E-bay тема 4

• 34 558
  • 801
  •   1
Отговори
# 570
Момичета вече 10 дни чакам кода за верифайд и нямам никакъв емаил с подобно съдържание,прегледах си всички писма  и никъде не открих онова уведомително писмо,в което ти казват,че ти взимат 1,50 и след 3-4 дни ще си получиш кода.Дали немога да ги пратя сега и как точно става newsm78,може при регистрацията на картата ,да съм се объркала нещо...а вече имам една блокирана карта от ПП,защото неможах да въведа правилнич код Tired и не ми се рискува и сега,някой има ли идея? newsm78

# 571
  • Варна
Кода не ти го пращат по мейла. Трябва да го видиш от извлечението на картата си при самото теглене на 1,50Е от сметката ти. Там в основанието за плащането трябва да има 4 цифри пред името PAYPAL .... това ти е кода, нещо такова     POS 1.50 EUR ХХХХPAYPAL--AEXPUSE/..........
Ако имаш интернетбанкиране погледни дали са ти изтеглили парите. Ако не трябва да идеш до банката и да си поискаш извлечение. Срока 3-4 дни го дават защото плащането обикновено минава след толкова време докато си кореспондират банките... дано ме разбра. Rolling Eyes

# 572
Ето още едни гуменки за мен  Mr. Green

понеже бях единствената която се бори за тях  Mr. Green ги взех на цената на която бяха обявени  Mr. Green 26$

# 573

Супер са! Аз много време търсих такива от серията за тичане и накрая намерих в МОЛ-а намалени на много хубава цена. Действително удобни спортни обувки. Колко ти взеха за доставка?

# 574
35$ ми взе за доставка, много ли съм се набутала  newsm78

# 575
35$ ми взе за доставка, много ли съм се набутала  newsm78

Много според мен. Но със здраве да си ги носиш!!! Heart Eyes

# 576
Ми то като харесам нещо и хич не си правя сметката  Embarassed

# 577
Кода не ти го пращат по мейла. Трябва да го видиш от извлечението на картата си при самото теглене на 1,50Е от сметката ти. Там в основанието за плащането трябва да има 4 цифри пред името PAYPAL .... това ти е кода, нещо такова     POS 1.50 EUR ХХХХPAYPAL--AEXPUSE/..........
Ако имаш интернетбанкиране погледни дали са ти изтеглили парите. Ако не трябва да идеш до банката и да си поискаш извлечение. Срока 3-4 дни го дават защото плащането обикновено минава след толкова време докато си кореспондират банките... дано ме разбра. Rolling Eyes
O разбрах те,много благодарности Hugа аз незнам защо, за съвсем различно си мислех  ooooh!

# 578
  • София
момичета, има ли някой, получавал от доставчик в китай покупка. купих едни сенки за очи, имам тракинг номер от сряда, а до днес не се е появил в линка на китайските пощи, че е тръгнал от там. възможно ли е толкова да се бави или има нещо гнило-пратил ми го е с EMS Crossing Arms
Получавала съм с EMS фирмени пратки от Китай, много бавно им се обновява инфото на страницата, а иначе тук ми ги носят ТНТ - ровила съм да разбера каква е връзката, но така и не разбрах.
Аз пък както се хвалех, че пратките ми от Англия идват ултра бързо - така сега чакам една седмица и започнах яко да се притеснявам, въобще ще ми дойдат ли гумените чехли. newsm78 и още по-тъпото, че не са за мен, а за сестра ми ....Продавача е Пауър Селър, тъй, че не ми се вярва да е некоректен, днес ще му пиша....

# 579
Някой купувал ли е от китайски продавач сребро ? Сребро ли е наистина ?
Примерно нещо от сорта

# 580
  • Варна
Аз съм купувала сребро от Китай и Хонг Конг  Peace
Има си печати и всичко необходимо, но все пак не съм го носила за изследване  Rolling Eyes Досега не си е променило цвета или да е ръждясало  Laughing затова мисля, че е истинско.
Обаче ги пускат по обикновена поща и идват бавничко - около 20-30 дни  Rolling Eyes
 А, на въпроса на Снежанка - Търси си сенките в хонконгските пощи, всичко минава оттам  Peace

# 581
Благодаря ти, мисля да рискувам май Rolling Eyes

# 582
Може ли някой който е позвал International Parcel Post да ми каже нещо за тях, това като обикновената поща при нас ли е, продавача може ли да си проследи пратката и за колко време ви е пристигала?

# 583
Искам да питам някой имал ли е подобен проблем - днес си смених паролата в ибей и оттогава не мога да се логна от двата компа у дома. Какво ли не правих - писах им, че ми е забравена паролата, изпратиха ми мейл, но пак не става и не става. Мъжа ми от работа няма проблем да се логва. Даже той я сменя няколко пъти. Накрая пробвах да вляза през Мозила и се логвам, но ои интернет експлоръра не става. Много ми е терсене с мозилата и предпочитам експлоръра, някой има ли идея какво да правя?

# 584
Искам да питам някой имал ли е подобен проблем - днес си смених паролата в ибей и оттогава не мога да се логна от двата компа у дома. Какво ли не правих - писах им, че ми е забравена паролата, изпратиха ми мейл, но пак не става и не става. Мъжа ми от работа няма проблем да се логва. Даже той я сменя няколко пъти. Накрая пробвах да вляза през Мозила и се логвам, но ои интернет експлоръра не става. Много ми е терсене с мозилата и предпочитам експлоръра, някой има ли идея какво да правя?
Пробвай да влезнеш през Opera-та Peace,при мен експлоера винаги ми прави прроблем

Общи условия

Активация на акаунт