Дюканският режим е най-достъпен и любим - 89 тема

• 41 991
  • 1 002
  •   1
Отговори
# 330
Първо, честит великден на всички празнуващи днес, специално на Нариянка. Великденските ти яйца и декорации са невероятни   bouquet

Второ, чудех се кога да започна да пиша при вас, т.е официално да се обявя за дюканка, но след като видях днес, че стрелката на кантара мръдна след 4 дни ударен режим, реших да се разконспирирам. От лентичката ми се вижда колко имам да свалям  ooooh!, така и не разбрах кога ги качих, но сега доста ясно ще усетя процеса на сваляне...

Пожелавам успех на всички  Hug

# 331
  • София
Честит Великден на всички, празнуващи днес! Нека ведрото и празнично настроение ви съпътства през цялата година!
Комикс, добре дошла! Виждала съм те да се луташ в няколко от темите за диети и хран.режими, явно е било безуспешно! Но знай, че тук е правилното място! А щом си на правилното място- всичко ще се нареди и скоро всичко, за което мечтаеш ще е факт! Hug

# 332
 Здравейте , момичета! Честит Великден на празнуващите !
  bouquet

Сънче   Hug  , защо  " Аз минавам на 2П сега по изключение заради 5 дни мазни манджи".    newsm78
  Останах с впечатлението, че ще провериш дали един П ден на седмица е достатъчен да унищожи "мазните боклуци".  Та да знаем като те настигнем в четвърта  Wink

# 333
Комикс, добре дошла! Виждала съм те да се луташ в няколко от темите за диети и хран.режими, явно е било безуспешно! Но знай, че тук е правилното място! А щом си на правилното място- всичко ще се нареди и скоро всичко, за което мечтаеш ще е факт! Hug

Да, определено се лутах, захващах се и след няколко дни се провалях и съответно свалените кила се връщаха...и така. Надявам се с вас да успея.  Blush

# 334
Добър ден,
аз голЕм сън му дръпнах днес.Качих се на кантара и дори имах лек +, започват сериозно да ме дразнят тези кила. #Cussing outТова е защото по принцип си правя нещо сухо ,на скара или на тиган а сега си готвихме, е уж режимно беше ама .............. #CrazyТа решението  - от понеделник съм на П и мисля, да съм Безкомпромисна  Naughty,че другата седмица ще ходя на гости и трябва да си сваля пустото кило за да видя 69 най-сетне................... Whistling

КатеДжинДобрЮ утро!   bouquetРадвам се,че схемета действа, дано и при мен се получи вече........... Crazy

комикс
Добре дошла и успех!  bouquet
Gooooooooooooody Тук съм бре и те викам всеки ден ама глас в пустиня.............. Whistling

# 335
Здравейте , момичета! Честит Великден на празнуващите !
  bouquet

Сънче   Hug  , защо  " Аз минавам на 2П сега по изключение заради 5 дни мазни манджи".    newsm78
  Останах с впечатлението, че ще провериш дали един П ден на седмица е достатъчен да унищожи "мазните боклуци".  Та да знаем като те настигнем в четвърта  Wink

SECILIA7 недей така.В края на краищата Сън не е длъжна да прави експерименти на свой гръб за да знаем ние какво да правим в 4-та. Peace И без това всеки организъм е различен и реагира различно на всичко.....Всеки го е страх да не си върне резултатите и килограмите,предполагам,че се отнася и за Сън.Кри,Вещи,Фоли и всички останали ветеранки също,няма нужда да си правим "тестове" на техен гръб Peace  bouquet
Фоли,Бачи,Вещи къде сте? Hug
Ами ели карагьозова,мбм-мариа и всички останали? Sad

# 336
Привет и от мен!
Вчера не можах да се вредя на компютъра от нашия батко, и сега ме гони, но ще ме почака. Най-после и аз да си изпия сутрешното кафе с вас.

Христос Воскресе на всички католици! И при нас днес е Великден и след малко мятам козунака, че още не съм го направила.
Поздравления за всички минусчета и дано повече усмихнати и доволни дюканки.  Hug
Вещи, специални благодарности   bouquet, че си ми променила килцата в табличката, но май ще оставам на заветните 65кг.
В тая връзка искам хем да се оплача, хем да се похваля. Днес килцата пак бяха 65, не съм ги мръднала от 11 март.  #2gunfire, но вчера обух единия от панталоните, с който бях се снимала (ако помните), оказа се, че ми е станал още по-широк и реших да измеря сантиметрите. Какво се оказа, за 2 седмици съм намалила талията с -3см, а ханша с -0,5см.  Party Явно при мен маса ще се сваля, а теглото вероятно вече е оптималното. Thinking

Вие как мислите по въпроса?

Хайде лек ден, че вече ме бутат дори... #Cussing out

# 337
 Рокси, напълно съм съгласна с казаното от теб! Разбира се, че е така!  Но помня, че Сънчето  сподели, че умишлено прави експеримент-а  Sad . Ясно е, че метаболизъм с метаболизъм не си приличат, а и щеше да е.... как да кажа притеснително отпускащо,  ако само с един П ден се задържаха кг след шест дневно хранене с баници....
А иначе на Сън й пожелавам и след екперимента - само с един П ден да премахне пораженията!

# 338
Комикс, добре дошла и успех!   bouquet
Сецилия7, ако утре сутринта кантарът покаже 54,5 кг, няма да съм на П, но, ако има все още горница, ще си изкарам втори П-ден.  Grinning
РоксиHug Heart Eyes

# 339
Мама Веси,колко си висока? Rolling Eyes
Сънче,и аз варирам м/у 63и 65кг.Тези 2кг. тичат нагоре-надолу #2gunfireи ме ошашавиха.
Комикс,и успех!
Елена,що спиш толкова,а? Naughty Joy Joy Hug

Последна редакция: нд, 23 мар 2008, 13:08 от perlata

# 340
  • Пловдив
Наирянка, честито Въскресение Христово!

Мсбилт, добре дошла!   bouquet Надявам се, че при нас ще си стриктна, защото в основата на режима е стриктността. Иначе няма резултати за съжаление  Confused
Дивана, Полин-бг от Пловдив е аеробик-инструктор и преди бях чела от нея за Л-карнитина. Казваше, че действал за един месец, след това организмът привиквал и си губел ефекта.
 Sunglasses
Орелия, понякога човек няма отговор, затова не отговаря. Simple Smile За съжаление не сме доктори, треньори, аптекари или диетолози. Просто сме си обикновени хора и съдим и отговаряме за всичко по опита си и това, което сме прочели  Hug
Мънки, много кратко за снощи  Mr. Green
Джини, лозунга е чудесен! Още по-добре ще е да има шефове, които ще му обърнат внимание  Joy
Ангелче, колко си високо?  newsm78
Вили Бетс - вие да не сте шофьори? Wink Иначе на съпруга ти ще му е много по-приятно да отслабва с месо, отколкото с плодове и чайчета  Peace
Горгона, радвам се за твоя познат, че е свалил с бира, но ние тук не сме на бирена диета. Напротив, избрали сме мезето, а явно двете неща са несъвместими при желание за отслабване.
Кати, аз пък скоро писах за Фибелата, че ми стоя отворено две седмици и не мръдна изобщо, което за мен е много, много съмнително  Sick
Комикс, добре дошла!   bouquet  Дай малко инфо за себе си - как си качила килцата ,за колко време ... такива неща, ние тук сме любопитни Simple Smile
Веси, просто реши сама за себе си как ще се чувстваш най-добре.  Peace

На всички останали , няма да ви изброявам поименно, много  Hug  Hug  Hug  Hug  Hug

# 341
  • Варна, а по празниците в Ямбол
Вещи, при мен проблема не е само с Фибела 0,1, а с всички млека в кутия!!  newsm78Взимала съм Фитнес  My day 0.1 и когато е в кутия пак се разваля!!Идея нямам защо е така. Първите  два пъти си мислех че е случайност.... Но за трети  път!!!Сега ми хрумва идеята, че проблема е в магазина, от който ги купувам. въпросните кутии не са при другите млека а стоят на едни рафтове над сладоледа, т.е там не се съхраняват в хладилник..  ooooh! Явно от това е проблема. мисля да  напиша гневен емейл до магазини СБА-Варна, като учтиво ги помоля  да зареждат, Култура и Герма, да не лъжат клиентите с цените на пилешкото /бях споменала/ и куп други неща... Mr. Green

# 342
Здравейте,
аз да се оплача: днес ми е 5 ден на ударния режим - вече съм минус 4, но нещо не се чувстам добре. Миналия път храненето само с белтъци хич не ми се отрази, сега нещо не се чувстам добре: имам чувството, че съм подута, имам проблеми с wc, понаболява ме глава, имам гаден вкус в устата и почти нищо не ми се хапва, дори насила вода пия, а пък ноктите вече почнаха да ми се раздвояват и по пръстите ми се белят кожички почти до кръв Sick
Много трагична картина начертах, ама си е така - така ми се яде нещо сочно:мечтая си утре как ще изям цяла краставица или пък зелена салатка.
ААААа имам и друг проблем на 7 април ще пътувам в чужбина за 1 седмица - тогава ще съм на режим две - ще гледам да е на варианта + зеленчуци, но си мисля, че там ще има доста изкушения, така че още от сега съм се предала, че ще хапна нещо въглехидратно Blush Та да ви питам: според вас, като се върна да опитам ли отново ударен режим: т.е да съм по-дълъг период на белтъци или да си карам на смесения. ooooh!

# 343
Вещи, при мен проблема не е само с Фибела 0,1, а с всички млека в кутия!!  newsm78

За Фибелата ,ако не бьркам-тя е с най-голям срок на годност-някьде кьм 6-8 месеца ,заради опаковката си-по някаква нова технология. Не би трябвало да се разваля толкова бьрзо,без значение кьде е сьхранявана.

Последна редакция: нд, 23 мар 2008, 13:29 от kremena

# 344
ssiillvvyy Според мен,гледай да си на ПЗ и да си максимално режимна,не се настройвай от сега как няма да издържи.Ако се наложи да хапнеш нещо нережимно гледай да не е прекалено много или често и като се върнеш си продължи по схемата.Не почвай пак от ударният етап защото не е правилно пък и на дали ще имаш пак същият успех!

Перле Виж къкъв мъж имам само - оставя ме да си поспинкам а той гледа детоте ама на като спя до късно май не свалям, че даже и качвам............... #Crazyтъй,че ще ставам по-рано.......... Whistling

Общи условия

Активация на акаунт