Отговори
# 255
amielle, добре дошла Hug Да ти е жива и здрава малката Бианка Hug
Момичета, относно пукането на костите, това е напълно нормално. От ония дни в "Часът на мама" имаше точно такава тема.
Djulichka, активна гимнастика съм виждала в Пигис хаус, но не знам цената.
Очичките на Боби синеят, дано да си останат такива. Аз съм със сини (цялото семейство сме със сини), мъжа ми е с кафяви, и по принцип по-тъмния цвят е доминантен, още повече че е на бащата. Ще е истински късмет, ако си му останат синички.
От три дни така се смеем на глас, че направо падам, много е сладък Heart Eyes
За пъченето на гърдички, сутрин ги показва, така се протяга, че прави цяла дъга Grinning
Оф, а защо ми се размазва така снимката, щом намаля размера и се скапва, някой знае ли newsm78
mari_rus, много ти е сладка малката Даная, истинска кукла Heart Eyes
Лека нощ на всички Hug

Последна редакция: ср, 26 мар 2008, 21:43 от matza83

# 256
Благодаря Матца83 Hug и Боби ти е голям бонбон Hug Нашата пък много обича да слуша детски песнички и особенно нейната любима- Зайченцето бяло Laughing много се вълнува като я чуе защото я познава още от 7ми месец от бременноста ми Laughing
Много са хубави всички мами в албумчето оф пък за бебоците да не говорим Hug искам вичките да ги нащипя, нацелувам и намачкам Hug

# 257
Мари и нашата любима песничка е Зайченцето бяло,махаме здраво ръчички,пеем и агукаме с нея Grinning
amielle   bouquet добре дошла
MIA- моето свеки пък на тема кърмене евала, за всичко останало... Много ме поощряваше и поощрява, но с това се свършват всичките и добри качества  Grinning
Уби ме с този пост  Mr. Green

# 258
  • София
Оф, а защо ми се размазва така снимката, щом намаля размера и се скапва, някой знае ли newsm78

А, така харесва ли ти?

# 259
  • Пловдив
Ние пък обичаме песента за малката хамсийка Сийка , но изпълнено от мен самата л винаги започва да се смее , сигурно защото много хубаво пея  Simple Smile Просто бебчетата започват все повече да разбират . Всеги ден виждам нещо ново . Любимото ни от два дни е вечер , след баня , по време на масажа , да прави опит да се обръща на повивалника от корем по гръб . И почти успява . Но после , понеже не знае какво да прави , и едната й ръка остава затисната под тялото , започва рев .

# 260
  • Карлово
Ей, ама верно си било далавера да си имаш кака под ръка. Сега като чета за песничките, на Мартина се скъсвах и аз да пея, пък съм музикален инвалид...но сега тази сложна задача съм я оставила на нея и се справя чудесно. Затова сме само на Зайченцето бяла, Мила моя мамо, Две калинки и Скрила баба

# 261
Момичета, пращам един сайт ако някой е заинтересован, аз лично ще участвам. Инициативата е в световен план, в местно време да се загасят лампите за 1 час на 29 март в 20 ч. Засега 70 % от канадците са заявили участие, да видим дали ще потъмнее Канада. А Нели Фуртадо ще изнесе концерт по време на Часът на Земята на тъмно и без микрофон, може би ще отидем да я слушаме, ако времето позволява да сме с малкия.

http://www.earthhour.org/
Последния път като проверявах около 300 души от България бяха заявили участие.

