Дюканският режим е най-достъпен и любим - 89 тема

• 41 870
  • 1 002
  •   1
Отговори
# 795
Здравейте момичета.

Славе страхотна разлика супер изглеждаш.
Амери и аз искам да изглеждам така.

Аз не съм от най редовно пишещите, но чета редовно и съм много стриктна. В най скоро време очаквам да закръгля свалените килограми на 10 (тогава и аз ще сложа снимки).
Сега отивам да чета, че имам доста да наваксвам.
Поздрави на всички и добре дошли на новите.

Приятна вечер.

# 796
Ехоооо Simple Smile виждам хубави снимки и голеееми разлики...Славе, Амери Peace newsm74 Големи хубавици сте!
Честито на всички с минуси!
атракция, честита придобивка Simple Smile
Цвети, изглеждаш чудесно! не мога да повярвам,че на първата снимка си пак ти Shocked Браво! Hug
Духи Пухи, Дюкан пише, че организмът не привиква към чистите протеини и че свалянето може да продължи година(че и повече...) но не знам... newsm78

# 797
Славе, перфектна си, пу-пу нищо общо с оназ симпатична аграрна мадама, дето клечеше над ягодите hahaha Hug Ти усещаш ли, че в събота трябва да черпим, щото правим 2 месеца на режима в петък Joy
Цвети, нямам думи просто, гледам и не вярвам на ушите си Joy Hug
Амери, аз съм те виждала и си супер!
pilito, мен такъв апетит ми отвори тая бирена мая, че ужас направо Crazy Но не при всеки действа така, и мен ми се цепят ноктите Confused
Кремена, в Метро няма Култура, от "нашите" млека има само Верея калций и обикновената Верея 0,1%. Peace
Росченка Hug

Аз пък за пръв път  цъфнах по никое време, два дни по-рано - това трябва да се отбележи някъде, защото не се е случвало от студентските ми години Flushed

Относно триците - аз съм последния човек, който може да дава акъл, при положение, че ги бях отрекла и решила да не ги ям, но поне съм отворена откъм съвети и се вслушвам и не разбирам запъвания от сорта на "няма пък!!!", винаги е добре да се послуша някой с опит... Наместих ги някак в дневния ми хранителен режим. Вярно, че е въпрос на личен избор и никой никого не може да накара насила да яде каквото и да било. Аз избрах да пробвам, за да съм съвършено-стриктна -  до престъпление. bowuu  hahaha

# 798
Атракция, честити нови дънки, скоро да ти оширочеят Hug
Виви , не си се мяркала от сто години,мислех че си се отказала. Hug
Орелия, чудесен пример. Hug
И сега на вашето внимание, от какво ли е отслабнал Лагерфелд 42 кила? Joy
http://dieti.rozali.com/dieti-zvezdi/p512.html

# 799
vivi07, пожелавам ти много  -  Peace
Цвети, супер резултат  Grinning
Атракция, честити ти дънчици  Grinning
Аз мисля да си подновя гардероба, като си стигна целта  Embarassed Само да не реша, че имам нужда от още малко  Mr. Green
Орелия, аз ги пусках снимчиците, ама сега уж да надъхаме Бомбето  Outta Joint Embarassed

# 800
  • UK
  Славе, Амери наистина имате голяма разлика. И аз се надявам някой ден да кача снимки с толкова свалени кила. Направо сте други хора.
  И според мен организмът не може да привикне към тази диета, може да се бори и задържа, ама накрая ще се предаде. А защо не си зададем обратния въпрос, как така организмът не свиква на баничките и мазните пици и не спира да качва Grinning

# 801
Сън, за малко да мине деня и аз да не ти честитя: Браво за успешната половин годинка с Дюкан и с нас! newsm51
Мишле, Честито намаление! Стискам! fingerscrossed
Скорпи, браво за резултата! Почвай смело 2 фаза! Peace
Пилито Hug
dreamy world, Асса, Ла форнарина, Орелия, Кремена - Честити минусчета! smile3501
Спасдиди, Марила- Честит рожден ден на дечица! Много обич и разбирателство! nbirthday
играчка плачка, Miracle, memorgana, Тики-так, Танчето 83, welcome
Свидничка, благодаря и аз за полезната информация! smile3525
Петя Николова, Кремена- бързо оздравяване на дечицата! Clown
Дидиживко, браво на мъжът ти! newsm10 Търпение и при теб ще има резултати! Може да е бавно, но се надяваме завинаги!
Аби, Сън, Присила, Фоли, Свидничка, Дори- благодаря ви за милите думи! Hug Малко ще понаруша режима, няма как. Тъкмо се зарадвах на минусче и сега тия храни... Важното е, че поне от лекарствата малко ми просветна, иначе 2 дена не мога да се надигна, камо ли да свърша нещо. А малчо милия, само на сън го унася! Weary
Лео, Росченка, Орелия, Амери- и вие ще се хвалите така! smile3521 Аз съм супер доволна, че открих този режим и се смалих толкова! Мъжът ми днес сподели обаче, че се притеснява дали правилно ще преценя докога да отслабвам, да не прекаля!
Амери,  и аз така, пускала съм ги тези снимки преди, но сега да надъхаме Бомбето! Laughing
ШУШИ, и аз питах за новата антицелулитна серия на Ейвън, но явно още никой не я е пробвал. Ще ми се да си я взема!

Последна редакция: пн, 24 мар 2008, 18:46 от tzvety roussimova

# 802
  • Провинция
А мене що ме не спомена,а?

# 803
Пухче, аз бях първата ,дето те похвалих вчера, веднага след като пусна снимките! newsm03
Но и сега ще го направя, ти  заслужаваш едно голямо БРАВО, че постигна толкова голяма разлика, при това, че беше затруднена да спазваш режима! newsm51

# 804
Ето и моя снимка, колаж, който е и в албума. Първата снимка е със замазано лице, защото обсъждахме дали да ни се виждат лицата или не, и си играх малко за проба.
По-скорошни снимки съм си правила сама, но не се вижда нищо.
И без четки сега, подчертавам, че съм на 10 санта платформи на трета снимка и затова изглеждам по-слаба.

След малко махам обаче.

Последна редакция: пн, 24 мар 2008, 19:40 от Орелия

# 805
Славе от последната снимка ,която показа и сегашната -разликата е фрапираща
готина мацка си smile3501
Амери Peace
 Орелия Peace
tzvety roussimovа-страхотна разлика Peace

Последна редакция: пн, 24 мар 2008, 19:03 от rivela

# 806
  • UK
  Абе какви 10 сант обувки, бре! То крак не е останал. #Crazy

# 807
Орелия  Peace

Атракция, честити нови дънки, скоро да ти оширочеят Hug

От твоите уши, право в кантара  Grinning

# 808
  • Universe
foli , какъв Лагерфелд, какви 5 лева newsm78  newsm78  Wink
Я виж нашите момичета  bowuu
 - tzvety roussimova   -  Hug Hug Hugне е истина, прекрасен резултат -чак се забучих на страницата  с табличката! Така  ме същиса и пухчето  вчера Shocked
 - Славе, Амери, Орелия - поздравления за постигнатото Peace
 Сън , браво за постоянството - половин година, не е шега работа.
  bouquet - ЧРД на дечицата на Марила с Спасдиди

Еййййййййййй, наистина действате като виагра    bouquet  bouquet  bouquet

# 809
леле мале, леле малееее Crazy Crazy Crazy
Ако удържа един месец без водка и отслабна малко, така ше се нажуляяяя Joy

Общи условия

Активация на акаунт