Дюканският режим е най-достъпен и любим - 89 тема

• 42 022
  • 1 002
  •   1
Отговори
# 135
  • Sofia
Рос4о, http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=4827. Тук е обяснено подробно.  
 Вещи, мерси за напътствията. Аз така или иначе всички диети си ги правя да са ми удобни и вкусни. Иначе се отказвам...Предполагам, че почти всеки е така. Кофти е, че и риба не обичам много, а морски дарове изобщо не мога да ям. Mr. Green Ама скумрия и риба-тон мога и ще го правя. Още не мога много да свикна-с това месо. ooooh! ама важното е, че ме "зарибихте" с вашите лентички и съм решила твърдо. А и виждам за 5 дни какво ми се "случи"... Mr. Green
 А ако ви видя албума...сигурно страхотни сте станали. Но сте си го скрили... Wink
 Кри, направо можеш да си "пътеводна светлина" с тези свалени колограми. Браво! Прочетох ти само твоите постинги, много полезно беше Wink

# 136
  • Пловдив
КукуКуки, КатеСуууперска ви е идеята smile3501 за табличката!!!

Пиле, недей да скромничиш, ти имаше същата идея. Само дето все нямам време да я напиша тук, а ти не си я написала. Та сега да кажа, че Пилето ми изпрати таблица, в която сме всички, само че не можех да и правя корекции и затова не я качих  Embarassed

Аз лично се чудя дали ако стане така таблицата всички да имат парола от нея. Все пак сме към 200 човека.  newsm78

# 137
Сенсен, добре дола и успех!   bouquet
Асса, много ти благодаря за мнението! Напълно го споделям!  Hug Мисля това да си остане наистина само един експеримент.  Peace И без друго се чувствам отвратително тази седмица заради тази храна. Не си внушавам, наистина е така.  yes

# 138
Sun , благодаря за схемичката, ще се възползвам, като му дойде времето. Дано да е скоро! Praynig

# 139
Здравейте, здравейтеее! Само да ви светна, че в Паоло Ботичели ( на Графа) има страхотни намаления на обувки - който си няма- да тича натам... Simple Smile аз онзи ден си купих и 4анта, и обувки и забравих да се хвална  Embarassed
Та сега по темата- за съжаление, аз съм отцепник...натъпкаха ми организма с глюкоза. Снощи припаднах и се наложи да ми поналеят вените с разни гадости Sad И ето днес, само няколко часа по-късно съм цял килограм нагоре...може би е временно, може би трябва да из4акам 48 часа и тогава пак да се измеря...оф,незнам Sad Тръгнах от малко над 72кг, стигнах 69кг и сега съм почти 71... #Crazy Нечовешко е. Мисля днес да хапна само 2 пилешки пържолки и малко кис.мляко със сол, за кръвното ( Вещи, твоят съвет към нискокръвните:) е мн верен- и лекарите казаха, че е мн добро лекарство млякото със сол Hug )
И така... предполагам, че скоро няма да мога да се похваля с нищо хубаво. Но се моля вече да сваля килца... на бузки доста се изпих и съм като болна, а на дупе -тц Simple Smile не мърда шишкото.
Честит празник на всички сладурки, които имат такъв. Честити намаления!   bouquet

# 140
БЛАГОДАРЯ ВИ МАША И ЖАНА        newsm51

СЕГА ЩЕ СЕ ВИДА КАКВИ ЩЕ ГИ СВЪРША   newsm78

# 141
Леле леле колко прегръдки  Hug Hug Hug

При дюканките е така - ядене    food002 ,  прегръдки Hug ....от време на време за някой
прегрешил Вещи вкарва в действие и     341uu . Всичко това води до едно весело и приятно отслабване .
А вечерите....настава луд  Tada

# 142
ros4enka , какви са тези припадъци?! Дано всичко да е минало и да не е нещо сериозно. Все пак здравето е най-важно, та не се притеснявай, ще ги свалиш килцата. Гледай само да си здрава!  bouquet

# 143
  • Пловдив
Росченка, все пак здравето е най-важното. Щом е било наложително няма как да се избегне. А каква беше причината за припадането? Може би трябва да те изследват повечко и да ти кажат все пак дали можеш да продължиш на режима. Надявам се все пак да е било нещо от кръвното и да не е нищо сериозно  Peace

# 144
  • София
Вещи, видях, че си ми коригирала килцата! Hug
Благодарско!  bouquet

# 145
Росченка, дано всичко с теб вече да е наред и да не се повтарят припадъците!  Praynig Hug А идеятат ти днес да гладуваш е много лоша!  Naughty Яж си нормално, пий солен айран и пак ще започнеш да сваляш. Здравето е най-важно!  Peace

# 146
  • София
Росченка, дано е от кръвното само!Почивай и споко Hug Hug и честити придобивки!
Послушай Сънчето Simple Smile
Вещи, не скромнича Wink просто раците сме си такива!А таблицата си е публична - можеш да сложиш паролата към линка й и воала Party

# 147
Здравейте и от мен. Първо на ЗлаВещица едно пролетно  bouquet .
.Поли. , все те подминавам без поздрав, мила Embarassed . Специално за теб Hug

Сега да поискам и ПОМООООООЩ...
Почнах от 66кг, на третия ударен ден сутринта- 64.700, на следващия- 64.900 и днес (пети ден)- пак 64.700. На практика се оказва, че всичко на всичко съм се простила с някакви 1,3 кг #Crazy . Виждам,че коментирате продължителността на ударния етап. Как ще ме посъветвате да процедирам сега при това положение Sad ? За справка: ям по 1 кис. мляко, не повече от 1/2 чаша прясно с кафето, хапвам пилешко печено във фурната, закусвам с трици... незнам. Къде може да ми е проблема Rolling Eyes ? К'во да правя Cry ? И за хляба (тричавия) исках да питам какво му е ограничението? Според количеството сложени трици ли?
Ох, помагайте. Не съм се отчаяла, защото съм смъкнала сантиметри от талията (само от нея #2gunfire ), но имам нужда от упътване, защото... целия зор ще излезне напразен Cry

# 148
Благодаря ти Masha   bouquetДа ви кажа решила съм да пробвам ударния само с риба-обожавам риба и мога да ям много от нея.Пробвах  първия път с месо .......но... Embarassed се изложих,но това няма никакво значение,решила съм да опитам пак.

# 149
Ами честно казано то не беше точно припадък...или знам ли аз, загубих съзнание сякаш за секунди, оба4е се свлякох в ръцете на Васил, при това се случи в Мола и сума ти хора ми се виснаха на главатаа- беше ми притеснено и още повече се сдухах и моят Васко реши, че съм бяла като платно и щяло да ми изкочи сърцето и ме закара в една частна клиника в Зоната и цяла нощ ( е 4-5 часа...) ми пускаха във вените на крака(! Shocked !) глупости. Кръвното ми беше 75 на 45  Crazy #Crazy Направо си бях загинала геройски... Но сега съм ок. Принцът ми го мери на всеки кръгъл час Grinning ( поне нещо хубаво от цялата работа- остана си вкъщи днес  Party )
Благодаря за подкрепата!Дано сваля тези гадни кг. Сън, няма да гладувам, но...ще хапна просто по-малко днес. Иначе съм заредена със солен айрян.
А относно изследванията- ще ходя на пълен преглед следващата сряда, пък да видим!
 Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт