Дюканският режим е най-достъпен и любим - 89 тема

• 41 986
  • 1 002
  •   1
Отговори
# 345
Момичета, а как се справяте с готвенето за домочадието? Чета ви тук козунаци правите Sad Аз цял ден вися на печката,успях да сготвя за 2-3 дни напред,че довечера и гости ще имам,пьк и мьжо се прибира днес. Аз и по принци като видя нещо ми се дояжда,ама сега направоооо Confused Накрая направих и едни домати с ориз -ами изтекоха ми лигите. На малкия правих кремчета с шок,бисквити и плодове,ами едвам се удьржах. И то не толкова ,защото ми се ядеше на това мога да устискам,ами нали като готвя и трябва да опитавам. Е как да го опитам ooooh! Пробвах как е станал ориза и само го лапам и веднага тичам да го плюя,детето се втрещи направо hahaha Кажете вие как се справяте?

# 346
  • Пловдив
Кремена, защо трябва да го опитваш?  newsm78

# 347
  • Провинция
Кремена,според мен,щом опитваш не трябва да плюеш пред детето,защото може да си помисли,че не е хубаво и да не иска после да яде и то.По-добре не опитвай.(защото апетита понякога идва с опитването и става трудно за контролиране)

Последна редакция: нд, 23 мар 2008, 16:46 от позаслабнало русо пухче

# 348
Здравейте и от мен. Аз и моя мъж започваме да слабеем  Mr. Green Основно той, защото последните 5 години качи 30-40 кг  Confused
Много ми хареса този режим, а и на него му допада. Стискайте палци той да не се откаже и покрай него и аз. Ей сега ще си извадя някои рецепти за през седмицата. Много съм ентусиазирана  Laughing

# 349
Беболинчо, добре дошли и на двама ви! Успех!   bouquet

# 350
  • София
Кремена, аз откакто съм на режима, любимия и той, волю-неволю, и той с мен! Като няма кой да сготви, набива пилешки пържоли и телешко филе,салати...к'во да прави милото. Даже вечерите са негов приоритет, поти се над скарата, а аз дробя салатките Peace
Снощи му сготвих един китайски ориз, бях купила от китайския магазин на Пиротска разни подправки, облиза си пръстите, каза че било много вкусно, но аз не го и опитах, че при мен е малко като при алкохолиците- без едно мога, ама с едно не мога Embarassed Та затова и не опитвам!

# 351
Кремена, защо трябва да го опитваш?  newsm78

Ами да го нацеля на вкус,на сол,на подправки. Моя мьж е готвач и то смея да кажа,че е много добьр,та винаги казва,че за да сготвиш нещо наистина добре трябва да го опиташ поне няколко пьти.

Беболинчо добре дошла и успех и на двамата welcome

Последна редакция: нд, 23 мар 2008, 13:59 от kremena

# 352
Кремена, аз откакто съм на режима, любимия и той, волю-неволю, и той с мен! Като няма кой да сготви, набива пилешки пържоли и телешко филе,салати...к'во да прави милото.
 Та затова и не опитвам!

Мишле,ми той моя е всичко на всичко 65 кила,ако го сложа на диета сьвсем ще се свьрши Joy.Ох,нямам тьрпени да мина на ПЗ,та да си хапвам с него.

# 353
Добър ви ден  Hug
Да се отчета след вчерашния купон.
С Мънки ядохме диетично-т.е. устискахме  Party Party
Месо и салата само, без алкохол  Flutter
Аз съм 1 кило надору, ама и танците имат заслуга  Mr. Green

П.П. Някой може ли да ми даде рецептата за палачинки с овесени трици, че не я намирам  Praynig

# 354
  • София
Здравейте и от мен! След като инвестирах 3 седмици,днес  най-после изтеглих 700 грама  Simple SmileОбичам си го Дюки и това е!Мен не ме изкушава нищо нережимно,влязла съм в Дюканската бразда и кротко и с упорство си ора...Може би е така,защото по китайския хороскоп съм вол  Joy Чувствам се перфектно!Желая на всички много усмивки и добро настроение! smile3525