# 262
Добро утро!
Днес моят Мариянчо ми врътна един номер, който отдавна не беше правил, събуди ме, играхме , уж ставаме да ядем, аз го оставям за 15мин. да ида да си измия очите и отй заспива, за дълго...
Ей го сега спи, аз гледам в точка и се чувствам излъгана Wink
Ох сега слушам една такава ведра прогноза, май ще се излиза.
От вчера да ви кажа гърдите ми са супер меки, но манджа има, реших един ден да не изцеждам, то и без отва след изцеждането пак има доста, ама вече много бях почнала да преливам и реших малко да ги оставя да се регулират, защото вече трети месец не се храним в 12  вечерта, а тогава ми идва кърма и страшно ми е некомфортно цяла нощ.
От друга страна като ги изцеда преди да легна, на следващата вечер пак идва, но то това нещо ви е много добре познато.
То ние с разходките и без отва изоставахме с едно ядене, та и това в 12 вече ми ставаше много, сега не са ми напрагнати така гърдите и ми е по-леко.
Цял роман написах, дано времето при всички днес е хубаво! Hug

# 263
Здравейте дружинка. Отдавна не съм писала, ама имах малко работа от службата....само плачат да се връщам на работа  Rolling Eyes. (Не знаят че не планирам да е скоро  Wink).
Бяхме на консултация, качили сме само 500 гр, но сме наддали 6 см. Доки каза, че е добре, но аз малко се притесних.
Биха ни пентаксим - малката се държа геройски дори не направи физиономия че я боли. После не е имала никакви странични ефекти.

За памперсите аз ползвам 3 от няколко седмици и съм доволна.

Снощи Анжела се е будила на 2 часа да яде  Shocked, какво и стана.... може ли да е от цикъла....който ми дойде днес  newsm78. А до скоро пропускаше цели две хранения през ноща.

Целувки на всички и не искам да чувам че някой е болен  Naughty

# 264
  • София
Добър ден! И ние се излюпихме.

zaika baika точно си мислех тази сутрин, че дърпането на сантиметри понякога е за сметка на трупането на килца и не трябва да се безпокоим, а даже да се радваме. Но на думи е лесно, в действителност и аз леко се притеснявам.

Добре, че ме подсетихте да се разпея и аз  Mr. Green Моята дъщеря никак не обича да и пея (сигурно щото "много умея"  Mr. Green ) Даже не ми разрешава да си тананикам - запушва си ушите, и почва да крещи с цяло гърло да спра да пея. Та сега е крайно време да проверя дали синчето няма да прояви по-голямо разбиране към моят музикален талант.

Онзи ден си записах час за другата седмица за фризьор за 15:00. Без да се съобразя, че в събота обръщат времето и дребният вместо в 14:30 ще хапва в 15:30 и сега трябва да ходя да го променям. Та и вие мислете ако планувате нещо така.

# 265
Добро утро мамчета,

По неизчерпаемата тема за свекървите да ви разкажа мойта какво направи. Нашето бебе се казва Катрин и с таткото решихме, че докато е малка на галено ще й казваме Кати. Мойта свеки обаче реши да й казва Катя. Добре, но на мен не ми харесва и я помолих да й казва така, както ние сме решили - така 1 път, втори път, трети път. Накрая тя тържествено ми обяви, че да оставя всеки както прецени да казва на детето.  #Crazy Аз съм съгласна, че приятели, съученици и колеги след време могат да й казват както искат, но поне най-близките й могат да използват едно и също име и то това, което ние - родителите на детето сме измислили. Кръстосахме шпаги и накрая, тя за да излезе като жертва ми каза, че и на нея не и е приятно да й казвам госпожа и мадам (което правя най-добронамерено), най-добре без обръщение (аз от ден първи съм заявила, че имам само една майка и майко на друг не казвам). Не желае и с име да се обръщам към нея. Та сега се обаждам по телефона и започвам в прав текст - здравей!
След тази случка, седмица по-късно разбра, че ще ходим на почивка в чужбина с приятели и ни в клин, ни в ръкав помолиха и те със свекъра ми да дойдат с нас. Е, кажете ми това какво е. Ядосвах се ден, два, пък после ми мина.
Та така с любимите свекърви Simple Smile.

# 266
Добро утро!

Честит рожден ден на Пампита!   bouquet   bouquet   bouquet

И Дарена след вчерашния Пентаксим нямаше никакви странични реакции, само крачето е леееко съвсем зачервено.

За мен 500-600-700гр са си напълно нормално наддаване на месец.
Макар, че и аз бях свикнала да се наддава повече.

