Дюканският режим е най-достъпен и любим - 89 тема

• 42 018
  • 1 002
  •   1
Отговори
# 150
  • Universe

Сега да поискам и ПОМООООООЩ...
Почнах от 66кг, на третия ударен ден сутринта- 64.700, на следващия- 64.900 и днес (пети ден)- пак 64.700. На практика се оказва, че всичко на всичко съм се простила с някакви 1,3 кг #Crazy .

Да споделя своя опит - 10 ударни - минус  4 кг и още 13 - 5 П/5 ПЗ - още 1. Ям малко месо - май там е проблема.
Но не се отчайвам, а продължавам - все пак не съм гладна.
Може би значение има и това, че съм спазвала многобройни диети.

Това е - на другите - привет  bouquet
Дойдоха ми гости - по-късна пак Hug Hug Hug

# 151
Polly-Wolly, не се отчайвай! поне си на минус. Извинявай, може би си го писала, но все пак колко килограма гониш? само за инфо. Иначе аз също свалям само на лице и талия...засега Simple Smile
хапвай повечко месо- без мазнина и ако може без сол го печи. Яж триците всяка сутрин! Аааа  пий много вода- тя също като триците е мн важна за раздвижване на метаболизма и за ходенето до wc Simple Smile
Успех и горе главата! Ще тръгнат кг надолу! Peace

# 152
Polly-Wolly  и аз съм така  Confused
днес ми е 7 ден а имам само -1.5кг
бях  4 дни на П  и сега ги редувам 1/1
реших да намаля млечните и да започна да ям риба  Wink може да има резултат от това  Mr. Green

# 153
Добър ден сладурки  Hug
Вещи, Гуди и Амси мерси за хубавата нова тема  newsm51
Честити месечинки на Кри, Лора и Правда и бравос за чудесните резултати, които сте постигнали    bouquet   bouquet
Честит рожденик, Клеми! Да ти е жив и здрав и много послушен    party023
На Дюкано-спамърките, весел купон и умната, ей  cheers

Гуди и Волна ми се губят, а и Фенси. Де сте бре  Cry
Гуш на всички  Hug

Аз отивам да спретна няколко режимни нещица, че днес имаме малък повод за празник с мъжлето - 16 години познанство. И да няма недуразомения-просто мнооооого малки се запознахме  Joy

# 154
  • Sofia
Аз нямам такива очаквания за бързо сваляне. Виждам, че при някои е така, но аз дори нищо да не ям повече от килограм на седмица никога не съм отслабвала. Така че, бих се зарадвала страшно на 4-5 килограма за месец. Странно, че в момента имам чувството, че тази седмица съм отслабнала доста-просто ми е "залепнало" шкембето. Laughing
 Извинявам се, че не се обръщам към съответни хора, но ми трябва малко време да ви опозная... Embarassed

# 155

Тук съм!Отивам да чета . ooooh! Hug Hug

# 156
Поли-Воли, Росченка, Жана- не се отчайвайте, нали знаете ,колкото по-бавно, толкова по-здравословно! Peace
Росченка, дано не е нещо сериозно, и да нямаш повече такива неразположения! Praynig
Диманчо, Соня Дим, Асса, Калака, Фифи, Амери, Мариаид, Ев4е, - честити минусчета! smile3501
Славе, тогава чакам твоят кантар да мръдне повечко и тогава да честитя! newsm53
Фоли, за кантара и аз съм го забелязала! Случвало ми се е и друга странност! След ставане съм едни грамчета, след час, съм в повече, дори без да хапна или пийна нещо през това време!  33uu
Кремена, Амери- бързо оздравяване на дечицата! newsm10
Мамс, и Деатка нещо се губи! newsm78
Перле, как е след снощи? Надушиха ли те в детската? newsm62

# 157
  • Пловдив
Момичета, не се отчайвайте, аз тук съм най-бавно свалящата - всички ще ме задминете и ще забравите, че сте били, а аз ще си векувам  Party

# 158
Вещи-- Heart Eyes Heart Eyes Hug

момичета ,премерих се --и днес нямам минус,но което е по-важното нямам и +

весела вечер ви пожелавам ,аз отивам да се приготвям за сбирката
-надявам се да успеем и обща снимка да направим с Леото ,бомбето и Пали

# 159
Момичета, не се отчайвайте, аз тук съм най-бавно свалящата - всички ще ме задминете и ще забравите, че сте били, а аз ще си векувам  Party
Е Вещи твоят резултат си е за завиждане....От колко време си на режима?
Знам ,че си ветеран! Peace

# 160
MAMS, честита годишнина! Още 5 пъти по толкова години любов, топлина и разбирателство ви желая!  Hug

Мънки, с нетърпение ще чакаме снимки!  Hug

# 161
  • Пловдив
Мариаид, повече от година съм, долу горе ми се пада по 2 кг на месец отслабване. Всъщност по по-малко. Просто трябва да имате търпение, това е.

# 162
Вещи, трогна ме и реших - ще векувам с теб... повече да не сте ме попитали що свалям бавно- правя компания на Вещи  Hug Joy
мамс, даааааааа, честита годишнина! Two Hearts

# 163
проблем и че вечерям много късно?дори и с пържоли...... Embarassed

# 164
MAMS,--честита годишнина и от мен!!!!  bouquet  bouquet  bouquet

Сънче-- Heart Eyes

Вещи--супер резултат Hug
то всеки иска ,ако може -днес да започне диетка ,утре като се събуди да е----като тополчица слаб Wink

ама най-идеалното сваляне си е по 2-3 кг на месец
хем кожата не се съсипва,хем организма не се стресира

а ,и  Вещи---като махнеш и последните кг--ще ни липсваш Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт