С кокиче в ръчичка шава АВГУСТинче във количка!

• 13 503
  • 289
  •   1
Отговори
# 285
Днес се яде риба. Пише го дори в църковния календар. Така че, запретнете ръкавите и направете нещо рибно. Аз лично съм купила скумрийка и мисля довечера да я пекна на тиган. Иначе имам една книга, в която е описано доста подробно какво се прави на всеки празник. Освен рибата, която може да е приготвена по всякакъв начин, даже и на рибник, се прави и питка.  Grinning

Жива да си, че се обади! Тъкмо се чудех какво ще се яде тази вечер...
На нас ден не ни трябва, за да хапваме риба, защото много я обичаме, обаче днес точно пъстърва на тиганче ми звучи супер.   bouquet

# 286
Здравейте, мацки  Hug
Потекоха ми лигите с тея риби дето ги говорите  Rolling Eyes
Франи да ти е честито телефончето - да си го ползваш със здраве и да не се чупи  Peace Един ? - със сензорни бутони ли е  newsm78
да се заслушва когато някой чете,а не само когато дават реклами
ауууу, тва с рекламите е като наркотик - каквото и да прави - щом чуе рекламите и ей така става  Shocked
Днес ми е баси тъпото  Tired що така  newsm78

# 287
Добро утро и в деня на благата вест!
Честит Имен Ден на всички, които са си харесали тази дата за тяхна си!!!
На порастналите бебоци -  Hug
Аз днес съм решила  да попълвам данъчната декларация и я изпринтих, ама е тих ужас. Имам да взимам данъчни облегчения за 2 деца и съм се решила да не се мъезеливя. Само че тези алинеи, членове и приложения са  Sick

# 288
Добро утро и в деня на благата вест!
Честит Имен Ден на всички, които са си харесали тази дата за тяхна си!!!
На порастналите бебоци -  Hug
Аз днес съм решила  да попълвам данъчната декларация и я изпринтих, ама е тих ужас. Имам да взимам данъчни облегчения за 2 деца и съм се решила да не се мъезеливя. Само че тези алинеи, членове и приложения са  Sick

Ако се затрудниш много - свиркай! Wink

# 289

Общи условия

Активация на акаунт