патенце, и ще ги помъкнете с вас на почивка? Shocked
Ау, на тема свекърви установих, че много припалвам Mr. Green

# 267
Добре дошла на amielle!

И мен ме подсетихте да пея и се пробвах с „Мила моя мамо”. Само, че щерката, като запея първите две думи, прави една физиономия, сякаш всеки момент ще ревне ... и така всеки път. Но, не съм се отказала още.... Mr. Green

За свекитата какво да ви кажа... Аз вече 10 години се боря и още не съм се преборила. В неделя дойде за 3 часа да гледа Беа, за да отидем всички на детски клуб по случай рождения ден на Боби. В съседния блок е и се наложи след 15 мин да се върна до вкъщи, за да взема дискове с музика. И какво заварвам – свеки увила Беа през главичката с едно вълнено одеало и  я приспива... А тя реве, гърчи се от жега, милата... Ама свеки се оправдава – да се затоплила, че да заспяла...при условие, че в нас е 20 градуса и южно слънце беше напекло през прозореца. Такива ми ти работи, дано да не се налага често... Praynig

Радвам се, че бебчетата са понесли добре ваксините!

Миа
, мерси за подсещането за смяна на часа. Тъкмо се радвах как другата седмица децата ще се наспиват, понеже ги записах на пролетно училище от 9.30, а то всъщност ще е 8.30. Confused

Честит рожден ден на Пампита!   bouquet   bouquet   bouquet

И от мен ЧРД   bouquet

# 268
здрасти!
бебата ми се буди всяка сутин в 7,30. Ставам, пускам въртележката над леглото и си лягам, нооооооооооооооо тя започва да пее и да гука, че обича и да си подвиква.  Heart Eyes Не дава да се спи. Татито ни сега като беше болен и го екстрадирахме в хола на дивана, но тази нощ му дадохме амнистия и го прибрахме. Сутринта милият гледаше ошаматен и каза, че аз съм виновна, защото и аз като си отворя сутрин очите и почвам да бърборя и малката се е метнала на мен Mr. Green и той копнеел за момче, че да могат да се разберат  Crossing Arms  Joy Joy

Аз пея класическата Мила моя мамо. Пея и "Аз съм Яни бибияни"  Mr. Green малката си пада по песничките за Чебурашка. Мисля сега да й направя един диск с детски песнички.

Пате, и с мойто свеки имахме подобен разговор, че и свекър ми обясни кое е правилно и как се полагало. Whistling Свеки е Вили, но на Вилияна й казваме Яни. Еееей, не могло така и бебката трябвало да е Вили Naughty Shocked Та обясних тихо и спокойно, че както ми изнася така ще си наричам детето. Явно е имало и обработка и при мъжа ми, защото той една вечер каза "Ела, Вили, при тати", после премигна на парцали и с кротка народна на уста гушна малката и й каза "А ти си Янито на тати!"  Mr. Green

Замислям се и за тепих за активна гимнастика или поне някакви висящи и въртящи се играчки, защото май й е доста скучно през деня вече. Въпреки че по цял ден си гукаме и се хилим, когато тя не се е вкиснала... Напоследък много характер ми проявява. Не е ли рано още за борба на характерите? но мисля аз да победя  Mr. Green

# 269
  • Варна
Здрасти и от мен!
Най-сетне заспа дребното  Tired Новата мода е да ми държи пръста на ръката и така да заспива.
И аз като Микки използвам каката за певица  Mr. Green Хем на детето му се пее, хем да укротява Маги.
Тед, на нас ни дадоха активна гимнастика, по-обикновена, от тези дето e пчела с 4 висящи играчки отгоре. Полежава там 15 минути, после я слагам на шезлонга с въртележката отгоре, и менкам играчките. Като й писне я слагам в кошницата и давам една дрънкалка в ръцете. Вече взе да я държи по-стабилно, даже отваря сама пръстите за да я хване. Общо взето това е репертоара през деня.
Днес ще се излиза, ура!  Grinning

Честит рожден ден, Pampita!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт