E-bay тема 4

• 34 536
  • 801
  •   1
Отговори
# 600
  • sofia
Колкото кажат, не се пазаря.
2 пъти писах,че са ми много пощенските,ама не ме отразиха

# 601
  • Sofia
Защото  и аз по принцип не се пазаря,но цени като на Надето не мога да постигна Peace Заяждала съм се за високи пощенски,когато прекалят.И ми ги намалят

# 602
а пък на мен даже ми върнаха $10 един път, щото разходите за експресна доставка били по малко отколкото очаквали, иначе и аз не се пазаря

# 603
  • Варна
Аз съм се пробвала един два пъти, но все ми отговарят, че това била минималната стойност.

# 604
  • София
договаряте ли пощенските или колкото ви кажат толкова плащате?

Само веднъж съм се пазарила за пощенските, пуснаха ми фактура за едни сандалки с пощенски 20лири, отказах да платя и мацката ми писа че е проверила и пощенските били 6,5 лири... А пантофките струват ,99 лири и продавача ми поиска 2 лири за пощенски, явно е на късмет  newsm78

Стандартно ми искат 5 лири за пощенски, а обикновено плащат 3.

# 605
Здравейте!
Преди малко спечелих първия си търг в ebay.de но се оказа, че приятелката ми която е в германия и съответно на нея ще и пратят покупката и тя ще я плати е в командировка и ще се върне чак в петък следобед. Та значи пиша всичко това за да ви попитам има ли някакъв срок за плащане или плащането трябва да се извърши непосредствено след покупката?
Незнам немски а пък много ми се иска да не го изпусна това чудо дето го купих заради това че немога да обясня на продавача, че ще платя в петък.
Моля ви помагайте.

# 606
  • sofia
В обявата обикновено има срок за плащане

# 607
Според мен в петък няма да е късно, а и продавачите по мои наблюдения поставят минимален срок от 3 дена за плащане

# 608
  • Варна
Не съм се пазарила за цената на доставката никога досега, само, когато купувам няколко неща, искам отстъпка и обикновено я получавам при combine shipping.

# 609
Благодаря ви lyuba84 и mamahrisi   bouquet. С фалшивия ми английски сега писах на продавача дано се разберем.  Praynig

# 610
  • sofia
пусни ако искаш линк да видим какви са му изискванията

# 611
# 612
  • sofia
Супер щом сте се разбрали Peace
Честито за покупката

# 613
Мерси  Hug
Леле голяма краста било. Сега съм супер щастлива, подскачам като малко дете сякъш съм направила сделката на живота си Simple Smile)

# 614
освен с кредитните карти другите плащания как по точно стават.по подробно някои ако може да ми обясни   Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт