Дюканският режим е най-достъпен и любим - 89 тема

• 42 016
  • 1 002
  •   1
Отговори
# 105
Фифи, честито минусче!  Hug
Амери, честито минусче!  Hug Бързо оздравяване на малката!  Praynig
Мариаид, честито минусче!  Hug Повече от 5-6 удатрни дни не са ти необходими!  Peace
Евче, честито минусче и на теб!  Hug

# 106
Охххх много ви благодаря момичета! Hug Hug Hug
Какво щях да правя без вас?  bouquet  bouquet    bouquet
Много ми е смешно ,че всеки път ,когато някой ми се обади и ме попита какво правя и аз като кажа "Ами хапвам!" и чувам "Нали си на диета?" ,при което казвам "Ами именно " hahaha hahaha hahaha
Отсега замислям гозбичките за понеделник   chef Ще изкарам още и утре и край!
А наистина ли през втория период се сваля само по 1кг на седмица? #Crazy Аз както свикнах на този ритъм....трябва да се настроя и на тази вълна ако трябва!
 Hug Peace

# 107
  • Пловдив
Добро утро и от мен  afwitch Нищо че вече пладне стана, личи си кой снощи е купонясвал с хубави мъже   hahaha
Кри, честити 11 месеца с Дюкан!  

Лора, на теб честити 4 месеца!

Дори, браво!!!

Клеми, честит ти Рожденик! Да ти е жив ,здрав и много весел!

Сузана, губиш се нещо, и Фанси и тя ... Трябва да намина пак да ви нагледам скоро пак  Mr. Green
Миглена, кисело зеле като започнах ми казаха че може, просто трябва да се внимава, че е доста соленко и задържа вода. Peace
Свидничка, така е, мерките падат по-бързо, но и това ни устройва идеално  newsm10
gecy_75 кажи как да ти казваме на кирилица, че аз съм скарана с маймуницата  Embarassed
Росчо, това е правилното виждане - не е важно мърдането, а посоката - да не е никога нагоре  Laughing
Кати, ще го пребориш това 14-то кило, няма накъде да мърда  newsm47
Мишле, това, че не отговаря някой за нещо означава, че не го знае Simple Smile Много малко хора са ползвали Стевиа и затова няма кой да ти отговори.  
Диманчо, просто според мен трябва да поувеличиш яденето и най-вече месцето.  Peace
Виши, при някои втората фаза трае по месец, при други повече от година   newsm53
Бомбе, а от кога ще си с кантар?  newsm78
Соня, благодаря ти много!  newsm51
Славе, казвай си, такива вести ,нали знаеш, че трябва да ги знаем  newsm47
Ассе, благодаря ти!
Орелия, аз още не съм изчезнала, нищо че съм от повече от година  smile3503
Кремена smile3525 Нуш  smile3501 Горгона  smile3525  Тони  newsm51 Славито  smile3525  Орелия   newsm51  Деница  smile3501  Светланка  smile3525 Насти  newsm51  2в1  smile3501 Правда, чудесен резултат  newsm51  Лео  smile3525 Зарибената  smile3501   tji (кажи и ти как да ти пишем на кирилица)  smile3525 Калака  smile3525 Фифи  smile3501 Амери  newsm51 Мариаид  smile3525 Евче  smile3501

Зазу  Hug Атракция  Hug Мамче  Hug Джуфка  Hug Ики  Hug Бачи  Hug Мънки  Hug Бибиан  Hug Бейби  Hug Цвети  Hug Съни  Hug Пиги  Hug Пиле  Hug Сноу-Анна  Hug Джини  Hug Кукумяу  Hug Марта  Hug Соня  Hug Бубе  Hug Пепелно  Hug Катя  Hug Марини

# 108
Леле леле колко прегръдки  Hug Hug Hug

# 109
  • Sofia
Днес ми е 6-ти ден на ударния режим. Никакви прегрешения, дори ми се струва, че много малко ям - малко ми е слабо, а имам много работа. Едно кисело мляко /Верея 0,1%/, пилешка пържола и 1 Кока-кола лайт ми е за деня, докато съм на работа. Вечер крема сирене 0.2%, варени яйца и вчера намерих едно кълцано пилешко месо в Била /има подправки, но ми се струва, че са в нормата/. Аз имам проблем с месото-над 10 години бях вегитарианка и изобщо не го харесвам, така, че е добре да е поне с подправки... Laughing Мисля и утре да съм на такъв режим и от понеделник да включа някоя салата. Wink
 Нямам кантар в къщи /обещаха ми подарък Wink/, но определено има ефект.
 Влизам да чета по малко, за да се "надъхвам".

# 110
Вещи, дай местенце за едно ЛС  Praynig

# 111
Здравейте и от мен в новата тема. След малко задържане, кантара пак тръгна надолу и май съм свалила още едно килце, но все още няма да променям линийката си. Ще изчакам, за да съм сигурна. Ми аз така като гледам скоро ще достигна целта си, но честно казано ме е страх от тази трета фаза и незнам как ще я започна. Имам чувството, че вкуся ли веднъж картоф и край, само това ще ям/ невероятно, но картофите ми липсват най-много/. Май щи трябва предварително да си подготвя меню и така да действам. Какво ще кажат третофазничките, а?

