Дюканският режим е най-достъпен и любим - 89 тема

• 41 903
  • 1 002
  •   1
Отговори
# 750
Кокинела, привет, добре дошла и честити 2 месеца с Дюкан  Hug
Аби, няма да мога миличка за 29.03. Успех на майка ти и сестричето! И как да не виждаш разлика, та тя е очевадна. В сряда ще чакам да разказваш за срещата  Heart Eyes
Тик-так, правиш си ударната фаза и после почваш втора с ПЗ  Peace

# 751
Sun, благодаря за съвета  bouquet Heart Eyes
Отивам още днес да си купя трици.

# 752
Абе момичета, стоя и си мисля ... що да мъчим тези, които искат да си стоят дебели?  newsm78
Щото сме добри, нищо, че ни заклеймиха като нервозни.  Grinning

Славе, аз по принцип съм от сръдливите, много ми докривява и от най-малкото. И знаеш ли какво - винаги губя от това. Всеки, който се сърди губи, ако размисли и не го направи може само да спечели...
Сега те харесвам още повече. Може да ти е странно, но мъжът ми е същият като теб. И прекрасно те разбирам.  Hug

Последна редакция: пн, 24 мар 2008, 16:54 от Abrakadabra

# 753
Лео, дъвки без захар може, но внимавай с количествата заради сорбитола.  Peace

Благодаря  Hug  Hug Heart Eyes

# 754
Много съм отчаяна от петък до днес нито едно минусче. .Пия само кока-кола лайт и ям бонбони солано
КАКВИ СА ТЕЗИ БОНБОНИ СОЛАНО?!? ТА ТИ ЗАТОВА ЗАДЪРЖАШ Stop
Тук да не би да има нравствена полиция и всеки кривнал от нормите и режима бива оплют и порицан?
Не мога да закусвам поради ред причини, няма да ги коментирам. Направо обядвам, или в най-добрият случай хапвам нещо към 11ч. Едва ли това е толкова фатално, а пък ако е, ще ви го напиша после с големи букви, че да сте сигурни, че съм се провалила щом не закусвам. И други след мен да не правят тази грешка.
Няма да пиша повече, просто накрая на 5те дни ще дойда да дам отчет.
Приятно отслабване на всички.
Мирама, аз като започвах диета, си избрах такава, която да ми допада и да мога да спазвам. Ако тази не ти харесва има десетки други, които могат да са ти по вкуса. Аз например не съм съгласна с мазната диета, но не влизам да се карам на момичетата, някак си не върви, нали?

# 755
Момичета някой да знае до колко часа работи този магазин Диетичният магазин на Плиска, от страната на хотела, до спирката на автобус 72 newsm78

# 756
Тръгвам от 78,6 кг,целта ми е да сляза под 60.Доста амбициозно,ама трябва да се справя Blush Преди да забременея бях 54,най-тъпото е,че не надебелях по време на бременността , а след  това, от седенето вкъщи,лека- полека започнах да качвам, накрая се озовах в това положение.Може би защото не надебелях веднага ,а стана постепенно,затова и  май малко свикнах вътрешно донякъде с тези килограми.Това е  Hug
Тики-так, аз успях от 74-75 да стана 60 за 4 месеца, така че е напълно възможно. Успех!

# 757
Добре, сбърках с бонбоните още сега ще ги дам на децата.Аз си помислих че като заместител на сладкото сигурно ще може нали са с подсладител.Моето мнение е,че по-добре да ни се карате на нас начинаещите за да не бъркаме и хапваме от което не трябва.Благодаря ви.

# 758
Не смятам, че съм се скарала на някого, но и реакциите за това, че не закусвам бяха все едно извършвам престъпление, а това е единственото нещо, което не правя.
Няма повече да се намесвам в темата, явно тук не е за мен. А диетата ще продължа да си я спазвам.
Приятен и успешен ден и седмица на всички.

# 759
Здравейте момичета!
Някой ползвал ли е новото антицелулитно мазило на Ейвън... Поръчах си го и веднъж се намазах, но дори не ме затопли , като другите такива...

По повод каране и сърдене, покрай диетата малко съм се поизнервила...

# 760
Здравейте милички Hug Аз чак сега се вклчючвам,че водихме Марти на лекар изписаха ни АБ Sad и сьответно 2 седмици щее си стои вкьщи,а аз с него не мога да работя Confused На всичко отгоре имахме и гости и сьвсем CrazyСега ги изпратих моите да се разхождат и ми остана малко свободно време. Иначе сьм си сьвсем режимна,мисля да изкарам още 2 дни на ударен етап.Още не сьм си избрала схема по ,която да карам П/ПЗ. Нямам много кг за сваляне и не знам кое ще е по-правилно . Какво ще ме посьвествате?   Hug Heart Eyes Hug

Отивам да чета назад

ИИИи забравих да се похваля,че имам -300гр.

# 761
  • Варна
Здравейте момичета Hug
Много рожденици, месечинки и свалени килограми   bouquet
На новите момичета - добре дошли и успешно сваляне с режима  Hug

Толкова се радвам, че до 29 (срещата в София) остават само 4 дни  Mr. Green

И нещо смешно - докато си лежа днес на целутрона, чувам се обясняват (клиентка и козметичка) за нашия режим, наострям уши и какво да чуя : "всяка вечер се пиело по чаша бяло вино и можело уиски с кола лайт"  ooooh! Щях да падна от леглото от смях  Joy Joy Joy Като излязох, ги попитах дали са го прочели в книгата, щото аз за 10 месеца с режима незнам такова нещо  hahaha

# 762
Взех си трици.От днес почнах и такова чудо да зобя Crazy

Абе, къде ви е срещата?
Може да ви се натресем с Лео и Мънки Mr. Green

# 763

"всяка вечер се пиело по чаша бяло вино и можело уиски с кола лайтooooh! Щях да падна от леглото от смях  Joy Joy Joy
Следващия път ходи не целутрон с "тигана".
ВСЕДЮКАНСКА СРЕЩА НА 29 МАРТ В СОФИЯ
(заведението е до ул."Шипка" при канала)
потвърждения на лични с мобилен номер. Последен срок за записване - преди 29-ти март. newsm47

# 764

Общи условия

Активация на акаунт