Дюканският режим е най-достъпен и любим - 89 тема

• 41 997
  • 1 002
  •   1
Отговори
# 270
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Бермудес - сръб  Wink пийнах си кафенце
то_ни - и твоето, а за мАжовете и сънищата ти  Shocked и двамата ли бре - ухаааа  Crazy
поли-уоли - парафиновото олио е без мирис и без вкус, в салатката е точно като олио и става суууупер. пектина на таблетки също помага (мъжОТ е проверил Wink )
славенце Sad ГУШ и на двечките  Hug
да се пожаля - вчера бях 80,900 а днес съм 81,300  Confused Confused дали е от супата  Thinking и дали ще се изпари  ooooh! днес  Praynig
ехооооо, бачиииии, орелияяяяя, мамс, еленааааа (губиш ми се нещо)  Hug Hug Hug
и на всички други ГУШ ГУШ  Hug Hug

# 271
Добро утро, милички!  Hug
Аз не издържах и се качих още тази сутрин на кантара. Равносметката е +2,5 кг.  Shocked #Crazy Затова още днес съм на П, утре също и повече подобни експерименти не правя!  Naughty Laughing И без друго не си доставих никакво удоволствие с този вид храна. Напротив, през цялото време се чувствах подута и ми беше тежко, въпреки малките количества.  Sick ooooh!
Бермудез, То_ни, Перличка, благодаря за кафенцата!  Hug Перле, ще пропусна палачинката, вече хапвам кисело мляко с трици, но ти благодаря, че си станала рано да ни я приготвиш.  Hug
Славе, дано малката да се оправи бързо и да няма повече реакции!  Praynig Hug
Дивана, браво за волята! Успех до 31 юли - дано успееш до тогава да свалиш всичко излишно!  Hug
Вери, честити минусчета!  Hug За прясното мляко има ограничение - използва се само като добавка към кафето и в сосове - до 250 мл на ден.  Peace
Ангелче, успех и дано вече не се налага да се отклоняваш от режима!   Hug
ГуудиHug Грамчетата в + са от задържана вода, не се притеснявай, бързо-бързо ще изчезнат!  Peace

Хубав неделен ден н авсички и много настроение!  Heart Eyes

# 272
Goody и двамата, макар само единият да беше притегателният център  Joy, ама то за моя калибър и комбина ще са малко  hahaha
100 процента е от супата повишението, аз пих вода и кола с моето нощно бдение, вчера ядох и пастърма, та сутринта не се вързах на плюсчето  Crossing Arms
Сън, правилно си решила! Това е то, здравословно хранене до края на 4 ни чака  Mr. Green

# 273
Привет! След малко отивам да се срещам с НЕГО  Grinning дано има отрицателен резултат  Praynig

# 274
Добро утро  bouquet

# 275
Здравейте и от мен момичета. За първи път пиша тук и ще имам нужда от помощ. Става въпрос не за мен, а за мъжа ми, който тежи около 140 кг. Досега е правил много опити да отслабне, но няма резултат. Пробвал е и диетата на д-р Емилова и действително свали 20 кг но после бързо ги качи. Затова сега ми се ще да започне вашата диета. Утре ще му взема книгата и започваме . Дано да има резултати този път. Ако имаме нужда от помощ ще разчитам на вас.  Hug

# 276
Зд,авейте и п,иятна неде.я (к.авиату,ата ми се скапа  познайте .ипсващите букви от ки,и.ицата)

Дивана  имам чувството че гово,иш за L-carnitin а не за Clarinol

L-carntin  е това което помага за го,ене на мазнините с фитнес но с този ,ежим на х,анене не мис.я че ще ти т,ябва защото се съдъ,жа в  месото и най-вече в че,вените меса,  а Clarinol (Cla-1000) е д,уго нещо и то е омега-6.

Извинявам се за двете .ипсващи букви П,иятен ден  bouquet

# 277
Претеглих се, нищо-забила съм на -8кг и не мърдам  Crossing Arms

# 278
  • Бургас
Добро утро , Евелин, Еduina, Геци 75, svidni4ka, red_heart, Катя*, svetlat, krikri, iiv, suzana63, bermudez, Sun, djufka (+ 3 Скрит/и) и 5 Гости    newsm51

# 279
Доро утро и от мен. И аз да запиша едно минусче- 300 гр за вчера. Вече сьм 55,600 Party

# 280
  • София
Добро утро на всички дюканки!
* Питанка към Вещи и ползващите кисело мляко Герма и Култура: какво мислите за ползването примерно 2 пъти седмично на следния продукт:
средно съдържание в 100 грама продукт: мазнини: 3,2 грама.
състав: краве мляко, сухо мляко, закваска за българско кисело мляко, стабилизатор Е401, аромат ягода, аспартам Е951, оцветител Е122 и/или Е124
Зеленко, а колко грама е киселото млекце?
И сигурно ли е, че няма захар? Или сметана?
По принцип би могло, според мен. Но не се ли постига същия вкус със степче?
Крем карамела в МВ май беше без капак. Аз щях да си правя, но понеже вчера имах гала с една крем супа от моркови и хапнах и плодове  Embarassed съм + 1кг
и следователно днес съм на П. Сигурно и утре. Laughing
Благодаря на всички за поздравленията, обичам ви!  Hug

# 281
Вили Бец, добре дошли на двама ви! Успех на мъжа ти!   bouquet Ще помагаме с каквото можем.  Hug
Кремена, честито минусче!  Hug
КриHug

По повод на добавките за отслабване, много пъти съм го казвала, за мен те са пълни боклуци и могат само да ви навредят. Казвам ви го от опит. Не са ви необходими никакви добавки! Режимът е напълно достатъчен, стига да се спазва стриктно. В края на 2-ра фаза, можете да започнете и да спортувате нещо, което би ви било приятно и това е!  Peace

Последна редакция: нд, 23 мар 2008, 09:54 от Sun

# 282
  • UK
  Добро утро и от мен!
  Сънче мила, ти се жертва като опитно зайче за всички нас.   bouquet Тези 2.5 кг ще ги издухаш сега с протеиновия ден. Вярвам ти, че изобщо не са ти харесали тези храни.
 Аз имам чувството, че дори в 4 фаза няма да мога да ям нито салати, нито манджи с мазнина. При някой друг има ли такъв страничен ефект, да му се гади от мазно? Нещо съм се изкривила. Братовчедка ми си беше донесла вчера пица на парче с много майонеза и като я видях и ми замириса едвам стигнах до банята Sick За протокола не съм бременна, че да повръщам.
  За отчета: половин кг е минус, ама докато не падне цял и не се затвърди няма да си сменям лентичката.
  Мерси за кафенцата, а на Перличка и за палачинката
 Hug

# 283
Хей хей - ранобудни дюканки  newsm51 !!! Бермудче и Перличка - мерси за кафенцето и палачинката - страхотни са и компанията също !!! Поздравления на Креми за "-" - сваляй и за мене мила! Атракция - от твойта група съм - на задържащите, но както не веднъж се писа - Горе главата - после тези килца гадни няма да смеят да се върнат !!!   bouquet Джуфка, То-ни, Сън, Деница, Гуде, Мамче, Ейнджъл , Свидничка, Кри, Кате   Heart Eyes  smile3525 Прегръщам ви всички и желая прекрасен и усмихнат ден! Знам, че пропускам някой  Embarassed Ама простете ми - още се уча ! Аз отивам да  newsm79 ! А после - пазаруване - урааааа - откакто съм на този режим преоткрих радостта от ДОБРОТО пазаруване на разбира се РЕЖИМНИ храни !   bouquet
 smile3538 Поувлякох се - Сори !!!

Последна редакция: нд, 23 мар 2008, 09:46 от Геци 75

# 284
Свидничка, честито намаление!  Hug Благодаря ти за куража!  Heart Eyes Жертвах се, за да разбера как се отразява празното портмоне в края на месеца и дали може да се кара на кавото има в хладилника.  Embarassed Ами, негативно във всеки аспект се оказва, както и очаквах.  Wink Остава да се надяваме на повишения на заплатите, адекватни на повишенията на цените. Ама дали ще го доживеем това?!  Rolling Eyes
Геци75Hug

Общи условия

Активация на акаунт