С кокиче в ръчичка шава АВГУСТинче във количка!

• 13 956
  • 289
  •   1
Отговори
# 240
Здравейте и от мен!!!!!!
Днес имах малко работа навънка!!!!!!Времето е ужасно!!!!!!!То не е вятър то не е чудоооооооооооо!!!!!!!!! #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy
Много са сладки бебоците с хавлийските!!!Ние също си имаме такава !Прилагам снимка!!!!!!!
Ния--Снощи филма беше много хубав!!!!!Ти беше права!!!!!!!! Peace Peace Peace
Zuzi62--Честито зъбче!!!! tooth tooth
Vezni4kadobri4ka---Много сладки снимки!!!!!
marsidi--Много е познато това което казваш и при нас е абсолютно същото !!даже пуснах тема в семейните по този въпрос!!!!!!
 lulumba--- Hug
PIVANOVA--Други бисквитки освен Плазмон не съм давала ама аз имах 3 кутий купени --Сега като свършат мисля да взема обикновенни!!!!! Laughing
марианамама--Днес търсих чайчето ,обаче никъде го няма !!!!Съжелявам че не мога да помогна!!!!!!!!!!!! Tired
На болните да оздравяват!!!!!!!!! newsm17
Ето новата придобивка на малката ----Толкова много ми харесва на мен!!За нея незнам!!!!!!!
Много сте писали днес!!!!!!А да и преди малко видях ме дъгата!!!!!Много Красива!!!!!!

# 241
  • В светлината на слънцето
Ммдда, и на мен филма снощи ми хареса, но не е точно от моите филми.  Thinking Красив е като визия, но честно казано дотук. Поне за мен де. Наскоро гледах "Парфюмът", че го бях пропуснала като се появи. Потресаващ.  Peace Е, не колкото книгата, ама пак е хванат "аромата" на Зюскинд. Не че ми е най-любимия филм, но е един от последните, които мноооого харесах. Любимите ми са едни откачени..., в добрия смисъл на думата де.  Grinning "Жертвоприношение" на Тарковски, "Фани и Александър" на Бергман (даваха го точно, когато раждах Wink), "Бразилия" на Тери Гилиъм и други, които са по-стари или малко по-нови. А, и "Междузвездни войни" естествено, нали с този филм израстнахме. Mr. Green

# 242
Аз пък не съм киноман.Simple Smile

За любимите игри питахте - що е герданче и виси, наше е. Mr. Green
Мацка си е явно. Няма спор. Heart Eyes

# 243
Имам нов телефооооооооооон newsm44 newsm44 newsm44

# 244
Много "кюют" снимки на дребните Hug

Ребусче, и ние сме на "баба" вьлна, а около нас ни една няма CrazyИ "мама" казва, но едва ли го осьзнава..
Лулумба, страшно заглавийце за новата темичка, и актуално Grinning
Пиванова, честито зьбче Hug
BateJoro, кой размер ти е най-тесния панталон, че да се комплексирам малко? Mr. GreenАз се побирам в старите дрехи,ама ми стьрчи корема още.Иначе в бедрата не е така трагично, таза си врьща пьрвоначалните мерки, е поразширен е, ама не като няколко месеца назад..
Франческа, супер!Дай едно крьгче Mr. Green

# 245
Честито Вале  Heart Eyes

# 246
Ние днес видяхме 3 дъги!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Laughing

# 247
  • Враца
Ние се изкъпахме и заспахме Mr. Green
Сега ще отида да направя една салатка, че така ми се допи ракийка... и после пак тук  Mr. Green
За бисквитките - докато вечеряме слагам малката в стола и за хранене при нас на масата и давам една обикновена бисквитка. Иначе няма да можем да се наядем спокойно. То е едно ръмжене и едно бъркане в чиниите..., мани мани.
Франи, честит телефон!

# 248
  • В светлината на слънцето
Франи, честит телефон! Със здраве да говориш!  Peace

# 249
А туй то, и телефон взехме.
Къде ни е черпнята.. Joy

Честито ФранЧи.

Оранж, ми незнам. Май 26.
Само на коланчето така се усеща едно придърпване. Laughing

Еййй, тая НОра как пее..Добре, че й се наслаждавам и на живо от време на време.Simple Smile

# 250
  • София
Вале,честит телефон! Много минути да извъртиш и ако може и по малки сметки Mr. Green

Номер 26 Simple Smile и а влизам но тея с по ниска талия не ги нося Mr. Greenима още какво да се желае!

Лулу,хубаво заглавие  bouquet

Хари,на са и на мен ми се допи Whistling

Пиванова,аз една видях Crazy Party

Айде ние отиваме да се чипкаме bowuu Flutter

# 251
Айде и аз да се включа в темата, че тя скоро ще свърши.
Ние сме с температура вече четвърти ден  ooooh!, най-вероятно от зъби. Не иска да спи без мен, непрекъснато иска да цока, едно мрънкане пада направо  Crazy Ама то така е да разбера, че имам бебе.
Хайде засега ви оставям  Hug

# 252
Бате Жоро май ви е поудухал вятъра днес Joy

Косата на Теди е руса Peace

басейниии,4е аз си имам цяла джакузи тук Mr. Green Joy

телефон4ето е нокиa n76 Party

сега ще ви намеря по4ерпка 

# 253
 Mr. Green Франи,бравос! Party

# 254
Taka те искам. Mr. Green
Наздраве да е. Heart Eyes