# 112
Сън, мисля, че ти ми писа за желираното кис. млекце - НевЕроятно стана  Peace Втори ден ям като невидяла  Mr. Green
Вещи, много мило  Hug
Колко малко му трябва на човек понякога  Grinning

# 113
  • Варна
ИСКАМ ДА СЪМ СЛАБААААААА знам че нямам много за сваляне ама ми тежат  Crossing Arms

# 114
Добро утро!!!! smile3533
Вещи, Амси, Гуди, както винаги перфектни, мерси newsm51
Лелее, 6 стр. от сутринта, вие не спите ли? Вилняхте като невидели снощи и пак рано станали. То затова толкова намаления отчита темата, да са ви честити Hug
Аз още реанимирам, ще ми държи до следващия петък  newsm08
Кри, честити 11 месеца с режима. Да са ти честити и свалените килца, твоето си е своеобразен рекорд, май никой не се е похвалил още с толкова свалени само с Дюкан. Поздравления  love001
Лора, Правда и на вас честити месечинки с режима. Hug
Честит рожденник, Клеми, да е жив и здрав, много да те радва и само щастливи мигове да споделля с теб. newsm59
Свидничка, поздравления smile3525
И накрая да споделя един факт, може някой да го е отчел досега, но аз чак сега се светнах. Значи, меря се поне един час след ставане. Защо? Ами защото забелязах, че ако се меря веднага след ставане и тоалет, кантарев отчита между  200-500 гр. +. Нямам обяснение, предполагав , че мъзъкът ми се изпарява междувременно, но е факт newsm53
Хубав уикенд ви желая с много положителни емоции newsm51

Последна редакция: сб, 22 мар 2008, 14:17 от foli

# 115
  • Стара Загора
Вещи как се губя в сряда ви пусках кафето в 4.30 сутринта .Снощи излязох на балкона ама Перлито и Фоли като ми удариха по един лакът в ребрата и аз се прибрах пък се навъдили и едни нови ненаситници Joy Joy Joy
Ти ела че да се съберем и с Фенси че от един месец не съм я чувала .
Честито месечинки на Лора, Кри и Правда и нали знаете никога назад .
Свидничка браво момиче !! smile3525

# 116
Много ви благодаря за сьветите Hug Heart Eyes Hug

И аз да се оплача ,че малкия е болен.Вчера вдигна Т в яслата и повече не е вдигал,ама как кашля  ooooh! И сега заспа милото,пьк аз сядам да работя. ПОсле ще си печа рибка по вашите сьвети. Сьн и аз я обичам на фурна и знам,че ще стане супер,ама моята е развалена и пече само отгоре,чакам мьжо да се накани да почваме да обзавеждаме новата кухня,пьк той само се прави на разсеян #Cussing out И идеята за пара сьщо е добра,но нямам такьв уред. Без такьв уред не знам как става Embarassed Ако някой има желание да ми обясни на лични ще сьм мн благодарна  bouquet

# 117
  • софия
Здравейте Красиви и Слабеещи момичета  newsm03
Вещи, Гуди и Амси мерси за хубавата нова тема  newsm51
Вещи мерси че си ме включила в табличката  smile3525
Честити месечинки на КРИ, ЛОРА И ПРАВДА и поздравления за чудесните резултати, които сте постигнали  smile3501  smile3525
Честит рожденик, Клеми. Пожелавам ти много да те радва, да е жив и здрав  hbday

# 118
  • София
Лежах, лежах...корема май спря да ме боли Flutter
затова реших да направя по едно следобедно кафе, за тонус и много настроение!
Изтърках коридора между стаята и "00", до сега съм на почти 1,5 л вода Peace

# 119
  • Sofia
Всъщност преди малко се сетих, че мога да споделя моя опит за това, как свалих 20 кг., но той няма нищо общо с Дюкан. Laughing Плодови сокове сутрин /2 броя/, после ориз, зеле-такива работи, но всъщност това е по-скоро разделно хранене. Спрях кафето-пиех само Инка и то не много често. Вземах си и някои неща за деабетици, когато много ми се прияде сладко. Много вода и сокове без калории.И степ-аеробика Laughing-всеки ден, 6 пъти в седмицата... Видях си "плочките" на корема тогава и станах 43 кг. От 62. За около година и половина. Но това беше преди 10 години-бях на 30. Сега е по-тежко, а и килограмите ми са от бременността. Когато започнахме опитите за бебе бях 47 кг., от лекарствата, които пих забременях 52. Сега съм 15 кг. отгоре. Пробвах миналата година за 4 месеца разделно хранене-отслабнах с 10 кг., но някак си върнах 5 от тях. Laughing Сега твърдо съм решила да се боря до 52 кг. Освен ако не забременея пак, но дори това да се случи ще се опитам да не се "освинвам", а да карам по режима. Мразя хормоналните лекарства, но пък искам поне 2 деца и трябва да се примиря с цената...
 Искам да поздравя всички от темата за чудесните резултати, които постигате!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт