Дюканският режим е най-достъпен и любим - 89 тема

• 41 943
  • 1 002
  •   1
Отговори
# 495
  • Провинция
Смърфиета,ами какво да кажат хората,които по принцип не пият алкохол?Дали те ходят на заведения,на гости и др.?Аз не мисля,че Дюкан ни ограничава толкова много-има доста голям избор.
Калатея,нямя грамаж за храната.Ядеш колкото можеш и когато ти се яде.По-често по добре.След няколко дни сама ще си регулираш количествата.Важното е да не гладуваш.
Kurnianos,аз ям тонове яйца пък нямам холестерол.

Значи Naughty

Дюкан казва, че средно 1 кг на седмица се сваля през смесения режим. А за задържането на теглото се умножават броя на свалените кг по 10 - ако си свалила 5 кг по 10 дни = 50 дни трета фаза.
Всичко е относително.Може за седмица,може за месец.Зависи от метаболизма.

# 496
 smile3521 newsm10
Който има желание - ще намери начин
който няма желание - ще си намери причина.

# 497
Аааа и още нещо могат ли да се ядат ядки слънчоглед да не се прекалява разбира се но...

# 498
  • София
Смърфиета, едно от основните неща в режима е настройката да се освободиш от излишните ккилограми. Не случайно казваме и повтаряме, че се сваля с добро настроение и позитивна нагласа.  Peace Без това всеки един режим, не само Дюкан, е обречен на неуспех. А мрънкането ти за липсата на режимни неща по заведенията не ми се вижда много сериозно.  Crazy Като отидеш на ресторант можеш ли да си поръчаш зелевата супа да речем, или пуешките кюфтета на Търмънд, или 50 гр кашкавал и 1 морков?
Елена, разликата е зашеметяваща, и според мен вече си добре   bouquet
Калатея, няма минимум грамаж, ядеш, докато се нахраниш. За закуска - тричава палачинка и айрян, кисело мляко с трици, яйца с извара бъркани.... За 15 кг най-добре редувай 5/5 с 5 ударни дни. Добре дошла и успех!  bouquet
Курнианос, по 2 яйца на ден не са много. Ако се притесняваш за холестерола, яж по 1 жълтък и колкото искаш белтъци, или въобще не яж жълтъци. Ако нямаш проблеми, 2 яйца няма да ти навредят. Peace Къв слънчоглед, бре жено! Я разгледай пак 1 стр.  bouquet
И още нещо - не правете планове, Дюкан е непредсказуем. Кажете си , че ще бъдете режимни, докато постигнете целта си. Просто и лесно. Peace

# 499
  • Пловдив
Аааа и още нещо могат ли да се ядат ядки слънчоглед да не се прекалява разбира се но...
Това е майтап, нали  Rolling Eyes Моля те, кажи че се майтапиш  ooooh!

# 500
  • Пловдив

# 501

НИкакви ядки Naughty

# 502
  • София
Орелийкааа чак сега ти стигнах до въпросчето за рибеното масло и другите неща. Ще ти кажа аз какво правя: всичките ги пия вечер преди лягане. Така престояват в организма ми поне 6-8 часа и каквото има той да си взима от тях, го взима. На другия ден към 10 ч си ям триците. И те си взимат каквото си взимат.

# 503
Здравейте слънца мои  Hug Hug Hug
Добре дошли на всички новички   bouquet
Честито на всички с минусчета   bouquet
Елена, Пухче страхотни сте   bouquet
Росченка, надявам се че вече си по-добре. Соленият айрян е страхотен за хора като нас с ниско кръвно. Възползвай се от това.
Аз нямам много време за писане, понеже ми се налага да работя и събота и неделя до края на този месец.  Вече се чувствам по-добре и продължавам.
Лека и спокойна нощ на всички!

# 504
  • Пловдив
Вещи, много симпатичен вълк, я дай нещо по-хард  Mr. Green
Забравих да кажа - Пухче, изглеждаш много променена и отслабнала, браво   bouquet
Елена, страхотна мацка си, според мен нямаш нужда от повече, но ти си знаеш най-добре  Heart Eyes
Смърфиетка, я се стягай, нещо друго ти е докривяло и сега айде Дюки виновен  Crazy Помня, че за 5 ударни свали 4 кила, което е супер резултат, не си качила килограмите за 1 месец, че да ги свалиш за толкова  Peace По заведения спокойно можеш да си поръчваш скара, както са ти казали момичетата  Peace

# 505
  • Пловдив

# 506
  • Провинция

# 507
Халеева Kissing Heart И това е решение, 6 омеги на вечер, бау Outta Joint hahaha

Относно режима - това ако е режим с ограничения не знам какво да кажем за  другите.. Всяка диета е ограничителна, Дюкан дава толкова възможности, а и момичетата са се постарали да ни улеснят максимално с хиляди остроумни идеи, за носенето на режимна храна на работа и прочее..
Аз не обичам ходене по заведения по принцип, но когато се е случвало съм поръчвала месо и салата или само месо... Не пия по принцип, та алкохола не ми е бил проблем, но той така или иначе не е препоръчителен за никой режим..
Всъщност написах нещо съвсем друго преди малко и то е, че отивам да си лягам и да се тръшкам заради ограничаващия режим, който съм имала неблагоразумието да започна и ще си хапна малко семки за утеха, какво толкова, аз само малко! Joy

Рос4енка, радвам се, че си добре, изкара ми акъла вчера, аз съм припадала от ниско кръвно - ужасно е и ми стана много мъчно! Hug lovekiss

Който има желание - ще намери начин
който няма желание - ще си намери причина
.

Това си го принтнете и си го лепнете над бюрата! Peace

Лека нощ и успешна нова седмица! Усмвики, усмивки, усмивки! Kissing Heart

# 508
Ей, ама нямате изчитане  Crazy
Завърнахме се благополучно от морското пътешествие  smile3548 И двамата с мъжо си имаме по -1 кило бонус.. А какво ядене падна  eat
Утре сутринта ще сменя лентичката, дано кантарът да не се отметне  Twisted Evil

# 509
Честно казано не мога да разбера някой като каже "Лелееее ми то трябва да се ограничавам".Ами извинявайте,ама то всички или поне повечето сме стигнали до тук,точно защото не сме се ограничавали или сме си угаждали на з......ците.Ако искаш да изглеждаш и да се чувстваш добре ще трябва да се ограничиш.Хубавото при Дюкан е,че ти дава някаква надежда,че и след това ще успееш да си задържиш постигнатото.Не е чак толкова трудно да се вземеш в ръце и да си кажеш,че за няколко месеца ще се лишиш от някои удоволствия.А определено, тук тези лишения не са чак толкова много,както в други диети.Аз лично не съм срещала диета в която да се толерира употребата на алкохол и сладкиши.Вярно,че има разни измислени диети където за 1-2 седмици сваляш 10-тина кг,ама само месец-два след това не само си върнал килограмите си ами има и бонус към тях.Така че ,както някой тук беше казал,за който не може да приеме ограниченията "Да си стои дебел".Съжалявам,ако съм била рязка.Не искам да обиждам никой.Просто такъв начин на мислене за мен лично е пораженчески.
 Heart Eyes Hug

Елена 82 изглеждаш като ученичка   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт