Дюканският режим е най-достъпен и любим - 89 тема

• 41 997
  • 1 002
  •   1
Отговори
# 180
Да ви се отчета:От миналия петък до сега съм с по 2см.по-малко в ханша и бедрата.Килограмите ми са 63 newsm68И новите ми черни панталони ,вече не са ми лепнати CryТази седмица я изкарах,май цялата на П,като изключим четвъртъка в който изядох 1 шоколад.От утре продължавам пак нормална трета Peace

Последна редакция: сб, 22 мар 2008, 17:51 от perlata

# 181
Здравейте, дружина и честито на всичко, кой за каквото трябва.

Аз рядко скачам от балкона , ама ето пак.

Мишле аз имам стевия и сиропа и хапчетата, сиропа го ползвам само за чай а хапчетата добре подслаждат киселото мляко с триците. Малко странно но се свиква със сладникавия вкус. Идвата ми опита за подслаждане със стевия веднъж със сиропа и втори път с начуканите хапчета на термично обработвани печива се оказаха пълен провал---никаква сладост и пълна гнусотия.  Та престанах да опитвам и си купих най-накрая суитли течен специално за сладките неща с термична обработка.

Мама Миглена  фиде в спаначената супа не може. Ама ти сигурно от сутринта вече си я преполовила, но да си знаеш занатам. Сигурно ако беше написала че е с овесени ядки нямаше да те пропуснат ама простено им е на всички, те от снощи са изтощени и не са ти видяли писанието.

Успех на всички. И не забравяйте че от снощи е пълнолуние, така че започвате да се оттичате и в следващите две седмици ще имате повече минуси.  

Приятна почивка от мен.  bouquet

# 182
Сладуркиииии имам новина - сега се претеглих и искам да се похваля,че -300гр ,които имах сутринта вече са цяло килограмче!
А цял ден набивам дробчета и кисело мляко,но пия и вода като замаяна - 2л вече ги имам! newsm68 newsm68 newsm35
Охххх три пъти ура за чичо Дюки!  bouquet
Polly-Wolly по снимките ти се вижда,че нямаш много за сваляне!Аз даже се замислих дали ако съм в твоето положение бих се подлагала на диети!Така че търпение - щом са малко значи бавно ще става!
Успех   bouquet Hug Peace

# 183
Кажете за този хляб, че ако тръгна назад сигурно няма да го намеря...
 И кога може да се яде? Аз вчера си купих пшенични трици, но ще търся овесени в диетичните магазини от понеделник. Малко ме е страх, че по-бавно ще смъквам, но в книгата пише, че не е така.

Заповядай http://dukanskirecepti.wordpress.com/category/%d0%9e%d1%81%d0%bd … be-%d0%9f/page/5/
рецептата е на baci , с канелата  Peace

# 184
  • Sofia
Мерси, страхотен сайт! Вършите прекрасна работа тук! Heart Eyes

# 185
Мерси, страхотен сайт! Вършите прекрасна работа тук! Heart Eyes
Joy Joyии страшни купони правим,ама само в петък вечер Naughty Joy Joy

# 186
  • Sofia
Ако на 29.03. не съм на работа може да се запознаем. Wink Защото сега съм на работа... Mr. Green

# 187
Ако на 29.03. не съм на работа може да се запознаем. Wink Защото сега съм на работа... Mr. Green
Съжалявам,Жана,но аз ще пропусна купона на 29.03 Cry Cry

# 188
 Росченка много лошо с това ниско кръвно, но да те успокоя че за предпочитане е да си с ниско(но не  толкова) отколкото с високо кръвно.Не знам колко често  хапваш овесени трици ,но аз съм чела че редовната им употреба води до намаляване на кръвното налягане. newsm78

За мен този факт е добре дошъл , защото аз съм с високо и наистина за последните две седмици нямам оплаквания   , а напротив нормализира се.

При мен от няколко дни особено сутрин имам една странна слабост , треперене дори и след като съм закусила.Може би ще трябва да си измеря кръвната захар , че тази липса на въглехидрати ....... незнам. newsm78 newsm78 newsm78

Вещи   за последн път ще те помоля за паролата, ако дадеш дадеш ,ако ли не здраве да е. Blush

# 189
  • Sofia
Пускам ви една снимка да видите колко съм дебела... ooooh! Сега съм 5 кг. по-малко от тогава, но усещането е същото...Това е преди 2.5 години-не можах в офиса да намеря по-хубава снимка на която се вижда.

# 190
Използвам докато мъжът ми още спи да дрсна някои ред.
Мамс,честита годишнина  bouquetМного мир и разбирателство Hug
Лора, Hug
Кри,юначка си ти Hug
Сънче Hugинтересна седмица си изкарала,все диетични нещица Laughing
Перла,охоооо кога купи панталона ,кога ти стана широк Joy
Снощи не можах да се присъединя към купона ,но си заплювам място за другата седмица Simple Smile ащоси карала седмица на П?         
Фоли Hug

# 191
Перле Hug Бермудес, благодаря за съвета. не прекалявам с триците - по 2-3 лъжици...не знаех, че имат такъв ефект newsm78 Hug
Жана, пу пу, ама какво хубаво семейство сте! Heart Eyes Имаш за сваляне, но не ми се вижда страшно. Много си чаровна. Успех с оставащите килограми.

# 192
  • София
Здравейте мили момичета!Най-редовно си ви чета,тук съм и съм стриктна Дюканка,без никакви прегрешения.От три седмици кантара се е заковал на едни килограми и няма мърдане.За сметка на това пък  визуално съм по-слаба,днес закопчах колана с една дупка по навътре.Чувствам се много добре,ще огранича малко млечните,че изяждам по 3 кофички кисело мляко и то със степче,може и от това да задържам.

# 193
Пускам ви една снимка да видите колко съм дебела... ooooh! Сега съм 5 кг. по-малко от тогава, но усещането е същото...Това е преди 2.5 години-не можах в офиса да намеря по-хубава снимка на която се вижда.
Жана много чаровна усмивка   bouquet Ще успеем всички заедно! Hug

# 194
  • Sofia
[Жана, пу пу, ама какво хубаво семейство сте! Heart Eyes Имаш за сваляне, но не ми се вижда страшно. Много си чаровна. Успех с оставащите килограми.
Мерси! Може и да не е страшно, защото съм на 39 години, но искам пак да си мислят, че съм на 25. Wink Уча и в момента съм в 4 курс и досега никой преподавател не се е отнасял с мен по-различно от другите студенти. Ако някой ми е погледнел ЕГН-то се е шашкал винаги. Та ако мога да ги разкарам тези поне 15 кг. ще е супер. А ако може 20 ще е направо перфектно.... Wink Но засега мисля за 15 /то нали апетита идва с яденето/, а и според калкулатора имам точно 15 за сваляне.

Общи условия

Активация на акаунт