Дюканският режим е най-достъпен и любим - 89 тема

• 42 009
  • 1 002
  •   1
Отговори
# 165
lenny_pld , аз ям предимно месо Rolling Eyes . А за другите диети: веднъж съм била на режима на Майкъл Търмънд, иначе никога не съм диетствала.

ros4enka , гоня към то 55-56. Все пак преди бременеенията ми бях 51  Tired и ми липсва, та знае ли се... Ама да ти кажа и на малко повече бих се зарадвала. Иначе и трици си ям, и вода пия по мин. 1,5л (това само на бач ми отива, вкъщи- още). А на теб дано не ти се случват повече тия гадости   bouquet

kalaka , аз се чудя на какъв въртел да ги завъртя П и ПЗ-то newsm78 . Каква е формулата? Как се преценява?  Rolling Eyes

# 166
Вещи--супер резултат Hug
то всеки иска ,ако може -днес да започне диетка ,утре като се събуди да е----като тополчица слаб Wink

ама най-идеалното сваляне си е по 2-3 кг на месец
хем кожата не се съсипва,хем организма не се стресира

За организма незнам, но кожата ми сдаде багажа още през бременеенето Cry . Та не я мисля. Иначе не, че бързам толкова, колкото се чудя да не бъркам някъде. Защото тук обявявате ежедневни резултати, доста по- различни от мойте. И реших, че има някакви основни грешки, в които и аз съм се овъртяла... Sick . Има ли Crazy?

# 167
Мариаид, повече от година съм, долу горе ми се пада по 2 кг на месец отслабване. Всъщност по по-малко. Просто трябва да имате търпение, това е.
Е просто шапка ти свалям!  bouquet  bouquet  bouquet
Браво за търпението ти - и ето резултатите не закъсняват!Възхищавам се на хора като теб.Аз по принцип много бързо се отказвам- пробвала съм какво ли не....А по принцип и не ям много..Просто структура!Някои свалят бързо,качват бавно,други обратно!
Да отбележа само,че и аз ДОСТА трудно свалям!Независимо на какъв глад или не-глад се подлагам,но изглежда всичко си е до комбинацията на храни.На мен ми е доста чудно съчетанието на млечни с месо,тъй като в разделното хранене го забраняват,но виждам,че има резултат дори и да е така!
 Hug

# 168
Цвети, Поли Уоли, благодаря и на вас Hug
Поли Уоли, ще се справиш с тези килца- не ги мисли. А иначе режимът ти на хранене си е ок и не виждам проблем. След първият месец ще започнеш да сваляш по-бързо... предчувствам го ( виждам го във вълшебната топка)

# 169
Мамс,честито!  bouquetХи,хи това с годините от малки ми е познато почти ....години брак и още..... Joy Joyпознанство ooooh! Shocked,ама съм доволна и щастлива  Wink
Цвети,не ме надушиха  newsm68 Изкарах си купона екстра!
Клеми,честит ти рожденик!Да ти е жив и здрав!  bigdance2 Tada
Росченка,съжалявам за случилото се!Дано скоро да се чувстваш добре!  bouquet
Мишле,аз си ползвам "Суитли"и не смея да си купя друго.
На всички с минусчета smile3501 smile3501
Кри,Лори
Сънче,Мамс,Славе,Бачи,Фолии всички останали Hug Hug Hug

Възникна следната грешка при публикуването на новото мнение:
Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 7 нови отговора.
ooooh!
Вещи,  smile3501чудесен пост Peace

# 170
  • Пловдив
а ,и  Вещи---като махнеш и последните кг--ще ни липсваш Hug Hug

Хич и не мислете, че е скоро, сигурно ще ги махам още година, после още една на трета  Mr. Green
Поли, колкото по-малко човек има за сваляне, толкова по-бавно става. Важното е ,че сваляш и вървиш надолу  Peace А ежедневните резултати не ги гледай, гледай ги де, но просто имай предвид че по списък сме около 180 човека и не всички от тях свалят постоянно и по много.  Rolling Eyes
Иначе моето не е толкова търпение, колкото страх и инат. Страх, че ако се откажа ще мина 100, а изобщо не ми се ще. И инат - 10 години съм дебела, не ми харесва и не искам да е цял живот  Naughty

# 171
 Polly-Wolly-- Grinning

аз себе си визирах  --аз понеже нямам никакво търпение--
искам винаги ако може от вчера да съм отслабнала

много се радвам ,че попаднах на тази тема,защото момичета се надявам с ваша помощ да успея да заслабна колкото искам и най-важното --да задържа свалените кг Praynig
Проблема ми е винаги бил -в задържането Thinking
затуй разчитам на Вещи  и на всички вас
да ме поступвате с тигана,когато си заслужавам ,а и профилактично Whistling Whistling

