E-bay тема 4

• 34 619
  • 801
  •   1
Отговори
# 555
Аз знам, че има ограничение, но не знам какви са точно newsm78 Предполагам, че е според точките на потребителя. Но най-вече ме интерисува в какъв интервал се отчитат?

За ден  Peace
24 часа от последното съобщение, които си имала право да изпратиш  Peace

# 556
Аз пък си поръчах 100 ключодържатела, светкащи .. с риск да ме обявите за муфтаджия и други такива епитети
кво да направя кат ключодържатля струва 1 лв и доставката му е 33 независимо дали е 1 или 100

Последна редакция: вт, 01 апр 2008, 14:15 от Durango

# 557
А ако играя и спечеля без да има изрично указано, че шипват до Бг, какво следва?

# 558
  • Sofia
могат да ти го откажат Peace

# 559
  • На черешата
могат да ти го откажат Peace

Или да ти праснат доста солен шипинг. Mr. Green

# 560
Аз пък си поръчах 100 ключодържатела, светкащи .. с риск да ме обявите за муфтаджия и други такива епитети
кво да направя кат ключодържатля струва 1 лв и доставката му е 33 независимо дали е 1 или 100

Като ги получиш, можеш да метнеш насам 2-3

# 561
  • на пистата
и аз искам ключодължател

# 562
  • Сливен
Момичета, четох тук че на стоки от Америка мито се плаща над 45 долара, а ако стоката е на стойност110 долара, има ли възможност да не се плаща мито? може ли да бъде обявена като подарък, ще бъде предимно сладкарски материали

# 563
над 60$ май се плаща
аз днес получих пратка от Щатите на стойност 55$ и нищо не съм плащала  Peace
много съм доволна Flutter пратена е на 26.03 и днес я получих

# 564
  • Сливен
http://www.customs.bg/bg/page/130 ей го на на страницата на Митниците го пишело, ама кой да се поразрови, там за пратки от трети страни ограничението е до 45 евро, затова на теб не са ти взели мито, ама на мен ако искат могат да се заядат

# 565
krisp в като гледам май няма да се заядат

# 566
  • Варна
Момичета, за съжаление, готините розови обувки на George, които спечелих, са малки на Мони, затова ще ги кача в Продавалника - явно отговарят на 27 номер. Ако някой ги иска, да ми пише ЛС. Peace

# 567
момичета, има ли някой, получавал от доставчик в китай покупка. купих едни сенки за очи, имам тракинг номер от сряда, а до днес не се е появил в линка на китайските пощи, че е тръгнал от там. възможно ли е толкова да се бави или има нещо гнило-пратил ми го е с EMS Crossing Arms

# 568
  • Варна
Снежанка, как ги купуваш тия неща от Китай? Китайски ли знаеш, защото аз така и не можах да се ориентирам в него сайт?

# 569
Снежанка, как ги купуваш тия неща от Китай? Китайски ли знаеш, защото аз така и не можах да се ориентирам в него сайт?

не, не е в китайски e-bay, просто доставчика ми е в китай. Peace

Общи условия

Активация на акаунт