# 355
Благодаря ви за топлото посрещане  Hug
Сега се сетих да попитам нещо - аз още кърмя, но малкия вече е захранен с повечето храни и млякото не му е основно ядене. Режима нали няма да го ощети по някакъв начин?
А и какво да кажа на мъжо да яде в обедната почивка? Притеснявам се, че аз в къщи ще готвя стриктно, но не го знам той какво ще яде през деня и дали няма да прегреши... Винаги може да си вземе пил пържола, но се чудя с какво да е  newsm78

# 356
  • Пловдив
Беболинчо, добре дошли   bouquet
Щом си кърмачка за теб - трета олекотена фаза - има я на първа страница, млякото ти не трябва да е обезмаслено и не трябва да правиш протеинов четвъртък. Мъжленцето - от първа ваза.
Успех!   bouquet

# 357
Лео, браво!  smile3501 Честито намаление!  Hug
Roisin, честито намаление и на теб!  Hug
Беболинчо, докато кърмиш, спазвай олекотена 3-та фаза. Ощетяването на бебчо ще е от това, че ще поеме чрез кърмата всички токсини от организма ти, които ще започнат да се отделят, ако започнеш с ударна и смесена фази.  Peace

# 358
Привет чаровници   bouquet .
Честито Възкресение на празнуващите.

Наирянка страхотна украса  Peace
Зеленко аз ползвам всякакви съдове в микровълновата стига по тях да няма метални кантове.И пластмасови, и стъклени, и порцеланови, и дуралексови,и от аркопал,дори кутии от конфитюр.Няма никакъв проблем,но с уговорката,че се ползват само микровълните.За грила пластмасови не стават.
Орелия , аз също съм си мислела по въпроса за усвояването на витамините.Вярно,че пише,че само повишеното приемане на трици може да причини увличането на полезните вещества,но логиката ми е,че ако приемам веднага и триците,витамините нямат възможност да се разтворят и да се усвоят.Не знам до колко е правилно мисленето ми,но за всеки случай аз си направих следния режим.Със ставането сутрин пия витамините с около 100 мл студено прясно мляко.После си пия кафето.След около час , час и половина си изяждам и триците с 3-4 лъжици кисело мляко.По този начин давам възможност и на прясното мляко в комбинация с кафето да си свършат работата за малката стаичка.А и за мен има още един факт,който май не е много популярен,но аз го знам от времето когато децата бяха бебета.Понеже, за мое голяма съжаление нямах и грам кърма, се наложи да храня децата си с хуманизирани млека.Но и двете още на 10-15 ден отказаха да ги пият,та се наложи след съвет с лекари да преминат на кисело мляко.И тогава лекар ме предупреди,че е възможно да има проблеми с тоалетната,защото киселото мляко запича.И донякъде се оказа вярно.Факт е,че почти не съм прала наакани пелени,защото всичко ставаше по културен начин  Crazy .
Май малко се поулях,но ще ме прощавате  Embarassed .
Беболично добре дошла и успех на теб и на половинката  Peace
Кремена смея да твърдя,че съм добър готвач,но никога не опитвам.Най-важно е да не е солено,а това лесно се контролира като ползваш винаги една и съща мярка и запомниш на какво количество колко слагаш.А подправките всеки може да си досложи на вкус и след като е сервирано.

Днес съм още - 500гр  Grinning .Сметката е,че за 4 дни П съм -1кг.От утре съм на ПЗ и очаквам това кило да се задържи и стабилизира.
Съпружеското тяло закова днес -10 кг  Shocked (за по-малко от месец).Как да не завижда човек  Twisted Evil

На всички  Heart Eyes  Hug

# 359
  • София
Браво, Лео! Само така! Hug
2 в 1, браво и на теб за намалението! Flutter
Беболинчо, добре дошли! Още една семейна двойка!Късмет! Hug

Общи условия

Активация на акаунт