# 172
  • Варна, а по празниците в Ямбол
Сън, мисля, че ти ми писа за желираното кис. млекце - НевЕроятно стана  Peace Втори ден ям като невидяла  Mr. Green
Вещи, много мило  Hug
Колко малко му трябва на човек понякога  Grinning

.....а аз вече втори месец!! ooooh!води до пристрастяване!!! TiredУмната, щото аз не мога  - Край пристрастих се вече! Mr. Green
Орелия, адашче, Вещи, Кри, Насти, СноуАнче, Дорче,  фоли  bouquet  Heart Eyes bouquet  Heart Eyes bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
Асса, много ме кефи, новия ти облик - лъха от теб една чистото, свежест и прохлада. ммммммммммм  Whistling
интригата с Лентичките на БАчи не ги разбрах, някой ако има желание да ми обясни на лични!!!! Twisted Evil.. че ме гризе любопитството!
За табличката съм съгласна! Peace Да освободим Вещи малко от натовареността й! Да й осигурим още  15 мин сън!
Мамс, честито мила, като те знам как изглеждаш, значи се познавате от яслата!!!Браво, браво!!три пъти по толкова още!!!  bouquet
Росченка, много кофти, дано да е за пръв и последен път!УМНАТА! Hug

# 173
  • Пловдив
За табличката съм съгласна! Peace Да освободим Вещи малко от натовареността й! Да й осигурим още  15 мин сън![/i]

Ако можете и да ме накарате да спя в това време  Joy

# 174
... предчувствам го ( виждам го във вълшебната топка)

Хе-хе, вълшебнице, размахай пръчицата, де, с топката работа няма да ни свършиш  Joy ....

Мерси на всички. Вече само с усмивка и минуси ще ви се разписвам и ник'во мрънкане Whistling ...

# 175
Жана /bg_paint/ - добре дошла и thumbsup
pepelno – ще стане ще видиш thumbsup
kremena-може и с решетка на тиган за пържене на картофи, ако имаш
Мишле_-хубаво е да не се претоварваш, почивай и разпределяй домашните задължения
ros4enka-бързо оздравяване и дано повече да не се повтаря
Polly-Wolly-хлябът е страхотен, аз си правя половин рецепта без канела на baci ( хиляди благодарности   bouquet) и ми стига за няколко дни зависи колко трици съм сложила (около 4 дни). Оказва се това е нещото което най-много ми липсва.
Идеята за табличката ми харесва, защото вече ставаме много и все някой се сърди, че е изпуснат или не са му променени килограмите, а Вещи  smile3523, как успяваш не знам, възхищавам ти се.

# 176
  • Sofia
Днес като почетох ми събудихте любопитството с тези килограми. Laughing Ако не е нахално за парола на албума, че много искам да ви видя.
Polly-Wolly ,в албума си изглеждаш съвсем добре, но явно се стремиш към съвършенство. Wink

# 177

Polly-Wolly-хлябът е страхотен, аз си правя половин рецепта без канела на baci ( хиляди благодарности   bouquet) и ми стига за няколко дни зависи колко трици съм сложила (около 4 дни). Оказва се това е нещото което най-много ми липсва.
Идеята за табличката ми харесва, защото вече ставаме много и все някой се сърди, че е изпуснат или не са му променени килограмите, а Вещи  smile3523, как успяваш не знам, възхищавам ти се.

Точно този и аз вчера си направих (без канела и половин доза Laughing ) и стана чуден. Ама ме е страх, че ще злоупотребя. За това се надявам някой да каже, че мога по едно на ден да изяждам, не по четвърт Laughing (както излиза според триците)

# 178
Днес като почетох ми събудихте любопитството с тези килограми. Laughing Ако не е нахално за парола на албума, че много искам да ви видя.
Polly-Wolly ,в албума си изглеждаш съвсем добре, но явно се стремиш към съвършенство. Wink

Хиляда благодарности, но е въпрос на дрехи и позиция (отбрала съм само най- джиджаните пози Wink ). Иначе се стремя да се освободя от тези кила, които ми тежат, паласките, дето ми изравняват талията с ханша и триещите бедра Cry . Не, че ще откажа съвършенство, де Mr. Green

P.S. Сега виждам що постове съм напостила  #Crazy . Ама рядко успявам да ви изчитам и сега се възползвам... ще ме извинявате   bouquet

# 179
  • Sofia
Кажете за този хляб, че ако тръгна назад сигурно няма да го намеря...
 И кога може да се яде? Аз вчера си купих пшенични трици, но ще търся овесени в диетичните магазини от понеделник. Малко ме е страх, че по-бавно ще смъквам, но в книгата пише, че не е така.

Общи условия

Активация на акаунт