Дюканският режим е най-достъпен и любим - 89 тема

• 41 916
  • 1 002
  •   1
Отговори
# 765
Още не сьм си избрала схема, по която да карам П/ПЗ. Нямам много кг за сваляне и не знам кое ще е по-правилно . Какво ще ме посьвествате?   Hug Heart Eyes Hug
Аз имах много повече от теб за сваляне, но заради удобството избрах 4П/3ПЗ. Така петък, събота и неделя съм на ПЗ и уикендите минават много лесно и приятно. Най-ефективен си остава 5/5.

Бачито, какво стана със срещичката? Да помагаме ли? Или ти вече си резервирала, ама ни държиш в шах до петък вечерта?  Wink

# 766
Аз само с химихала дейстав Simple Smile) Другите фчелички резервират утре заведението. Да вземат да информират народонаселението след тестването  Wink
Бомби, тя срещата е за всички   chef

# 767
Мирама, ти май не искаш да разбереш, че тук всички сме си променили не един и два вредни навика, според режима на Дюкан. Момичетата съвсем учтиво ти обясниха, че по него закуската е задължителна и то не каква да е закуска, а да има протеини. Аз от 17 години не бях закусвала, но започнах. В началото се насилвах, но вече ставам сутрин с чувство на глад. Ако се опиташ и си наложиш да закусваш сама ще се убедиш, че не е толкова неприятно. Никой тук не те е обидил. Дава ти се съвет, а ти сама си решаваш с какво ще се съобразиш и как ще си спазваш режима. Но той или се спазва стриктно, или просто не е този на Дюкан.  Hug

# 768
Аз само с химихала дейстав Simple Smile) Другите фчелички резервират утре заведението. Да вземат да информират народонаселението след тестването  Wink
ми каж къде е де Whistling

# 769
  • Universe
Абе момичета, стоя и си мисля ... що да мъчим тези, които искат да си стоят дебели?  newsm78

Хайде да направя едно обръщение към сърдитите млади хора. Hug
Момичета, започнах режима след като 7г. съм била лакто-ово-вегетарианка, в комбинация с факта, че от 1974г - не закусвам. Никога не съм си позволила да мрънкам, че мразя това или онова, защото установих, че Дюкан работи и трябва да спазвам предписанията. Е - вярно, че не закусвам супер обилно, но триците си ги приемам около 11 часа /все пак е до обяд/ и към 13-14 часа обядвам.
Единственият въпрос, който съм задала във връзка с предишния ми начин на живот е бил - дали има дюканки, спазващи постите.
Спазването на режима е въпрос на личен избор, но след като сме тук /във форума/ обсъждаме РЕЖИМНИТЕ проблеми, а не нарушаването му. И на мен ми се яде еди-що си, ама като го изпиша и започнат 10 човека да слюноотделят, по-добре ли ще ми стане?!? Или друг вариант - ох..... днес прегреших ... Сега трябва да почнем да те успокояваме ли?!? Омръзнало ми е от диетични форуми, в които след това изречение следва "Осанна и утре е ден!". Точно това ми харесва тук - тигана на Вещи. Но, моля Ви, пощадете и нея, и нас! Praynig
Съжалявам, ако съм рязка, пък  и едва ли ще си позволя повече тоя тон! Но като съвестна дюканка, изказах личното си мнение, зад което заставам.
Привет на новото попълнение  Peace!
Радвам се да видя тук и останалите стари муцуни    bouquet

И НА ВСИЧКИ ВИ ЖЕЛАЯ УСПЕШНА СЛАБИТЕЛНА СЕДМИЦА, ИЗПЪЛНЕНА САМО С ПОЛОЖИТЕЛНИ ЕМОЦИИ!!!

# 770
ми каж къде е де Whistling
Още ве съм направила връзка, но утре до 16 часа ще го знаем. smile3506

# 771
  • софия
Момичета,ето ми най-прЕсно снимано тЕлото! Mr. Green
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=5449051
И вижте каква красота си имахме преди малко в Младост!
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=5449152

Последна редакция: пн, 24 мар 2008, 17:57 от slave

# 772
  • Sofia
Е,тя срещата до нас. Живея на "Канала", до Консерваторията. Laughing

# 773
Здравейте  Simple Smile

tan4eto83 Играчка-плачка
добре дошли  Hug и скоро да се похвалите с многооо ------

kremena  
честитит -300гр   bouquet

и на мен ми е ред да ме налагат с тигана  smile3538
 днес пих 3 в1  Embarassed
и още нещо което ми се случва от време на време  да ям е млякото с 0.2% в моя квартал няма нищо с 0.1%  Cry

Славе добре изглеждаш  Peace и което е най-важно не личи да ти тежи режима  Wink

# 774
Момичета,ето ми най-прЕсно снимано тЕлото! Mr. Green
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=5449051
малииииии, тва за колко време Crazy
разликата е  Crazy
браво, супер Hug
ох, давайте снимки, искам да виждам, че наистина има ефект Flutter
по този начин ми действате Heart Eyes

# 775
  • софия
Bombe,в петък правя 2 месеца с Дюканките!

# 776
Славе, браво, браво  Hug Hug  Изглеждаш като 2 различни жени  bouquet

# 777

Тики-так, аз успях от 74-75 да стана 60 за 4 месеца, така че е напълно възможно. Успех!

Ей- такива постове ми влияят наистина мотивиращо,благодаря ти   bouquet

# 778
Bombe,в петък правя 2 месеца с Дюканките!
ох, действаш ми някакси......отслабващо Crazy
като те гледам и се нахъсвам още повече Hug
вие сте ми като виагра Crazy
ох...ох....искам още Twisted Evil

# 779
  • Провинция
Момичета,за спора от снощи за "Културата"-аз 4 месеца и половина ядях само това мляко и свалих малко кг и много сантиметри.Ако 4 номера на дрехи по-надолу е нещо.Пак Ви повтарям-ако кантара има застой,хващайте сантиметъра.Сега ям домашно,подквасено собственоръчно и пак свалям.
Славе,изглеждаш супер  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт