Днес имах малко работа навънка!!!!!!Времето е ужасно!!!!!!!То не е вятър то не е чудоооооооооооо!!!!!!!!!

Много са сладки бебоците с хавлийските!!!Ние също си имаме такава !Прилагам снимка!!!!!!!

Ния--Снощи филма беше много хубав!!!!!Ти беше права!!!!!!!!

Zuzi62--Честито зъбче!!!!

Vezni4kadobri4ka---Много сладки снимки!!!!!
marsidi--Много е познато това което казваш и при нас е абсолютно същото !!даже пуснах тема в семейните по този въпрос!!!!!!
lulumba---

PIVANOVA--Други бисквитки освен Плазмон не съм давала ама аз имах 3 кутий купени --Сега като свършат мисля да взема обикновенни!!!!!
марианамама--Днес търсих чайчето ,обаче никъде го няма !!!!Съжелявам че не мога да помогна!!!!!!!!!!!!

На болните да оздравяват!!!!!!!!!

Ето новата придобивка на малката ----Толкова много ми харесва на мен!!За нея незнам!!!!!!!

Много сте писали днес!!!!!!А да и преди малко видях ме дъгата!!!!!Много Красива!!!!!!
Красив е като визия, но честно казано дотук. Поне за мен де. Наскоро гледах "Парфюмът", че го бях пропуснала като се появи. Потресаващ.
"Жертвоприношение" на Тарковски, "Фани и Александър" на Бергман (даваха го точно, когато раждах
), "Бразилия" на Тери Гилиъм и други, които са по-стари или малко по-нови. А, и "Междузвездни войни" естествено, нали с този филм израстнахме. 
И "мама" казва, но едва ли го осьзнава..

, най-вероятно от зъби. Не иска да спи без мен, непрекъснато иска да цока, едно мрънкане пада направо