С кокиче в ръчичка шава АВГУСТинче във количка!

• 13 956
  • 289
  •   1
Отговори
# 225
Димяни, какво и се чудиш на тази каша? Сини сливи нали сте яли? Овесените ядки не са проблем така, че... Аз му давам едно пюре с овесени ядки и елда, ама за вас не става, че има и банан, а не съм се заглеждала, дали има други модификации, аз го взех най-вече заради елдата, че нали има желязо в нея.
Сладкиш заслужава си да празнуваш и аз така като ги изпратя и си се чувствам в къщата иначе  #Crazy, все мрънкат за нещо.
Ребусче да се оправяте!  Praynig

# 226
  • София
Хриси,ще му направя и аз ама АМ не трябва ли да се сложи?
Аз ям много овесени ядки и имам финни Peace
Марсиди,и аз така мисля Thinking Peace

# 227
Може да се сложи,на това количество една мерителна лъжица,просто аз не сложих,защото Алекс спеше и не знаех кога ще се събуди.И после забравих! Laughing

# 228
# 229
To няма такава буря. Обожавам ги. Mr. Green

Да се похваля, че не издържам. Обух си най най - тесния панталон за работа и ми  стана. Даже си седи супер.
Утре ще се фръцна до едно място, да стиксате палчета. Wink

# 230
Момичета здравейте и от мен!

Две теми бях пропуснала, но успях да ги прочеат и сега ви пиша!

Първо Честито на днешната рожденичка Мими и на патерици на Бобченка и Арвен! Много здраве и късмет!

Честито на всички месечинки!

Оранжево небето-имаш страхотна красавица, като гледам ергените на опашка ще чакат за нея!
Венеци 9-мисля да давам мед след 1 година.
Хари 77-и Перси така, казваше Баба, а сега вече не иска, само бръмчи и имитира коли и мотори!
Ира-Алекс е голямо сладурче!
Шоши-имаш си страхотни момчета, дано много да те глезят!
Радостче Пловдив-и ние заспиваме само на гърда, като повечето бебета, които са почитатели на циците!

Честито на всички озъбили се бебета!

НИЕ СЪЩО СМЕ В ОТБОРА! ДНЕС НИ ПРОБИ ПЪРВОТО ЛЯВО ЗЪБЧЕ! ОТ 2 СЕДМИЦИ ПЕРСИ ПРЕЗ ДЕНЯ НЕПРЕКЪСНАТО Е С ЛИГАВЧЕ, АКО БЯХ СЪБИРАЛА ЛИГИЧКИТЕ МУ, ШИШЕТА ЩЯХ ДА НАПЪЛНЯ!

Велева
-не се притеснявай за захранването, и ние сме почти като вас. На обяд му давам пюре и най-много 2пъти в седмицата по няколко лъжичка каша, просто не иска повече. Нямаме заместено хранене, почитател си е на кърмата!
Франи-Теди Джуниър е голям пич!  Sunglasses
Везничка Добричка и Сладкишче-слънчицата ви са толкова пораснали! Пу-пу!

Ето и малко интересни факти около нас. Най-любимата беля на Перси е да бръкне с пръсти в купичката с пюре!

Момичета искам да ви питам, някоя от вас други бисквити освен Плазман дава ли???????????????????????????????????????????????

# 231
To няма такава буря. Обожавам ги. Mr. Green

Да се похваля, че не издържам. Обух си най най - тесния панталон за работа и ми  стана. Даже си седи супер.

ще стискаме, ще стискаме  Peace пък ти да се похвалиш после за какво сме стискали  Mr. Green

Я кажете с каkви  игрички се забавлявате, че аз само смотани намирам, пък ми се играе нещо... само да не са стратегии  Naughty
 Mr. Green

# 232
  • София
Пиванова,Чичи бебе Mr. Green
Бейби,аз си играя едно Рикошетче инфинити в последно време Party Crazy
Боянче,къде ще мааш гащи????? Mr. Green

# 233
  • В светлината на слънцето
Димяни, той протеста си беше срещу мене си. Ей така за разнообразие.  Mr. Green Ама в дъното на историята май е Сашундера, който вече две нощи спи много лошо (снощи съм го разхождала и люляла на ръце в продължение на час и половина, за да заспи - толкова го болят вече венците) и освен това следобед спи максимум половин час, от което е страшно кисел. Яде с 300 зора, стиска устни, не знае какво иска, мрънка...абе голям киселяк е станал. Но поне от едната страна видях, че венеца е леко сцепен. Май има някаква слаба надеждица на хоризонта.  Praynig
Гале, и Сашко спи в същата поза. Но вече го слагам в спален чувал, че ми писна постоянно да ставам и да го завивам.  Grinning А относно свекитата - бляяяя Sick Sick Sick Мойта каква е гадост, не е за разправяне направо. Иначе има и много свестни свекита, но ние май не сме уцелили на такива. Thinking

Последна редакция: пн, 24 мар 2008, 18:44 от lulumba

# 234
  • София
Лулу HugДано пробие скоро  Praynig и ние сме като вас ooooh! Tired обаче сега заспа в 16,30 и още спи Rolling Eyesда не повярва човек и довечераааа....... ooooh!

# 235
  • Златна Добруджа
Щом ще се фръцкаш - ще стискам  Mr. Green  Heart Eyes

Марсиди, как е зетя  Hug
Лулу, дано пробие най-накрая  Peace при Рошлата няма изгледи  Rolling Eyes

# 236
аз само ще се оплача- ние пак сме болни newsm45
Имаме възпълено гърло и сополи. И двамата.
И освен това говорим- ама първата ни дума беше ...баба...
ами така е, като все баби го гледат hahaha

бързо да се оправяте, а ако поне малко ще се успокоите на гръцки татко е "баба" (само ударението е на втората сричка) Mr. Green Няма значение че бабите ги гледат те си предпочитат мама и тати Mr. Green

PIVANOVA - аз давам само на Милупа, тук не съм виждала Плазмон - давам вече 3 вида има едни от 4 м. не знам дали ги има в БГ, вчера купих едни с няколко семемна вътре и давам и сухарчета. Всичките, особено първите са лесни за папане. Формата им е като кокалче и удобни за хващане и се разтопяват много лесно, досега не се е задавяла сериозно с тях, а и давам доста често Peace

# 237
# 238
може ли един въпрос? Embarassedмалко не съм в час с това.как по господите да си кача снимка за аватар? Laughing  bouquetцял ден се борих и нищоооооооо.резултат-празно място Thinking

# 239
  • В светлината на слънцето
Нещо ме осени музата и ми дойде идея за заглавийце, но за по-натам - по Великден.  Grinning

Августовските деца шарят алени яйца.

Общи условия

Активация на акаунт