E-bay тема 4

• 34 538
  • 801
  •   1
Отговори
# 615
Здравейте.

Леко ще нахлуя в темата.
Днес реших да се регистрирам и да пробвам да купя нещо.
Но от бързане не видях, че детската рокля е използвана, а взех , че спечелих търга.
Писах на продавача, че е станала грешка, но тя ми разправя , че трябвало да пуска фактура...
Какво ще стане ако не й платя?

Предполагам не е болка за умиране, но все пак.
Благодаря ви.

Не мога да изтрия този пост, но така или иначе девойката току що ми написа, че ще ми оправи бакийте. Mr. Green

# 616
  • sofia
освен да ти пишат отрицателна оценка, няма какво друго

# 617
Е и аз да споделя, маратонките ,които много исках да купя и за които се чудех цяла седмица защо немога да купя веднага или наддавам Thinking, проблемът се оказа,че продавачът се е обидил от моя въпрос"ще ми декларирате ли пакета като подарък  за еди колко си долара", Naughtyзащото той не декларирал,заради застраховката и т.н и в крайна сметка ми е ударил един блокер и затова като вляза в аукциона ми излиза частен търг.Та много се разочаровах Tired

# 618
wiwian че колко струват пък тия маратонки ???

# 619
wiwian че колко струват пък тия маратонки ???
Durango 27 долара и нещо+24 долара и нещо шипинг(вече немога да се съсредоточа) Crossing Armsтака се ядосах на тоя продавач

# 620
ми както и да го гледаш е под 45 евро, по добре му се извини и земи маратонките, обясни му ситуацията, за Румен Запалкта и т.н. Grinning

# 621
ми както и да го гледаш е под 45 евро, по добре му се извини и земи маратонките, обясни му ситуацията, за Румен Запалкта и т.н. Grinning
Исках да купя няколко неща от него в началото,затова му зададох и този въпрос,и така се започна...а аз впоследствие реших да взема само маратонките.Още днес в следобедните часове се извиних на човека ooooh!,та да видим Whistling

# 622
  • Варна
wiwian, ти как разбра, че затова те е блокирал?! newsm78

# 623
wiwian, ти как разбра, че затова те е блокирал?! newsm78
Ами при моите няколко съобщения защо не ме допуска до търга,продавача най накрая ми отогвори ,че не съм прочела внимателно указанието на артикула и поради това ще ми остави-Transaction Blocked

# 624
Момичета, с една мацка водихме много добра кореспонденция преди  и след търга, аз и платих, и тя ми прати майл, че много ми благодари, и че ще ми постави позитивна оценка, но още не го е направила, та въпроса ми е, да и напомня ли или тя сама ще се сети  newsm78

# 625
Доколкото съм чела тук в темата, продавачът дава оценка едва след като получи такава от купувача. Ако си и дала вече положителна, подсети я. Ако не, явно чака първо твоята. Така се презастраховат, в случай, че ти дадеш отрицателна оценка, за да може да ти го върне.

# 626
С моя  много скромен и малък опит в Ибей, при получаване на покупката сложих положителна оценка на продавача и той веднага ми отвърна със същото.

# 627
Дай оценка на продавачката едва като получиш стоката. Дотогава тя ще чака твоята оценка и ще ти я постави почти веднага след като я получи.

# 628
Ясно, по моята логика тя трябва да даде оценка, когато получи това което иска-пари, а аз давам оценка когато получа стоката... защото тя е доволна, че съм платила веднага, но пък аз може да не съм от това което съм купила  newsm78 нищо няма да и казвам, просто ще изчакам стоката

# 629
Запалих се. Grinning
Спечелих снощи още един търг.
Регистрирах се в Paypal, но верно ли трябва да ходя до банка за извлечение.
Няма ли да ми пратят кода по мейла?

И още нещо, трябва ли да имам някакъв минимум сума в картата, за да мога да се разплащам с нея?
Благодаря предварително.
Все пак малко помощ не е излишна.Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт