E-bay тема 4

• 34 532
  • 801
  •   1
Отговори
# 630
Вярно ли е,че в ибей акунта ми някъде трябва да отбележа,че имам Пей Пал акаунт.Може да ви се стори тъп въпроса,но днес мисля да направя първата си покупка Flutter
И защо пред името с което съм се регистрирала има удивителна

# 631
  • София
Здравейте,
интересува ме купували ли сте мобилен апарат от американския  E-bay?
Предполагам, че гаранцията на апарата е невалидна, но дали ще работи с нашите мобилни оператори, ако е unlocked? Знам, че има някакви стандарти, херцове и др. такива  newsm78
 Peace

# 632
Здравейте,
Предполагам, че гаранцията на апарата е невалидна, но дали ще работи с нашите мобилни оператори, ако е unlocked? Знам, че има някакви стандарти, херцове и др. такива  newsm78
 Peace
Аз чакам от английския Crazy ,но всъщност идва от Хонг Конг
Пише че работи с всички мрежи в Европа(аз хем го прочетох,хем пак си питах една мацка).За гаранцията няма проблем,но ако се наложи да я ползваш трябва до там да го изпратиш-поне така аз си мисля.
Сега чакам да го получа и ще се похваля

# 633
Поставям оценка на продавача едва когато си получа стоката и те веднага след това ми го връщат.

# 634
  • Варна
Запалих се. Grinning
Спечелих снощи още един търг.
Регистрирах се в Paypal, но верно ли трябва да ходя до банка за извлечение.
Няма ли да ми пратят кода по мейла?

И още нещо, трябва ли да имам някакъв минимум сума в картата, за да мога да се разплащам с нея?
Благодаря предварително.
Все пак малко помощ не е излишна.Simple Smile

Цитат 2-3 стр. по назад
И пари трябва да имаш в картата,защото ПП веднага ти ги блокират и ги теглят до няколко дни,когато си направила плащане Peace

# 635
  • sofia
Здравейте,
 Peace
ако пише,че работи с на 3те честоти,значи работи по целия свят, ако е на 2, обикновено не стават за Щатите.
Аз съм поръчвала и няма проблем

# 636
Здравейте,
 Peace
ако пише,че работи с на 3те честоти,значи работи по целия свят, ако е на 2, обикновено не стават за Щатите.
Ти получи ли го твоя и за колко време.Че и аз съм му хвърлила око на същия ...

# 637

Благодаря ти.
Значи няма да успя да платя до петък.
Много неприятно.
Аз писах на продавача, че съм нова и че си чакам кода, но дали е ок да отбележа все пак, че ще трябва да изчака не само до петък?
Не ми е ясна практиката.
Дано ме почака, че рокличката ми харесва. Simple Smile

# 638
  • sofia
Здравейте,
 Peace
Ти получи ли го твоя и за колко време.Че и аз съм му хвърлила око на същия ...
на кой същия???
Получих си го за 10тина дни пристигна на пощата, бяха писали стойност 20$
Доволна съм, даже ще поръчвам и за приятели

# 639

И аз гледах този модел и случайно те "видях"
аз вече поръчах друг де,но никогане пречи и този да си го поръчам Crazy
Стига съм спам от мен

# 640
Цитат
...на кой същия???
Получих си го за 10тина дни пристигна на пощата, бяха писали стойност 20$
Доволна съм, даже ще поръчвам и за приятели

Може ли да споделиш с нас продавача?  Embarassed

Благодаря ти.
Значи няма да успя да платя до петък.
Много неприятно.
Аз писах на продавача, че съм нова и че си чакам кода, но дали е ок да отбележа все пак, че ще трябва да изчака не само до петък?
Не ми е ясна практиката.
Дано ме почака, че рокличката ми харесва. Simple Smile

може да се плати и без тоя код ако сумата е под 100 евро, стига в картата да има парички  Laughing

# 641
  • sofia
Аха продавача и телефона са точно тези,които Мил@ е показала, телефона е абсолютно копие на Apple i-phon, тъй като го имам и него, дори панелите отзад са еднакви

# 642
  • София
Как така трябва да има пари в картата, това не е ли кредитна карта, тя винаги си има пари  Mr. Green

За кода - за първите 100 евро, които плащаш, не ти трябва този код. После е необходимо да се въведе. Аз не си чаках извлечението, обадих се в банката и им обясних каква инфо ми трябва от извлечението, казаха ми кода.

За телефоните - не ги знам тези китайските какви имитации за на i-phone и дали ще работят в БГ, но самият i-phone си има нужда стабилно да се кракне, за да заработи у нас. И аз съм с такъв, мноооого си го обичкам!

# 643
  • sofia
И този и Apple -а , както пристигнаха, така им сложих карта и тръгнаха, работят перфектно, това е от моя опит Peace

# 644
  • София
Лелееее.... как се прецаках вчера, влязох в първия М-тел и купих на скъпия телефон, че днес има РД и нямах време да му избера по-оригинален подарък  #Cussing out

Искам този който показвате... а пък за цената, просто нямам думи  ooooh!

Да се похваля шаферската рокля която спечелих в понеделник почти през ноща, сутринта ми я донесе леличката от пощата, невероятна е, мисля че Аля ще е най-сладката шаферка която съм виждала  Embarassed.... пристигна за  2 дена  #Crazy

Общи условия

Активация на акаунт