E-bay тема 4

• 34 538
  • 801
  •   1
Отговори
# 585
  • На черешата
Искам да питам някой имал ли е подобен проблем - днес си смених паролата в ибей и оттогава не мога да се логна от двата компа у дома. Какво ли не правих - писах им, че ми е забравена паролата, изпратиха ми мейл, но пак не става и не става. Мъжа ми от работа няма проблем да се логва. Даже той я сменя няколко пъти. Накрая пробвах да вляза през Мозила и се логвам, но ои интернет експлоръра не става. Много ми е терсене с мозилата и предпочитам експлоръра, някой има ли идея какво да правя?

Странно,не ми се е случвало.Да не си му дала да запамети паролата и да не приема новата.Дай му sign out и после влез да видиш дали ще стане. newsm78

# 586
  • някъде
Аз пък днес въобще не мога да вляза в щатския ибей ThinkingВъв всички други влизам,там  Naughty

# 587
Да сте чували за частен търг или частен списък?! Shocked,немога и немога да наддавам за едни маратонки(по рано бях споменала),дори немога да ги купя веднага,вече съм верифайд и пак нестава Crossing Arms,днес влизам и ми пишеше частен търг или списък newsm78

# 588
продавача го е сложил за някой конркетно

# 589
  • На черешата
 Наде,честити ви ботушки,държах се прилично и не те надбидвах. Mr. Green

# 590
  • Sofia
Тия Бг пощи не са истински ooooh! Пакет пратен на 25.03 от Англия е пристигнал в София на 26.03,а се озовава в нашта поща една днес Twisted Evil

# 591
Ами то с тия задръствания в София...  Joy

# 592
  • Варна
За нашите пощи могат да се напишат романи. Пратка от щатите пусната на 25 март и вчера 1.04 получих известието от пощата във Варна. А пусната от мен на 24 март от Русе за София е стигнала днес 2.04.

# 593
За нашите пощи могат да се напишат романи. Пратка от щатите пусната на 25 март и вчера 1.04 получих известието от пощата във Варна. А пусната от мен на 24 март от Русе за София е стигнала днес 2.04.

А моята от 28-ми от САЩ е пристигнала вчера, чак не мога да повярвам.

# 594
продавача го е сложил за някой конркетно
Да не би да е заради мен?!Шипинга му е Worldwide?! newsm78

# 595
  • София
Ей Фанти как ме излови, много са сладки  Mr. Green

А днес получих ето тези сандалки за 11лв., направо не мога да повярвам, на живо са мнооооого по-хубави  Laughing

# 596
  • На черешата
Ей Фанти как ме излови, много са сладки  Mr. Green

А днес получих ето тези сандалки за 11лв., направо не мога да повярвам, на живо са мнооооого по-хубави  Laughing

Koгато задаваш въпрос на продавача ,отдолу ти показва всички зададени досега въпроси към него и неговите отговори.Бях наточила зъби на тези ботушки,но като видях Regars,Nadia реших да проверя да не е от Бг и се оказа ти.Е,нали съм добричка,отстъпих ти,ама следващия път ще се реваншираш ако се сборичкаме за нещо. Mr. Green

# 597
  • София
Бях наточила зъби на тези ботушки,но като видях Regars,Nadia реших да проверя да не е от Бг и се оказа ти.Е,нали съм добричка,отстъпих ти,ама следващия път ще се реваншираш ако се сборичкаме за нещо. Mr. Green

Нямаш проблеми, мисля че поприключих с пазаруването на детски обувки, за една седмица съм купила 5 чифта  Laughing

Вчера спазарих тези пантофки за 7лв.  Sunglasses

# 598
благодаря на всички, които ми отговориха! Peace

# 599
  • Sofia
договаряте ли пощенските или колкото ви кажат толкова плащате?

Общи условия

Активация на акаунт