Дюканският режим е най-достъпен и любим - 89 тема

• 41 810
  • 1 002
  •   1
Отговори
# 690
Добър ден на всички  bouquet
От днес и аз съм във вашите редички,прочетох книжката на Дюкан и съм се амбицирала много сериозно.Стискайте ми палци да издържа,честно казано досега не съм пазила никакви диети,ама сега вече положението е много сериозно,омръзна ми нищо да не ми става Crossing Arms така че почвам  Party Стискайте ми палци Hug

# 691
FEN,а ти как си с диетката:)
надявам се да успяваш да ги събориш килцата.....стискам палци Heart Eyes Heart Eyes
Благодаря Hug ти много добре се движа вече съм -6 кг вече и по дрехите ми личи ,само WC -то ми е проблема (още от ражданията си имам наследство и сега наново )но се надявам че ще се справя .
Радвам се че при теб всичко е минало добре  bouquet

# 692
Аби , ми то излиза, че ядем залудо JoyА откъде енергия даги горим тез калории, от сланинкитеее, така че хайде на месото. Hug
Марила, ЧРД на детенце,много да те радва, да ти е живо и здраво.  bigdance2
Тики так, добре дошла, успех в диетата. Казвай сега, какво си намислила, откъде тръгваш и такива ми ти работи.
Дидиживко, браво на тати, и ти ще го настигнеш скоро.  bouquet

# 693
La Redoute (www.laredoute.fr) е френски сайт за он-лайн пазаруване с доставка до БГ.   Simple Smile
Sun как точно си поръчваш(сложно ли е) нещата и как става плащането с директен превод по банка или само с карта ,питам невежа съм в тая област и  не съм си поръчвала до сега  а много неща ми харесаха и каква е цената за доставка до тук ?
Ще ме извините малко встрани от темата ! Simple Smile

# 694
Марила, честит рожденик и на теб. Да ти жив издрав и много да те усмихва   bouquet
Дории, честити 4 месеца в трета фаза!  Heart Eyes
Аби  Hug

# 695
La Redoute (www.laredoute.fr) е френски сайт за он-лайн пазаруване с доставка до БГ.   Simple Smile
Sun как точно си поръчваш(сложно ли е) нещата и как става плащането с директен превод по банка или само с карта ,питам невежа съм в тая област и  не съм си поръчвала до сега  а много неща ми харесаха и каква е цената за доставка до тук ?
Ще ме извините малко встрани от темата ! Simple Smile

Трябва да имаш дебитна или кредитна карта, няма значение в каква валута. В момента на поръчката трябва да имаш налична сумата в картата (ако е дебитна). Парите се блокират в момента на поръчката. Теглят ги 2-3-5 дни по-късно, когато тя е обработена и готова за изпращане.
Доставката е 6Е +5% върху сумата на поръчката
Време за доставка - от 10тина дни до 2 месеца (ако са много претоварени).. Най-често около месец.
Прочети тук -> http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=278199.msg6937350;boardseen#new има всичко много подробно  Hug

# 696
Тики-так, добре дошла и успех!    bouquet
Фен, за първи път направих поръчка. Но ми се струва доста елементарно, стига да си в час с френския. Плащането е с карта. Доставката до БГ е 6,00 евро има и такса за обработка на поръчката. Доставката е до пощенката станция по адрес или до колетното гише на гарата (при митницата), ако пратката надвишава 2 кг. Ако срещнеш затруднения, пиши ми на ЛС.  Hug

Последна редакция: пн, 24 мар 2008, 14:55 от Sun

# 697
Да ви се оплача, какво да правя сега- ходихме на доктор, оказва се вирус и при мен. Лошото е, че доктора забрани всякаква храна днес, само течности и едни хапове, а от утре захранване 2 дена с картофи, моркови, банани, ориз, сухари, обикновени бисквити Rolling Eyes Постепенно следващите дни да включа бялото месо. и без това нищо не мога да хапна днес, ама в идните дни какво да правя? ooooh!

# 698
  • Варна
Здравейте дами  wavey

Много пишете ей и много новички, не мога да смогна да ви изчета
Но все пак не мога да пропусна:
Сън, честити 6 месеца с режима на Дюкан. Знаеш, че ти си ни нашето слънчице, което огрява този форум всекидневно     newsm51
Цвети, честити 7 месеца с Дюкан, оправяйте се по-бързо   smile3525
Муцка, честит рожден ден!  baloni bdbaloni baloni
Кристин, честити 2 месеца с Дюкан  !   bouquet
Свидничка, честит 1 месец с режима  !     bouquet
Спасдиди, честита годинка на дечко, да ти е жив и здрав    baloni newsm59
Дори, честити 4 месеца в 3-та фаза  newsm10
Марила, ЧРД и на твоето детенце  newsm59

Росченка, прочетох че си имала проблеми с кръвното, пази се и пий повечко айрянчета със сол  Hug. Как си днес ?

