С кокиче в ръчичка шава АВГУСТинче във количка!

• 13 956
  • 289
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Здравейте Hug.
Тъкмо бях решила да ви питам как са със съня бебоците и вие сте захванали тази тема Simple Smile. Мислех, че само Ани не иска да спи, но има и други в отбора Mr. Green. Тя през ноща се буди поне 3 пъти и не признава нито вода, нито биберон ooooh!. Започнах да й давам плодовото пюре вечер, а не следобед, защото си мислех, че така ще се засити и няма да се буди, но се оказа, че тя не се буди от глад ами изглежда така е свикнала, защото по суче две три минути и отново заспива.
През деня спи за по два часа сутрин и за по два следобед.
Оранжево небето, и аз ще я кърмя докато тя сама не се отбие. Дани го отбих на 11 месеца, защото забременях, но на него въобще не му направи впечатление, че пие вече АМ вместо кърма, а аз оревах света, че повече няма да мога да го кърмя Sad. Сега понеже се надявам да не забременявам отново Mr. Green да си я кърмя докато тя сама пожелае.
За белите, най - голямата беля, която Ани направи е събори една чиния с манджа на пода. Иначе други бели не ни е правила. Предполагам като започне да лази, тогава ще прави повече. Много обича да си играе с играчките на Дани, за разлика от него, който само пищи като забележи, че тя му е взела някоя кола.
За зъбите, нищо няма да казвам, защото още е беззъба.
Франи, Дани има същия халат.
Хриси, Франи, Бейби, Наведи, големи сладури са бебчовците Heart Eyes.

Честити зъбчета на бебчовците! Да са здрави и бели!

Честита месечинка на Гого, Марти, Мариела, Константин и Явор!

Честит рожден ден, Мими! Да си жива, здрава и много щастлива!

# 181
  • София
Оранжево небето, и аз като Иви и Мимсат не съм те разбрала Embarassed. Ани също заспива на гърда и понякога ми се иска да я отуча, но пък в повечето случаи така ми е по - лесно да я приспивам, вместо да я люлея до изнемогване, за сега това е единствения вариант. След време ще му мисля какво да правя.

# 182
  • София
Зузи,басейнче  а Mr. Green
Честито зъбенце  Party

# 183
Честити нови зъбки!!! Simple Smile
Ей за тази песничка се сетих:
"Като маргаритки - бели, бели, бели...
Зъбките ми вижте как са се засмели"
tooth

Пък ние беззъби още си вървим /упс, седим Mr. Green/

Последна редакция: пн, 24 мар 2008, 13:07 от Curlicue

# 184
Оранжево небето затова и аз се притеснявам  Confused Ели заспиваше сама в кошарата, а новия екземпляр само на гърда  ooooh! Той без друго не спира да реве, не мога по никакъв друг начин да го приспя. Способен е да реве с часове. Напоследък покрай зъбите 2 часа е ревал с гърда, без гърда, на ръце...какво ли не го правих  Tired

Зузи не я слушайте, цедката за басейна е сериозна не можем да се класираме  Wink

# 185
Честити месечинки на бебета Марти, Явор, Константин и Мариела

Радостче, дано бьрзо се вьрнете в нормалният си ритьм.То безгрижието свьршва с появата на детенце-я колики,я зьби,я болно, я нервно(криза) и т.н, ама са ни и голяма радост Grinning
Ментина,като каза как Роши ти рови в саксиите, се сетих, че ми беше хоби като малка..леле, дано да не ми се вьрне Mr. Green

Честит рожден ден, Мими_1977(ти кой набор си? Mr. Green).Весел ден и много желани подарьци  bouquet  bouquet
Христинче, мнофо сладко патенце си имаш, изглежда кротьк, ама дали е само на снимката Thinking Wink
Франческа и твоето жабче мн.сладко.Халата е супер(аз имам такьв, ама откакто се снабдих с по голям и дьльг, сьм по доволна).Косата на Теди рижава ли е малко, или от снимката така ми се види?
Бейби_Илли, от мен напитката, от Вас салатката, как се е сьсредоточил над заниманието си сьс салаДката..хихи

Марти, вярно, че лесно с приспиването на гьрдата, ама дьщеря ми спеше много неспокойно и кратко така и като я оставя В нейното креват4е-писне.Затова за нея отучването беше по-здравословния маниер.Смятах, че никога няма да успея, защото само така заспиваше, но се получи.Да видим как ще е пьлното спиране от кьрменето, аз сьщо си мисля, че тя сама ще се отбие и няма да си спомня даже.За себе си мисля, че ще ми липсва, ама и ще ми е облекчение(най-малкото, че не сьм пила алкохол от есента на 2006 Shocked, откакто решихме да си имаме бебе).

Ivy, много гадно и изнервящо и за двете страни.
Да,при всяко бебче е различно.Обаче, аз преди да я отуча да спи само на гьрдата не бях пробвала друг начин, затова като започнах да го правя постепенно видях, че има + ефект.Преди сама не можеше да остане в леглото си и 5мин, а сега си лежи и е доста по-спокойна.Исках да споделя и с другите мами, че който не е пробвал по упорито и го желае(премахването от заспиването на гьрдата,като единствен начин), нека опита, преди да си мисли, че няма да успее(както аз напремето).Пьк бебо сам си показва кое е добре, и за кое има нужда от още време Grinning

# 186
ГИТААААААА, къде сиииии? Бобииии поне ти се появи де... какво става с малките кукли?
Ех този малък Теди-младши ...  Heart Eyes
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ ДНЕС!

