E-bay тема 4

• 34 529
  • 801
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Лелееее.... как се прецаках вчера, влязох в първия М-тел и купих на скъпия телефон, че днес има РД и нямах време да му избера по-оригинален подарък  #Cussing out

Искам този който показвате... а пък за цената, просто нямам думи  ooooh!

Да се похваля шаферската рокля която спечелих в понеделник почти през ноща, сутринта ми я донесе леличката от пощата, невероятна е, мисля че Аля ще е най-сладката шаферка която съм виждала  Embarassed.... пристигна за  2 дена  #Crazy

Лелееее как така за 2 дена??? От Англия ли? На мен от там ако дойдат за 10 дена съм доволна  Rolling Eyes

# 646
  • sofia
Искаме снимки после

# 647
  • Русе
Вярно ли е,че в ибей акунта ми някъде трябва да отбележа,че имам Пей Пал акаунт.Може да ви се стори тъп въпроса,но днес мисля да направя първата си покупка Flutter
И защо пред името с което съм се регистрирала има удивителна

my Ebay-My account-Addresses се добавя адреса от PayPal.

# 648
  • София
Лелееее как така за 2 дена??? От Англия ли? На мен от там ако дойдат за 10 дена съм доволна  Rolling Eyes

Toчно за Англия говоря  Mr. Green

Роклята е спечелена в на 31-Mar 20:33:29h. доставена на 03-Април в 11:00  #Crazy

Искаме снимки после

Задължително ще покажа  Hug

# 649

Toчно за Англия говоря  Mr. Green

Роклята е спечелена в на 31-Mar 20:33:29h. доставена на 03-Април в 11:00  #Crazy

Искаме снимки после

Задължително ще покажа  Hug
И аз съм получавала за 2 дни от Англия

# 650
Да, моята пратка от Англия също дойде за 3 дена до Варна. Абе супер е готино с ибей, на мен другите онлайн-сайтове вече не са ми толкова интересни.

# 651
  • sofia
Имам известия за малки пакети от САЩ, единия от 24,другия от 27 март

# 652
  • Sofia
Току що попаднах на много интересен факт.Една мацка от Продавалника я срещнах като продавач в Ибей.Същите обяви на по-ниски цени оттук.Вчера в Продавалника стана скандал,че нейните неща всъщност са ментета,а ги продава като нова колекция 2008г и такива глупости.Гледам сеги ги е обявила за оригинални в Ибей-Дизел,Ойлили,Н.Покет,Кензо и т.н. Тук купувани от Витошка за по 40лв.Дали и нещата,които ние купуваме имат подобен произход или наистина са оригиални?

Последна редакция: чт, 03 апр 2008, 15:41 от chocha

# 653
  • на пистата
дай да ги видя моля те

Последна редакция: чт, 03 апр 2008, 15:40 от nameika

# 654
# 655
  • Варна
ето това със сигурност не е на Кавали ,виждала съм го в обикновен магазин за дрехи

# 656
  • София

Със сигурност в и-бей е пълно с ментета, затова дори не поглеждам скъпи маркови стоки а разглеждам евтини детски марки от сорта на Некст или Чироки, едва ли някой ще си направи труда да направи менте на нещо което струва колкото самото менете ... не може да очакваш за 5лири да си купиш нещо което струва 50  Mr. Green Друг е въпроса, че в България е толкова скъпо, че да си пазарувам дори в Английския и-бей ми излиза пъти по-евтино от нашите прекрасни магазини  #Cussing out

Така че мацки, не се изхвърляйте, защото рано или късно ще попаднете на менте....

Чоча я дай линк към Продавалника, да видя за какво става въпрос Wink

# 657
  • Варна
След толкова хвалби из темата, реших и аз да пробвам снайпера, дето nad_tab го постна. Заложих го и си излязох от вкъщи, а сега се прибирам и съм спечелила. Някаква детска пижамка за 99 пенита, просто исках да пробвам и още нещо - продавачът беше написал, че доставката е Free до България, платих си само 99 п., да видим сега какво ще стане. Mr. Green

# 658
  • на пистата
къде ги намирате тези фреета до българия бе момичета,аз тези дни съм дала сигурно 100дол дставка за 4 неща по 24 по 29 д доставка ми искат ooooh!

# 659
  • Варна
В английския е-бей Mr. Green.

Общи условия

Активация на акаунт