E-bay тема 4

• 34 507
  • 801
  •   1
Отговори
# 705
  • София
Аз пък да се оплача, с Ebay Express се е случило нещо странно... Още на заглавната страница има съобщение, че Ибей Експрес не доставя извън Щатите?! А повечето продавачи вътре в експреса са написали, че доставят международно, да не говорим, че преди седмица три неща купих точно от Ибей експрес и ми ги доставиха. Сега въобще не ми позволява да кликна бутона "Купи", разпознава ме, че съм от БГ и ми излиза съобщение "Моля, въведете американски адрес". Дано да е някакво временно положение...

# 706
  • В сърцето на ММ
Купувачът вижда колко души наблюдават стоката.И ако има познати,които да наддават и вдигат цената-за него става идеално. Twisted Evil

# 707
Не е ли малко рисковано това  newsm78 Ако купувачът се откаже на една определена сума, тогава неговите хора трябва да купят стоката. Не е ли така?

# 708
  • В сърцето на ММ
Ами пак ще си я пусне за продан.Аз играх така за едни маратонки-дадох 26 максимум и ме надбидваха с 27.Явно негови хора са играли,защото получих след 2 минути имейл,ако искам да купя маратонките на 26,защото купувачът се отказал. Thinking

# 709
Охх защо го погледнах сега това сребро  ooooh! Ми то много хубави дрънкулки има, май ще се понеса на сребърна вълна  Mr. Green

# 710
  • Варна
Мина, ще снимам довечера и ще покажа моите, че сега съм на работа  Peace
Много хубаво стоят - не се колебай  Wink

# 711
Мина, ще снимам довечера и ще покажа моите, че сега съм на работа  Peace
Много хубаво стоят - не се колебай  Wink

Благодаря ти. Ама аз не се колебая, вчера ги спечелих.

# 712
  • Варна
Дея, що не отвори диспут? Thinking

оплаках се на ebay тогава,но те докато раглеждаха случая продавача редактира обявата  Tired

Аз затова си направих копие от страницата. Tired

# 713
  • София
На 26/03 спечелих на търг тази чанта    http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&ssPageName=STR … 984.cWAT.m240.lVI
Днес я получих по пощата, супер е !!!  Party

# 714
Продавача изпраща само да confirmed address, имам съмнения, че моя не е такъв. ooooh! Има ли какво да направя по въпроса?  Confused

# 715
  • Варна
Пиши му, че подвърждаваш, че това е адреса ти. Peace

# 716
Аз пък да се оплача, с Ebay Express се е случило нещо странно... Още на заглавната страница има съобщение, че Ибей Експрес не доставя извън Щатите?! А повечето продавачи вътре в експреса са написали, че доставят международно, да не говорим, че преди седмица три неща купих точно от Ибей експрес и ми ги доставиха. Сега въобще не ми позволява да кликна бутона "Купи", разпознава ме, че съм от БГ и ми излиза съобщение "Моля, въведете американски адрес". Дано да е някакво временно положение...
Аз още миналата година го видях това съобщение, демек, че азсега доставят само вътрешно, до Щатите. Обаче продавачите, които имат калкулатор за Международна доставка изпращат, аз съм купувала така. Но не от всеки може, за съжаление.

# 717
  • Варна
Това означава ли ,че пратката ми е върната обратно в US

не, не е върната
пратка, която получих преди два дни, в сайта на БГ поща статуса й е същият като на твоята, дори след като вече я бях взела  Peace
Дано да е така  Grinning
Проследявала съм до сега само пратките от Ягодка и там пише нещо съвсем различно.Пише си дата ,на която е приета в София и после пратена към Варна

# 718
  • sofia
http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&ssPageName=STR … 4.cTODAY.m238.lVI

Това как ви изглежда???Доставка до БГ 26$, да ама не 50$ и това ми го казват след като съм го купила,много съм бясна и твърдят,че така си пише в обявата. Нищо и така ме устройва цената,но са супер некоректни

# 719
  • Варна
Люба, подобен на моя случай. Rolling Eyes При теб и сумата е по-голяма... Пиши им, че не си съгласна да плащаш повече от това, което е обявено. Peace

Моят случай приключи със споразумение помежду ни - продавачът ми върна парите и ми писа положителен feedback, след което и аз го оцених по същия начин. bowuu

Общи условия

Активация на акаунт