С кокиче в ръчичка шава АВГУСТинче във количка!

• 13 956
  • 289
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Лоли,мерси за почерпката! Mr. Green Hug
Честито трето зъбче и нов педиатър  bouquet

Ние сега се прибрахме навън е прекрасно PartyСега ще папаме и ще готвим Crazy

# 91
Здравейте! Hug
 ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН,БОБЧЕНКА!
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН,АРВЕН!
БЪДЕТЕ ЗДРАВИ НАЙ-ВЕЧЕ И МНОГО ЩАСТЛИВИ!

ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ,КОИТО СА ИМАЛИ ПОВОД ДА ПРАЗНУВАТ
 И НАЙ-ВЕЧЕ НА МЕСЕЧКОВЦИТЕ! newsm67

Заповядайте да ви почерпя за 7-те месеца на моето Иве!

Сега бягам да готвя,че след два часа ще посрещаме гости.
Целувки от нас.

# 92
Момичета, давала ли е някоя пюренце на Гербер заешко със зеленч. и копър. Ние сме се захранили със заешкото (тогава с моркови) - добре го прие,  но това хич не щя да го яде ... повдигаше му се и се давеше. Видях че в самото пюре има малко по-едри частички, може би от месцето ... или да е нещо развалено?
Моля, за мнения.

# 93
Bini честито 7мо месече!
Да ви се похваля Бобката се озъби най-накрая  tooth

# 94
Здравейте  Hug

Току що се прибираме от дълга разходка из центъра. Ох  ooooh!  на Славейков се разминах с една мама, която 100% беше от нашите и аз се загледах по бебока, но докато се усетя я подминах  oops Срааааааааааам. В своя защита искам да кажа, че съм много късогледа и още не съм си направила новите очила  smile3538    doh

# 95
  • София
Радостче,аз съм давала на Райън и много го харесва но не си спомням за едри парчета Thinking Сигурно е картофче Peace

Иви,честито зъбе Mr. Green Hug

# 96
  • София
ох ние се върнахме!
ЗА пюретата на Гербер съм давала плодовите, зеленчукови и пуешко заешко и телешко... нямала съм проблеми никакви...
Абе от Габрово взех някакви пюрета БЕБЕВИТА някой давал ли е , стават ли или да ги хвърлям!?
ох аз белите... Моят Звяр обожава да ръба дистанционното, и да ми гризе телефона (нокия 6288, много съм доволна), а и обича да пише на клавиатурата

# 97
  • Видин
Радостче, според мен парченцата са от месото. Иначе аз не съм давала такова пюре и не мога да ти кажа.
Айде сега мамата която е била на Славейков да си признава бързо. Та и Везничка да се успокои.
Иви, честито ти зъбче на Бобката. Много здрави и бели да са

# 98
Абе от Габрово взех някакви пюрета БЕБЕВИТА някой давал ли е , стават ли или да ги хвърлям!?

Нелинче, ние ги ядем основно тях! Доколкото знам са продукт на Hipp, но без щемпела BIO, та затова са на малко по-поносими цени. Като асортимент им отстъпват, но като качество за мен са О.К.  thumbsup

# 99
Бебевитата са едни от любимите ни пюрета.Особено много харесва пиле с тиква и царевица с тиквичка.

# 100
  • София
Нелинче,ние също ги взимаме и съм много доволна!
Райън даже е ген на Градинските зеленчуци както и на пилешкото им Peace
Внася ги една фирма Авенди!

# 101
Бебевитата са едни от любимите ни пюрета.Особено много харесва пиле с тиква и царевица с тиквичка.
Ооо, на пилето му е фен Калината. Също различните и градинските зеленчуци. Това с тиквата не поиска да го лизне, та го смесвах с друго, но пък свинското с броколи и пащернак го сцепва... Joy

# 102
  • София
Ооо... не е ли рано за свинско Rolling Eyes

# 103
Ооо... не е ли рано за свинско Rolling Eyes

Ми, де да знам, пише за над 4 месеца и й го давам вече 2-3 пъти... Simple Smile Тези 8 % не ми се видяха сериозни... Wink

# 104
  • София
Бе да % е малък ама знам, че след година се дава! 

Общи условия

Активация на акаунт