Дюканският режим е най-достъпен и любим - 89 тема

• 41 885
  • 1 002
  •   1
Отговори
# 735
  • Пловдив
С бонбони Солано няма да отслабнеш  Confused

# 736
  • Пловдив
Тук да не би да има нравствена полиция и всеки кривнал от нормите и режима бива оплют и порицан?
Не мога да закусвам поради ред причини, няма да ги коментирам. Направо обядвам, или в най-добрият случай хапвам нещо към 11ч. Едва ли това е толкова фатално, а пък ако е, ще ви го напиша после с големи букви, че да сте сигурни, че съм се провалила щом не закусвам. И други след мен да не правят тази грешка.
Няма да пиша повече, просто накрая на 5те дни ще дойда да дам отчет.
Приятно отслабване на всички.

Не, тук сме по-лоши от полиция. И не само плюем, е и бием. Щом се налага.
Никой не ти казва нещо лошо, напротив, всеки се мъчи да ти помогне. И ти казва как би могла да отслабнеш. Твоя си работа, щом не искаш да се вслушваш. Просто си е за сметка на отслабването. Всеки си решава сам за себе си - какво иска и какво не иска. Насила никой никого нищо не кара да прави.

# 737
.....
Това за чая и сланинките (за по-бързото ми разграждане) вярно ли е? Аз пия чай само чист-без подсладител и мляко-натюр!
Аз съм ходила при доц. Байкова и тя ми го е казвала това за чая

# 738
  • софия
Вещииииии,не вълк,днес глутница трЕбЕ да пуснеш.Момичета,това което го споделят баш Дюканките ,не е с цел да ви хокат,а да споделят с вас полезния си опит(за тотално неразбралите - ЗА ВАШЕ ДОБРО)Не се сърдете и фръцкайте за глупости.
От съм много бърза,тя Вещито, пак ме изпреварила Mr. Green

# 739
Аз имам един въпрос,който не ми стана много ясен,докато четох книжката-решила съм да правя 5 дена ударен режим  и 3/3 втора фаза,как става точно преходът от първа към втора фаза -първо 5 дена само протеини,после 3 дена пак само на протеини и 3 дена протеини и зеленчуци,т.е. общо се събират 8 дена на протеини,от които 5 ударна и 3 втора?Нали така?

# 740
Извинявам се,че ще се изкажа,понеже съм от новичките,но наистина е супер дразнещо като чета някои неща.На първа страница има обяснено подробно всичко от-до.И пак-трици не се ядат,закуска не се спазва,хапват се допълнителни неща,които по никакъв начин не са позволени в режима,хапва се купешка кайма.Какво да кажа не знам.И после четем-Тоя режим не ми действа,защо задържам,защо не свалям като другите?Еми ето защо. Пък като не харесвате някои неща,защо не потърсите диета,която е по-подходяща за вас.И на мен не ми допада да ям месо.за извара да не говорим...ама искам да отслабна и си ям и това е.Не искам да съм груба,но това е.

# 741
  • София
Барчела - Може ленено семе, но като част от количеството трици за деня.
Опитай да си направиш от десертите в http://dukanskirecepti.wordpress.com/
Бързо десертче - кис. мляко с извара и подсладител + ванилия. на Зелено човече  Heart Eyes
Хубаво е и да включиш супички.
Вещи    bouquet

# 742
  • Пловдив
Славе, аз по принцип съм от сръдливите, много ми докривява и от най-малкото. И знаеш ли какво - винаги губя от това. Всеки, който се сърди губи, ако размисли и не го направи може само да спечели. Така е и тук. От сръдни няма полза, има полза да размислите и да прецените кое е най-добре за вас.
Славче   bouquet

# 743
здравейте
днес ми е шестия ден от ударния етап. чета Ви всеки ден и това ме амбицира да издържа. закусвам с 2 варени яйца, на обяд ям 1к.мляко верея а вечер бяло пилешко месо и пия повече от 2л.вода.

# 744
Добър ви ден  Hug
Да питам аз за дъвките-може ли newsm78,
 като казахте, че бонбони не може  Rolling Eyes
Направих си днес палачинки-горе долу стават за ядене  Mr. Green

# 745
Вещи,  newsm51 Понякога и аз се изморявам много и ми става много криво.  Tired Но все пак, тези хора се единици, а всички останали тук наистина се нуждаят от подкрепа и я заслужават!  Hug Heart Eyes
Зазу,видях те каква си сладурка! HugЗа бебо  love001 Та сега на въпроса:Според мен ти просто бавно и славно се предаваш.Я помисли малко,ако устискаш още известно време,колко по-леко и комфортно ще се чустваш в собственото си тяло!И има ли смисъл да се чувстваш постоянно виновна.Ти си тази, която трябва да изпълзи от дупката в която си попаднала!А ние можем да ти подадем ръка.С теб сме,сега ти си на ред! Hug Hug Hug
...........
Зазу, Славе го е казала чудесно!  newsm10
coccinella, добре дошла и успех!   bouquet Браво за постигнатото до тук!  smile3501
tan4eto83, закусвай кисело мляко с трици или тричава палчинка, или дюканско кексче - влез на страничката с нашите рецепти (има линк на 1-ва стр.) и си избери нещо.  Peace
Барчела, прави си режимни сладкиши и чж от тях. Солано не може.  Naughty Peace Минусчета ще има, само бъди стриктна и търпелива.  Hug
Тики-так, като стигнеш до 2-ра фаза, започваш с ПЗ-дните.  Peace
intrigantka, опитай да вкараш и междинни закуски и си набави овесени трици.  Peace
Лео, дъвки без захар може, но внимавай с количествата заради сорбитола.  Peace

# 746
  • Sofia
Купих си овесени трици и точно да пиша, че започвам от утре да закусвам и видях, че точно това обсъждате. В магазина момичето ме попита: "От кога сте на диетата?" без изобщо да сме говорили. Joy
 Иначе изядох една зелена салата - първата ми салата от 8 дни. Laughing Имахме рожден ден в офиса, но не се изкуших естествено, а и колегите ми са само мъже и не досаждат. Laughing
 Сега ще си спретна един документ с рецепти и ще си го разпечатам... Hug

# 747
.....
Това за чая и сланинките (за по-бързото ми разграждане) вярно ли е? Аз пия чай само чист-без подсладител и мляко-натюр!
Аз съм ходила при доц. Байкова и тя ми го е казвала това за чая

Peace  bouquet  Благодаряяяя ти!
след работа ще мина да си купя триците и чайче за утре.

# 748
през деня съм на работа и в офиса постоянно има клиенти и няма как да имам междинни закуски. А трици в Добрич не успях да открия Sad

# 749
  • софия
Цитат
Публикувана от: ЗлаВещица  
Вмъкни Цитат
Славе, аз по принцип съм от сръдливите, много ми докривява и от най-малкото. И знаеш ли какво - винаги губя от това. Всеки, който се сърди губи, ако размисли и не го направи може само да спечели. Така е и тук. От сръдни няма полза, има полза да размислите и да прецените кое е най-добре за вас.
Славче  

Може да си от сръдливите,но ще си ходиш слаба! smile3521А и имаш търпение,да се занимаваш с нас,децата,работата.Като те гледам,думата "сън" е непознат термин за теб.И дойде някой,от нейде и се фръцне.Малко уважение поне да проявяват. Hug И това не е подмазване,чистата истина е.Вярвам ,че и другите момичета са на това мнение! Peace
Интригантка,малко ти е яденето.Колкото повече и по-на често ядеш,толкова по-добре.

Общи условия

Активация на акаунт