Елена82, аз снимките не можах да видя  Sad , но съм те виждала на живо. Преди месец ти трябваше съвсем мъничко да отслабнеш още , изглеждаше си перфектно  Peace. Само преди незнам как е било. Това че може да е вода, не се сдухвай  Heart Eyes.

Вещи, голямо благодаря че си ми сменила килограмите в табличката отпред . Наистина оценявам това ,че намираш време за всички Hug. Благодаря още веднъж   bouquet

Фен  wavey , във 2-ра фаза съм още, имам много килограми за сваляне. Много добър резултат имаш до момента, давай така и занапред   Peace
Мама на Кики , ще падне + чето, не се давай. Ти сваляш чудесно  Hug.

# 699
Цвети, здравето е най-важно! Спазвай лекарските препоръки и дано скоро да се оправите! А после пак се върни към режима.  Hug
Приси, благодаря ти, миличка! Трогна ме много!   love001

# 700
  • Варна
Цвети, мисля че здравето е по-важно. Така или иначе ти беше вече веднъж в трета фаза. Според мен направи каквото ти е казал доктора и после мини пак във втора фаза. Нали и без това се почва 5 / 5 така че все едно ще направиш 5 ударни.  Hug И мисля че можеш да пропуснеш бананите. Сън ме е изпреварила, но мислим еднакво.
Сън , това което написах е истина  Hug Heart Eyes

# 701
Цвети, много неприятно. Знам , че няма да ти се ще да си прецакаш режима с картофи и ориз, затова включи въображението и си измисли нещо хем режимно, хем диетично за вируса. Можеш да си ядеш триците, да си направиш супичка. Въпреки, че едва ли ти се яде, поне малко се напъни. За лекарствата, не се притеснявай, а си ги пий. Скорошно оздравяване и за срещата да си ок Hug

# 702
Знаех си, че пропускам някого.  Hug  Hug Ще идваш ли до Сф в събота?
Фоли, те старите хора са си го казали "За лудо яж, за лудо не стой".  Joy  Hug
Ками, при коя диетоложка си ходила и имаше ли ефект? Може и на лични.
Тики-так, успех!
Сънче, ама ти имаш месечинка!  Hug И моята Дори също!  Hug  Пожелавам ви много здраве и сбъднати мечти и на двечките!
Мдааа, днес е важен ден. Много месечинки имало. Аз изтървах да поздравя Кри в събота, но сега поздравявам и Свидничка, и Кристин!   bouquet
Цвети, бързо оздравяване, мила! Слушай доктора и не се коси за режима. Здравето преди всичко. Честити 7 месеца!   bouquet

Момичета, от един месец и майка ми е на режима. От две седмици и сестра ми. Те имат много по-малко от мен за преборване (като най-малка, трябваше да съм първа в нещо и аз хоп! - първа в дебелеенето). Те не четат и не пишат тук, но се старая да им помагам максимално. Една приятелка на сестра ми пък се влюби в един от нашите кремове и я тормози да й го прави.  Simple Smile
В събота празнувах олекването с 21 кг - 5 миналата година с диетолог, 2 точно преди Дюки с изключване на някои храни и 14 за три месеца Протал. Хора, които не са ме виждали по-дълго, не могат да повярват. Вярно, че ме чакат още десетина, но вече съм що-годе нормална, нося високи обувки и поли...
В сряда имам среща с много добър приятел (бивше гадже), който не ме е виждал от НГ. Той е супер тактичен и никога не ме е карал да се чувствам неудобно в кожата си, напротив, все едно съм била страшна мадама, а не 20 кг по-тежка от него и ми е интересно как ще реагира.  Laughing

# 703
  • UK
  Момичета, радвам се, че бях полезна. Само да ви успокоя, че сега храните са по-добри отколкото през комунизма. Сега при повечето болести животните се унищожават, а не се правят на салами и консерви. А пък ако знаете, че едно време си пиехме главно прясното мляко с антибиотици... Така, че никой да не въздиша по отминалото време. Особено стоките на големите фирми са много качествени, обаче както отбеляза и Сънчето преди няколко дни, са си истинско предизвикателство за джоба ни.
 Пиглет не съм от ВИХВП. Ветеринар съм и повечето ми колеги са по предприятията вътрешен контрол,а и в ДВСК. Затова подскочих за млякото и маста Grinning
  Цвети, пребори го този вирус и после със свежи сили се върни в редиците на Дюкан Hug

# 704
  • В средата на времето
Аз съм в първа фаза, но нали съм много бърза винаги  Crazy - още от втория ден за закуска си правя 3 суп. лъжици овесени трици с кисело мляко, а едва днес прочетох цялата книга "Как да отслабнем завинаги" и там тези трици ги споменават чак към четвъртия етап..Та в грешка ли съм? Да ги спирам ли?..В интерес на истината, в книгата когато описва първия етап споменава за появата на запек като проблем и за разрешаването му дава овесените трици и пиенето на много вода..
Друго - може да е коментирано, но признавам си, не съм чела старите теми - как стои въпроса с хранителните добавки и по-специално с лененото масло. Може ли да се взимат капсулите и от кога?

Общи условия

Активация на акаунт