчици. Променя си само цвета от време на време, явно в зависимост от това, което съм яла.

# 214
  • Пловдив
patenceto и Михаела няма пъпчица на рамото.

Честит Имен Ден на Габи   bouquet
Ето че и други откриват прилика между Габи и моето зайче. Пампита, ами освен да си покажем и мъжете  Laughing токувиж станали изненади  Crazy  Hug
Пипилотка стряскането е нормална реакция с перене на ръце - рефлекс на Моро. Само че Михаела никога не е плакала като се стряска.

Ох, така да ми се иска да започна пролетното почистване, ама как ще стане това и кога .. идея си нямам  newsm78

# 215
аз пак за пишките Simple Smile - а като ги забелвате, почиствате ли ги и как?

Добър ден на всички!

Пипилотка, като забеля пишката я почиствам с мокро тампонче, от тези за грим, защото винаги по главичката има някакви белички натрупвания. Затова мокря тампонче и чистя. Мисля си обаче, че никак не му е приятно  Tired .
Антон също много си разперва ръцете и пищи от страх. Взимам го на ръце и го гушвам силно. Само така се успокоява. Този рефлекс е нормален и изчезва след четвъртия месец. А децата разперват ръце, защото не им е изграден вестибуларния апарат и усещането е, сякаш падат от много високо.

# 216
  • София
Филипа, Габи няма да празнува днес. Решихме, че въпреки че е кръстена на дядо си (Гечо) тя ще празнува имен ден заедно с мен Пламена и мама Ема на Архангел Михаил (а и с Михаела  Wink )

Ханна, относно мъжете грешка няма, виждала съм твоя, различен е Simple Smile
Да покажа и моя: СНИМКА

# 217
  • Варна
Здравейте,

Относно рефлексите отдаван искам да ви питам, но все забравям като къпя или мажа след баня Сашко и минавам с двете си длани по коремчето към гърдите и той някакси се пъчи ама доста направо си надига гърдичките нагоре, прави го всеки път. Дали някое друго детенце прави така, каката не си спомням да е правела така, а ако го е правела то може би не е било толкова силно изразено.

За пишката ние сме доникъде още, но продължаваме да опитваме.

Исках и да ви пиша за шезлонга който ползваме, защото видях че сте се запалили по Фишер Прайс. Трябва да ви кажа че аз съм адски доволна от това чудо. Той е от серията Рейнфорест. Вибрира, и Сашко обожава да стои, спи , играе, кажи речи половината ден изкарва там и понякога и половината нощ. Яд ме е честно казано като гледам че в Америка е 50$, а ние дадохме 200 лв., но не съжалявам.

И аз бях закъсала нещо с кърмата, но почнах Мюсли, ядки, жито и се пооправих. И Сашко суче вече много по-малко 5-7 минути от гърда.

И щях да питам кои от памперсите са най-малки. Искам да сменя 2-ката с 3-ка но да не му е много голяма. Сега 2-ката му е добре, обаче другата седмица като купя голям пакет най-вероятно няма да го оползотворим, и затова искам направо да взема 3-ка. Вкъщи имам един на Хъджис и според мен е огромен. Чудя се дали на Памперс или на Либеро са по-малки?

За очите, аз съм със синьо-зеленикави доста светли, таткото е с кафяви, каката е с пъстри-светло кафяви а Сашко ту ми се струва че ще са светли ту че ще са кафяви, все още незнам, но няма да са като моите.

# 218
Добро утро!Дано днес е по-топъл и усмихнат ден за всички !  bouquet

# 219
  • Карлово
Ханна, къде се засичаме с теб, нещо не мога да се ориентирам, май в Хоби, а? Grinning
Иначе бяхме на гости в Първомай една седмица, сега пък Мартина е болна. Ей, този вирус много упорит #2gunfire
Вчера Ангел беше на консултация, 6700кг /+1400/ и 60 см/+5/. Биха ни е двете ваксини, полиото и ДТК. Няма отоци, обаче тази сутрин малко повишил Т. Не знам защо, обаче имам лошото предчувствие, че не е от ваксините, а и той е лепнал вируса. То иначе щеше да е много странно, Мартина постоянно го целува, прегръща, не мога да я отделя, обяснявам, че е болна и да не го разболее и него, и отговора е "Аз само малко" Laughing
Получих и каталог от Редута и сега само разглеждам, набелязвам...пак ще се харчат пари Crazy
Да питам за колажа, че нямам време да чета назад: Елеонора ще правиш ли нов, да пращам ли снимка?
Предлагам веднъж месечно да го актуализираме, напр. от 1 до 5-то число да се изпращат новите снимки на мамата, която ще прави за месеца. Естествено, ще си напомняме, че аз поне доста съм разсеяна Grinning
Ето и малко снимки от изминалия месец
http://good-times.webshots.com/album/562893095culXMy?vhost=good-times

Илияна, Ангел отдавна е с 3-ка на Памперс. Аз купувам на бройка 3-4, когато мисля, че сме за следващия номер и така добивам представа. Ангел също така прави, мисля, че е от гъдел

# 220
Момичета, при нас коликите се възобновиха от 2-3 нощи  Sad Защо така, дано да е временно!

Aaaa, Приказчице, имате една, на която Беа ти е на рамото, а ти се виждаш в профил.
Много сте хубави и двете там Heart EyesИ вие сте ми слабост Blush
newsm78 имах някаква такава, да...., тя май ни е от новородения период. ФилHug

Микки, много сладък Ангел! Пу-пу-пу!

Днес май ще се ходи на разходка. Дано да не задуха и не завали.

# 221
Пампита, нищо, беше от сърце.

Ние се върнахме от консултация, този месец Дарена е наддала по-нормално Simple Smile 700гр и 3см.
Дори не заплака, тез игли на Пентаксима много фини, бе.

Тук за разходка не става, ужасен вятър Confused

# 222
  • Пловдив
Микки, в темата за абсурдни реплики за кърменето съм те чела  Wink
Браво на Ангел  Peace и бързо да оздравява Мартина  Hug
Съгласна съм с предложение да има някакъв срок за колажа  Peace

Ох, тук е слънце, но май мен дрямка ме хваща  Blush

# 223
  • Карлово
А, ханна, това ми е любима тема в кърмаческия Grinning

# 224
Хей,здравейте!!!
Ние след малко ще се приготвяме да ходим на консултация и като се върнем,ако Боби не плаче много от ваксината,ще се отчетем.

За сега - толкоз...

Общи условия

Активация на акаунт