Да ти е жива и здрава малката Бианка 
Момичета, относно пукането на костите, това е напълно нормално. От ония дни в "Часът на мама" имаше точно такава тема.
Djulichka, активна гимнастика съм виждала в Пигис хаус, но не знам цената.
Очичките на Боби синеят, дано да си останат такива. Аз съм със сини (цялото семейство сме със сини), мъжа ми е с кафяви, и по принцип по-тъмния цвят е доминантен, още повече че е на бащата. Ще е истински късмет, ако си му останат синички.
От три дни така се смеем на глас, че направо падам, много е сладък

За пъченето на гърдички, сутрин ги показва, така се протяга, че прави цяла дъга

Оф, а защо ми се размазва така снимката, щом намаля размера и се скапва, някой знае ли

mari_rus, много ти е сладка малката Даная, истинска кукла

Лека нощ на всички
добре дошла
Просто бебчетата започват все повече да разбират . Всеги ден виждам нещо ново . Любимото ни от два дни е вечер , след баня , по време на масажа , да прави опит да се обръща на повивалника от корем по гръб . И почти успява . Но после , понеже не знае какво да прави , и едната й ръка остава затисната под тялото , започва рев . 
Аз съм съгласна, че приятели, съученици и колеги след време могат да й казват както искат, но поне най-близките й могат да използват едно и също име и то това, което ние - родителите на детето сме измислили. Кръстосахме шпаги и накрая, тя за да излезе като жертва ми каза, че и на нея не и е приятно да й казвам госпожа и мадам (което правя най-добронамерено), най-добре без обръщение (аз от ден първи съм заявила, че имам само една майка и майко на друг не казвам). Не желае и с име да се обръщам към нея. Та сега се обаждам по телефона и започвам в прав текст - здравей! 
Свеки е Вили, но на Вилияна й казваме Яни. Еееей, не могло така и бебката трябвало да е Вили
Новата мода е да ми държи пръста на ръката и така да заспива.