Отговори
# 240
  • Карлово
Елеонора, хич не се притеснявай за колажа, когато имаш възможност. Предлагам чак от 1 април да изпратим снимки на който ще го прави/може и аз, или ханна имаше също желание, ще се разберем трите, до бой няма да стигаме/. Веднъж месечно е добре, иначе ще стане едно постоянно пращане на снимки...пък и да виждаме някаква промяна все пак.

# 241
Елеонора, хич не се притеснявай за колажа, когато имаш възможност. Предлагам чак от 1 април да изпратим снимки на който ще го прави/може и аз, или ханна имаше също желание, ще се разберем трите, до бой няма да стигаме/. Веднъж месечно е добре, иначе ще стане едно постоянно пращане на снимки...пък и да виждаме някаква промяна все пак.
Ааааааа , без тия номера  Naughty! да се разберем от сега - няма да разваляте боя с приказки !  Joy
 Да питам нещо . Някой знае ли от къде може да се купи тази активна гимнастика ?

Благодаря ви предварително !  Hug И още нещо : кое е по-занимателно според вас - активната гимнастика или шезлонгът ?  newsm78

Последна редакция: ср, 26 мар 2008, 19:02 от Djulichka

# 242
Здравейте мами на януар4ета! Най-накрая и аз да се вклиу4а (нямам иу, както и някои други букви)!
Пи6ете ни и нас- Бианка- 20.01.2008г. 3240гр., 49 см!
Досега не ми остава никакво време да пи6а, но се надявам скоро да наваксам! На6ият тати го няма по 4 дни ж седмицата и се гледаме сами, а с тия колики голям зор виждам!
Поздрави на вси4ки!   bouquet

# 243
Здравейте мами на януар4ета! Най-накрая и аз да се вклиу4а (нямам иу, както и някои други букви)!
Пи6ете ни и нас- Бианка- 20.01.2008г. 3240гр., 49 см!
Досега не ми остава никакво време да пи6а, но се надявам скоро да наваксам! На6ият тати го няма по 4 дни ж седмицата и се гледаме сами, а с тия колики голям зор виждам!
Поздрави на вси4ки!   bouquet
Добре дошла Amielle !   bouquet
Сигурна съм , че всички букви са си на мястото . Ей сега ще ти пиша на лични - да те ориентирам .  Peace

# 244
  • Бургас
Здравейте милички.
От вчера само ви чета,че нещо нямам настроение за писане. Rolling Eyes
Разгледах новото албумче на януарки с януарчета и да ви кажа,че всички сте много сладки. Hug
Ние сега нямаме апарат и снимка не можем да сложим,жалко.  Blush
Явно днес е ден за консултации и ваксинации.И ние се отчетохме за ваксина по ЗК .Килограми -6,460 и 59 см.С педито обсъдихме късното захранване и ми направи добро впечатление този път. ThinkingДано детенце понесе леко ваксините. PraynigЩе правим компресче с риванол на ръчичката и крачето.
За цвета на очичките аз съм синеока ,а тати зелено към кафяво.Едно такова особено око има. LaughingМалките са със светли очички.Ясен беше със сини като моите ,сега забелязвам ,че вече са синьо-зелени.Бебо за сега е синеок.
Джули,оздравяха ли дечицата?

Хубава вечер на всички!  bouquet

# 245
  • София
Sylviaa аз като сменям памперса на Жори и му повдигам крачетата и се чуват някакви такива пукания и хрускания. В началото така се чуваше и като го хваштах под мишничките и вдигах да се уригне. Не съм се замисляла, защото имам спомен, че с щеката беше същото и лекарката ми каза, че е нормално.
Сега се замислям по-малко за много неща. Онзи ден Ханна, като спомена, че се чуди дали няма нещо на вратлето на Михаела, защото все гледа в една посока,се сетих, че с Ева имах същите терзания.

Djulichka , чико имат подобни. Но са над 100 лв. - виж тук за ориентир http://shop.danet.bg/index.php?cPath=73_106&osCsid=e6566b18a … 3d8c1ccc083f2a020

Темата свекърви (майки) - захранване ми е любима. Майка ми напоследък гледа "часът на мама" та и поувря главата, но онзи ден като и казах, че Жоро пак се е изпъпчил ми каза: "защо не спреш с тази кърма - хем той се мъчи, хем ти"  Бил алергичен към моята кърма  Twisted Evil
А свеки е класика, тя все едно и също ми повтаря от 4 години - как захранила на 40 дена мъжът ми с "кисело мляко със захарчица"  Tired

# 246
МИА , не е на "Чико" , мила . И цената съвсем не е лоша - 50 лв. Но в момента я няма в наличност . За това питам за друг магазин .

# 247
  • София
Извинявай, не съм разбрала - мислех, че нещо подобно търсиш, а не точно такава

# 248
MIA- моето свеки пък на тема кърмене евала, за всичко останало... Много ме поощряваше и поощрява, но с това се свършват всичките и добри качества  Grinning

# 249
Здравейте,отново!

Отчет от консултацията - 7100 г./+1300/,61 см./+5/.Голям човек си отглеждам...Щом и педито като разбра колко тежи Боби възкликна "Ау,много е дебел!!!"...Ама не посмя да ми каже да го подлагам на диета!!!
Биха ни двете ваксини - едната в крачето и една в ръчичката.Ама много плака от втората,бе... newsm45Дадох превантивно Панадол и направих компрес с Риванол,да видим довечера колко Т ще измерим.Дано да се размине! Praynig
Питаха ни дали яде пюренца и дали пие сокчета,аз казах,че пюренца ще дам евентуално след 4 навършени месеца / а може и по-нататък/,реакцията беше "Ти ли така си решила?",викам "Да" и темата бе изместена...Ура!!! Flutter
За памперсите - ползвам Памперс 3-ка и за сега са му точни и съм доволна.Чат-пат пропускат,ама нейсе.Като гледам как наддава,скоро ще са му малки!
Ами,за сега от нас е това... Hugна всички!!!

# 250
здравейте
Sylviaa за пукането на костите и аз бях забелязала, че на беба и пука ръчичката като я слагам по корем с ръце под гърдите- питах доки и тя каза че е нормално дано това те успокои и МIA  го е казала същото.

# 251
Джуличка, ние имаме такъв Бейби Джим на Фишър Прайс, много е хубав, защото играчките, които сега висят, после могат да се сложат на рамката долу и дори като седне бебето пак да може да го ползва
Anichka77, браво за резултатите

Аз вчера залях бебо с кафе,, нищо старшно де, той се спеше, ама понеже си купихме машина за еспресо и аз не мога да спра да пия кафе от нея, та като тръгнах да водя каката на училище, сложих една чаща на количката, в предградието за чаши, но чашата нямаше капак Почна да прелива този ми ти каймак, ужас Васи само вика, да не полеем бебето, а аз и викам - Спокойно, нищо му няма Но като погреднах, цялата му шапка и космонавта в кафе Добре, че беше студено, не точно де, но навън беше минус 10 така че не е било горещо
И от цялата тази работа малкия се сдоби с още едно яке - взех му го като ходих на зъболекар, от Children's place Сега всички сме доволни май

Лелее, а вечер кърмата хич я няма

Памперси ползвам на Хъгис номер 2 - доволна съм Смешно ми е да казвам, че ползвам памперси на хъгис, защото памперс си е марка, а този тип пелени за еднократна употреба си имат име, но не и на български, същото като със копирните машини, никой на казва копирна машина, всички казват Ксерокс, което пак си е марка Стига съм разсъждавала, не ми се отдава напоследък

# 252
Валя, и ние точно днес затова говорихме в къщи, че всички викаме на пелените за еднократна употреба Памперс Laughing все едно да казваме на всички парфюми Гучи Laughing
И нашите кости пукат, днес от консултацията резултатът е 56см  Laughing дребнички сме 4700гр за ръста май сме си добре Laughing

# 253
[Темата свекърви (майки) - захранване ми е любима. А свеки е класика, тя все едно и също ми повтаря от 4 години - как захранила на 40 дена мъжът ми с "кисело мляко със захарчица"  Tired

И моята свеки е класика : Скоро ми припомни, че е захранила моя мъж с     я г о д и !!!  rotfImao rotfImbo

Разгледах снимките на първа страница и в албумчето - всички са страхотни .
Аз все още нямам апаратче, очаквам през новия месец да се сдобия с такъв и тогава обещавам нови снимки

# 254
  • София
Филипа, няма проблеми, благодаря все пак  Blush

Аз тази вечер съм сама с Габи. Сама й правих гимнастиката, сама й приготвих ваничката, сама я окъпах, подсуших, облякох, нахраних, оригнах и я сложих да спи, оправих и измих банята и сага седя самичка. Откакто сме в новия апартамент (т.е. откакто забременях) не съм оставала сама тук и ми е много странно. Освен това всяка вечер мъжа ми помага за къпането и всичките вечерни занимания и ми беше доста трудно тази вечер.  Sad Не че не се справих Sunglasses , но ми е кофти самичка с бебка.

Общи условия

Активация на акаунт