# 187
момичета,здравейте!имам нужда от малко помощ...бебешока не спира да си дърпа ушите!понякога имам чувството че ще го откъсне.даже си е направил рани от дърпане!а шапка не търпи!като сложа и я маха!какво да направя!? newsm78 Hug

# 188
Добър Ден мацки  Mr. Green
Много сладки снимки на всчики бебоци,ама Теди ми е любимеца с това халатче жабче.Ние имаме такова ама сме зайци и то в оранж  Joy Може би сме извънземни зайци хехех
За белите ние сме най големите беладжии,от месец и половина е по пода ,то не беше да ми събори уредбата,да ми омота кабелите на компа,да ми счупи мишката на компа,,хвърля всичко каквото му се даде,постоянно се изправя на крака,където  може се захване с ръце.Набира се,изправя се,при което  се търкулва и дрънва кратунката,не мога го опазя вече.много е буен,дано се поуспокои като пораства с времето.За спането,спим по принцип през ноща,вече имаме 4 зъба,но са тръгнали още 2 централните горе и се буди нощем с рев и ръчичката му чеше и пак се заплюнчил.Дано и тея избият,че с 6 зъба малко спокойствие пак.Става в 7 часа сутрин и не мога се наспивам,ама ... така ще е  Mr. Green
Бе ние много не стоим седнали,все иска да лази и по корем и да се изправя,вашите как са  newsm78.
За приспиване,от малък е на ръце,мъчих да да свикне сам не иска и не иска,рев до посиняване и се изнервя,но не заспива.Изглежда си е такова детето,обича да се гушка,докато заспи,така ще е,пък и не ми тежи,така си го гушам и цункам,докато заспинка. Heart Eyes

Честито Рожден Ден и от мен на Мими    bouquet

# 189
Ира, все едно описвас моя проклетник  ooooh!  Принудих се по никое време - вече е почти проходил - да купя проходилка, защото тя го опазва, поне докато свърша нещо вкъщи. После обаче задължително правим обиколка на къщата без проходилката като го държа за ръцете - за да не забрави каквото вече е научил. Много е уморителен вече.  #Crazy

Ето малко снимки и от нас - да се наредим в групата на фотографираните  Party

http://images24.snimka.bg/005445412.jpg
http://images24.snimka.bg/005445459.jpg
http://images24.snimka.bg/005445464.jpg
http://images24.snimka.bg/005445712.jpg
http://images24.snimka.bg/005445810.jpg

Последна редакция: пн, 24 мар 2008, 18:48 от vezni4kadobri4ka

# 190
  • Враца
Извинявам се предварително че не съм ви прочела от снощи, но само да дам бърз отчет и после ще чета.

Мимс, на нас ни излезе точка и на горен резец днес, много е нервничка. Дано по бързо да изкарат че ми е много жал!

Марянамама, мъж ми обиколи всички аптеки и до складовете се обажда, че имаме познати, но казаха че няма внос. Много съжалявам че не можах да ти помогна.

Честити Месечета от нас!
Честит рожден ден, Мими_1977!

По късно пак ще се вкл.

# 191
Здравейте мами,
аз не съм влизала 1 ден и ве4е една тема сте изписали.
Ох аз не искам да Ви се оплаквам, ама ПОЛУДЯХ от свекитата. Вярвате или не, ама не погледнаха Калина, само и се радваха от дале4е.
Свекито като Кал се разреве и ми звъни по телефона да ме пита какво да прави.  Thinking
Детето реве в кошарата тя си гледа ма4овете #2gunfire #2gunfire #2gunfire....ей полудях..
Кал реве от  нея, не я харесва нещо и тя ми вика: ми защото нямаш моя снимка да и я показваш....брей.....сега пък и снимки да и правя ...я майната ти..... Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms
На черешата съм ама ще ме извинявате.

# 192
Лелеее, навън е голям ужас с този вятър  Shocked Внимавайте от къде минавате, че сек'ви работи падат от сградите  Shocked Ние набързо се прибрахме, че щеше да ни отвее  Rolling Eyes

сладкиш4е ужас  ooooh! как ще остави Кал да реве пък тя ще гледа МАЧОВЕ  newsm78  #Cussing out

# 193
  • София
момичета,здравейте!имам нужда от малко помощ...бебешока не спира да си дърпа ушите!понякога имам чувството че ще го откъсне.даже си е направил рани от дърпане!а шапка не търпи!като сложа и я маха!какво да направя!? newsm78 Hug

Боли ли го или просто го кефи да дърпа...
От няколко дена гледам, че моят чеши едното ухо и като се опитах да го почистя единият път се разплака, а днес се намръщи... май го боли и накапах Отипакс капки....
Ако му е влязла вода.. опасна работа...

# 194
  • Враца
Ох, успях да ви прочета, не сте писали много  Mr. Green
Ей, за пореден път се убеждавам че нашите бебета са най хубави! Бонбони, ще ги изям Laughing
sladkish4e  Hug, каквото и да те посъветвам няма да те успокой. Така че, една прегръдка от мен  Hug

Общи условия

Активация на акаунт