Дюканският режим е най-достъпен и любим - 89 тема

• 42 984
  • 1 002
  •   1
Отговори
# 780
Момичета,ето ми най-прЕсно снимано тЕлото! Mr. Green ...
Еее, най-после да те видя!  Grinning Разликата е очеизвадна! Бравос!  smile3501 Супер си и преди - излъчваш живот. На онази снимка с ягодобера си страшна сладурана.   Heart Eyes  Hug

# 781
Може ли да попитам нещо "ветеранките" и тези, които са по-наясно с режима..
Каква е максималната продължителност на диетата  newsm78 Има ли такава  newsm78 В смисъл - Дюкан препоръчва ли някакъв период или .. Защото ако имаш да сваляш 30-40 кг.. И това означава цяла година да си само на месо  Rolling Eyes Това не е ли малко крайно..

# 782
позаслабнало русо пухче, гледам че си постигнала страхотен резултат Peace и да те питам колко време ти отне и колко дни прави ударният етап newsm78?

# 783
Момичета,ето ми най-прЕсно снимано тЕлото! Mr. Green
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=5449051
И вижте каква красота си имахме преди малко в Младост!
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=5449152

Славе страхотна разлика.Поздравявам те за тьрпението и волята   bouquet
Това мляко Култура не сьм го виждала до сега? Има ли го в Метро,Сани,Кауфланд?
  kalaka много ти благодаря. И напьлно те разбирам за млякото-в нашия квартал не продават никьде обезмаслено мляко-ни прясно, ни кисело,нито някакви хубави меса,нито даже пуешка шунка. #Cussing out

Последна редакция: пн, 24 мар 2008, 18:14 от kremena

# 784
И това означава цяла година да си само на месо  Rolling Eyes Това не е ли малко крайно..

Не знам ,ама като гледам списьк на първа страница има момичета на тоя режим от мин зима,които още са в 3-та и вече в 4 та аза. Така,че явно продьлжава дьлго.

# 785
И това означава цяла година да си само на месо  Rolling Eyes Това не е ли малко крайно..

Не знам ,ама като гледам списьк на първа страница има момичета на тоя режим от мин зима,които още са в 3-та и вече в 4 та аза. Така,че явно продьлжава дьлго.

Не говоря за 3-4 фаза - само за 2ра, през която се свалят кг-те .. То е ясно, че после може да се посвали или качи още малко.. Но наистина въпросът ми е за продължително прилагане.. Организмът не привиква ли  Rolling Eyes . и така да се губи ефекта от "диетата", защото това вече му става "нормалното" хранене  newsm78

# 786
Славе, изглеждаш съвсем различна, и Браво за постигнатия резултат  Peace
La Bomba, виж аз кво шкембе махнах за има- няма 20-тина дена с Дюкчо  Embarassed
Чуството е страхотно, а и от последната снимка е минала цяла седмица. Има още какво да се желае, но съм сигурна, че ще се справя с помоща на всички твърдо режимни момичета  Hug
Не съм от редовно пишещите, но се опитвам да мина всеки ден през темата  Sad  Действа ми добре на психиката  Mr. Green

Последна редакция: пн, 24 мар 2008, 23:25 от amerie

# 787
Славе, браво, много добре изглеждаш. А снимката на дъгата ме изкефи много. Hug
Кремена, Културата я има в Билла и Хит, предполагам и на други места, но аз от там си взимам  bouquet
Духи Пухи, имаме свалили над 40 кг с режима и с перфектни кръвни показатели, тъй че, може.Продължителността не се отразява на свалянето. Е, не е като първия месец, но с равни темпове  Hug
Калака, що така, не повтаряй. Hug
Амери, браво за шкембо, мнооого си личи , наистина голяма разлика. Peace

# 788
  • Пловдив
Аз съм на втора фаза повече от година. Само за Коледа и Нова година преминах на трета за две седмици и отново се върнах. Ами свалям, по 1 кило на месец напоследък, но не се оплаквам.

# 789
  • София
Бачиии smile3508 Тя срещата близо бре  Wink
Добре е да се правят изследвания все пак.Не съм чела досега за някой, който да има проблем с режима - да му е навредил, освен алергия както при Сън, но тя изключи някои неща от менюто си и е добре.
Аз мисля да включа бирена мая, че ми се цепят ноктите напоследък Rolling Eyes
Славенце, разликата ти е очевадна, не съм виждала предишната снимка, дето пусна, но изглеждаш много добре, а и май се чувстваш така  Flutter Браво!!
Амери и ти си супер   bouquet

# 790
Вещи, чак сега видях, че съм в заветния списък на 1-ва стр.  Embarassed
Благодарност   bouquet
Пилито, те вече стари тез снимки  Wink Трябва да си направя по-актуални, имам и в обиколките разлика  Peace А бе, доволна съм  Grinning

# 791
  • Провинция
Танче83,на режима съм от 29.08.07.Ударния етап ми беше 5 дни.След това минах на 5/5(5ПЗ/5П).До днес се опитвам да ги спазвам,но ако се случи да си прекъсна протеиновите дни със смесени си изкарвам колкото трябва смесени и продължавам пак с протеини.При мен действа това объркване на дните,но за другите незнам.Пробвате за да знаете.От време на време пия и комбинирани витамини.Ям много мляко и яйца(обожавам ги)Но пак повтарям-за всеки количествата са индивидуални.Всеки трябва сам да намери количествата от които сваля.Слушате съветите и пробвате.Много е хубаво да си слаб,страхотно е!

# 792
Славе, супер си!  bouquet
Амери, браво и на теб  bouquet, ще чакаме още по-актуални снимки!
Бомбе, заповядай малко за нахъсване! Това за около 5 месеца!

# 793
tzvety roussimova страхотна разлика и то за 5 мес. Браво   bouquet

# 794
Купих си нови, по-тесни дънки  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт